Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xboty jak mlodziez wszechpolska albo partie narodowe - tylko krzycza, bluznia, wysmiewaja i robia zadymy w imie hasel wyzsza kultura konsolowosci - hipokryzja, podwojne standardy

Opublikowano

Nie gadaj bo to wyście wykończyli Bizarre i tego wam nigdy nie wybaczę. PGR, nie muszę mówić jak wspaniałe to wyścigi, zwłaszcza 2 i 4. Wspaniały Xboxowy ex. I co, i du.pa. Nawet multiplatformowy Blur lepiej się sprzedał na PS3. Ratowaliśmy, ale było już za późno.

Soraski, strasznie mi głupio teraz. Gdybym wiedział, że jesteś fanem PGRa to bym pogadał z wujkiem Billem. Tylko dlaczego zawsze najwięksi (najgłośniejsi?) fani Bizarre, Rare i paru innych devów muszą wspierać te firmy z konsoli Playstation? Byłoby wam łatwiej (no i tym firmom), gdybyście kupowali ich gierki. Zaraz, zaraz... Och wy brzydale, przejrzałem was! Ślinicie się przez szybkę do gierek z Xa i nie widzicie za(pipi)istych tytułów na Playstation. Tym samym wykańczacie devów z obu firm. Sprytnie.

:fsg:

Fail auxa nieziemski, bo MS chciał podpisać z Bizzare umowę na kolejne PGR, ale Bizzare NIE CHCIAŁO robić PGR i sprzedało się Activision.

Jak zwykle alternatywna wersja historii w wykonaniu klapków  :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czezky, wytykanie komuś kto ma ps4, że mało gra to jak mówienie komuś bez nogi, że mało biega - oj nieładnie, nieładnie...

Opublikowano

xboty jak mlodziez wszechpolska albo partie narodowe - tylko krzycza, bluznia, wysmiewaja i robia zadymy w imie hasel wyzsza kultura konsolowosci - hipokryzja, podwojne standardy

W takim razie Klapkujących można już porównać tylko z propagandowo medialnym bełkotem bandy czworga.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Fatal1ty, ten miszcz świata grania  w komputer?

da -  dinozaur gejmingu w zasadzie (starszy ode mnie). Dziś praktycznie nie gra - BOŻE CO ON WIE O GRACH NIECH CZAS POŚWIĘCONY PRACY I RODZINIE I FORUM PRZEZNACZY NA GRY I WRÓCI ZA 4 LATA MAJĄC JAKIE TAKIE POJĘCIE O GRACH, NIE TO CO CZEZKY SUPER ZNAFCA 

CZEZKY UCZ NAS

spijam z Twych doświadczonych ust

Opublikowano

Nie no Czezky to wie najwiecej o grach i konsolach - szczegolnie o tych, ktore 5 minut po zakupie trafiaja na pchli targ...
Fajnie tez jakis czas temu czytalo sie jego hejty na Vite (akurat po kolejnej sprzedazy), gdy mial 5 gier na krzyz z plusa w profilu... ^^

czezky, wytykanie komuś kto ma ps4, że mało gra to jak mówienie komuś bez nogi, że mało biega - oj nieładnie, nieładnie...

Jak Tam HALO "z kumplami na kanapie ?" Daliscie w ogole rade jakas czesc skonczyc ?  :sorcerer:

Bo z Twoich postow ostatnio wynika ze 2 razy lepiej poswiecic 30h na FC4 i kupic DA3 xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

kolejne lepsza płynniejsza multiplatfroma na XO, to już tradycja   :)  Beka ze szrota ps4 od zawsze i na zawsze.

Weź leki, albo poproś lekarza aby przepisał ci większe dawki.

1080p vs guwno rozmazane, plus na PS4 wyższy poziom detali, lepsze tekstury i filtrowanie.

:banderas:

laptopwe gpu cpu vs pc master racery na ultra

Jak już weźmiemy te 5% gimbusów, które mogą odpalić gry na ultra na tych swoich blachach za 4 tys, to jaką oni widzą różnice skoro ogrywają gry na 27 calowych monitorkach?

PS. Poza tym wszyscy wiedzą, że moc konsol pokazują tytuły na wyłączność

ieFTeptPyx5Tu.gif
another-gif-for-the-order-1886.gif

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli facet który gra 100001212 h w BFa, Clash of Clans i Famville ma większe pojęcie o grach, niż typ który ogrywa tytuły na wszystkich platformach, po kilkadziesiąt godzin każdą... Waldek od rana w formie :kaz:

YETI- ale mniej płynna=sukces SONY.

Opublikowano

a trawa jest na Xboxie?

bo nigdy nic nie wiadomo :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie te porownania przez lupe, gra jest identyczna, ale nie, w jednej scene na xone lysy typ ma biala poswiate na glowie xD sukces Sony.

Opublikowano

Nie no Czezky to wie najwiecej o grach i konsolach - szczegolnie o tych, ktore 5 minut po zakupie trafiaja na pchli targ...

Fajnie tez jakis czas temu czytalo sie jego hejty na Vite (akurat po kolejnej sprzedazy), gdy mial 5 gier na krzyz z plusa w profilu... ^^

Jak Tam HALO "z kumplami na kanapie ?" Daliscie w ogole rade jakas czesc skonczyc ?  :sorcerer:

Bo z Twoich postow ostatnio wynika ze 2 razy lepiej poswiecic 30h na FC4 i kupic DA3 xD

Przeciez ty juz nie mozesz wytrzymac, zaraz bedziesz mial Xbone'a.

Opublikowano

halo z kumplem w coopie ogralem jakies 8 lat temu, remasterów nie biorę

no wedlug mnie lepiej ograć grę w którą się nie grało niż grę którą się już skończyło

Opublikowano

Mam takie samo zdanie, czyli co - o slowach Mazzeo, ze wszyscy przezuca sie na remaster HALO mozemy pomalu zapomniec... Zreszta, nawet w temacie od fanow nic poza narzekaniami ciekawego nie przeczytamy.

Przeciez ty juz nie mozesz wytrzymac, zaraz bedziesz mial Xbone'a.

Przeszedlbym 2*Forze, Sunseta i sprzedal chyba jescze szybciej niz Ty Wii U. Oczy by mi krwawily, gdybym musial odpalac PESa w 720p.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie gadaj bo to wyście wykończyli Bizarre i tego wam nigdy nie wybaczę. PGR, nie muszę mówić jak wspaniałe to wyścigi, zwłaszcza 2 i 4. Wspaniały Xboxowy ex. I co, i du.pa. Nawet multiplatformowy Blur lepiej się sprzedał na PS3. Ratowaliśmy, ale było już za późno.

Soraski, strasznie mi głupio teraz. Gdybym wiedział, że jesteś fanem PGRa to bym pogadał z wujkiem Billem. Tylko dlaczego zawsze najwięksi (najgłośniejsi?) fani Bizarre, Rare i paru innych devów muszą wspierać te firmy z konsoli Playstation? Byłoby wam łatwiej (no i tym firmom), gdybyście kupowali ich gierki. Zaraz, zaraz... Och wy brzydale, przejrzałem was! Ślinicie się przez szybkę do gierek z Xa i nie widzicie za(pipi)istych tytułów na Playstation. Tym samym wykańczacie devów z obu firm. Sprytnie.

:fsg:

Ale nie trafiłeś, uśmiałem się wybornie. Piszesz o fanbojach, jednoplatformowych betonach. Sam chyba jesteś osobą Microsoft. Ja kieruję się wyłącznie grami. Nie musiałem się ślinić do Xboxa. W latach 2008 - 2011 miałem Xboxa360. Kupowałem najlepsze gierki i tak się jakoś składa, że większość z nich miała kiepską sprzedaż. Obecnie Microsoft nie ma dla mnie żadnej ciekawej oferty, wybrałem PS4 i Wii U.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie, czyli co - o slowach Mazzeo, ze wszyscy przezuca sie na remaster HALO mozemy pomalu zapomniec... Zreszta, nawet w temacie od fanow nic poza narzekaniami ciekawego nie przeczytamy.

:reggie:

Opublikowano

Czyli facet który gra 100001212 h w BFa, Clash of Clans i Famville ma większe pojęcie o grach, niż typ który ogrywa tytuły na wszystkich platformach, po kilkadziesiąt godzin każdą... Waldek od rana w formie 

poczekaj - czy naprawdę porównujesz mistrza świata w najlepszych szpilach ever w multi do wesołego gracza w Farmville?

nie no serio ustalmy jakieś granice. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Waldek- No i jak ten mistrzu ocenia Vargant Story, Finale, Suikodeny,Mariany, Metroidy, Baldursy, Football Managery, PGRy (wstaw dowolną ilość kultowych tytułów)? No ziomek ma skilla, specjalizuje się w konkretnych gierkach, ale czy Małysz ma pojęcie od slalomie gigancie? Przecież to nie konkurs na to kto komu więcej headów ściągnie w multi Quake, gdzie główną nagrodą jest tytuł "specjalisty od gier Nintendo".

aux- tak, jestem osobą Microsoft (pfffff....). Też miałem wszystkie konsolki na poprzedniej generacji i nie widzę sensu w dyskusji o nadkonsolowości któregoś z obecnych szrotów. Bronię uciemiężonych przez PR SONY :mage:

Opublikowano

Hejże dawno mnie tu nie było bo miałem urlop i grałem w gry. Dużo fajnych gier wyszło ostatnio.

Tak czytam kilka ostatnich stron tematu i musiałem skomentować. Pytanie do czezky czy na serio ilość czasu na granie decyduje o tym jakim jesteś graczem?

Niektórzy mają rodziny, inne zainteresowania i plany. Nie wydają wszystkiego na gierki plus nie piracą aby każdą grę ograć. To nie pokemony nie musisz mieć ich wszystkich. Priorytety w życiu większości po skończeniu studiów się zmieniają. Mazzeo, raven i inne osoby co jeszcze nie mają 25 lat grają i przeżywają piękne chwile z kumplami. Po 25 roku życia gry schodzą na 3 lub 4 plan są wyjątki jak ping (pozytywnie zakręcony) dla których gry to priorytet. To nie jest jednak norma.

Waldek woli poświęcić jednej grze więcej czasu i być w niej za(pipi)isty niż jak dziecko z adhd skakać po tytułach. Jest koneserem a ty jesteś zwykły zjadaczem chleba który łyka całą popkulturowa papkę. Jak będziesz miał rodzine może ci się odmieni.

BTW. kupuje xboxa one po powrocie z Australii więc nie bronie waldka poglądów na tenat ps4 i xboxa;)

Sam kiedyś myślałem że jak będę dużo zarabiać to będę grał we wszystko na wszystkim. Teraz gry zajmują mi tylko malutką część budżetu bo są inne rzeczy o ktorych kilka lat temu nie myślałem.

Opublikowano

Ziomki, ale serio to nie jest temat: dlaczego nie mam czasu na granie w nic oprócz BFa i dlaczego nie czyni mnie to casualem, tylko to jest temat dla owładniętych graniem 21h na dobę i poświęcaniem pozostałych 3h na pisanie w tym temacie. Dorośnijcie!

Opublikowano

Pytanie do czezky czy na serio ilość czasu na granie decyduje o tym jakim jesteś graczem?

odpowiem za Jaczesa - tak, Jaczes gra po 8 godzin dziennie i jest jedyny pr0. Dlatego xbox najlepszy jest, a Sony dla januszy, chyba, że sprzeda znowu to wtedy Nintendo na chwilę najlepsze a w zasadzie on czeka cały czas deszcz w DC a tak naprawdę to on z Egiptu pisze. 

Opublikowano

Ziomki, ale serio to nie jest temat: dlaczego nie mam czasu na granie w nic oprócz BFa i dlaczego nie czyni mnie to casualem, tylko to jest temat dla owładniętych graniem 21h na dobę i poświęcaniem pozostałych 3h na pisanie w tym temacie. Dorośnijcie!

Tjaaa i połowa tych owładniętych graniem gra na youtubie i na gifach :)

Czezky zarzuca casualowość graczy na ps4 to i mam prawo się bronić. Niby koneserzy grają w halo. Ja halo ogralem wiele lat temu. Tak samo jak gta v czy last of us nie kupiłbym halo collection. Żal czasu na to co już było. Za to NA PEWNO kupie halo 5, gta VI i last of us 2

Opublikowano

ale weźcie skończcie smucić i (pipi)ić o tym jakie to te życie nie jest ciężkie i jak bardzo zabija granie, bo nie po to wchodzę na CW by czytać takie oczywiste oczywistości i smęcenie ciężko pracujących i wykorzystywanych przez system Januszy :/ 

Opublikowano

Wchodzę dzisiaj do CW a pajgi dalej masakruje niebieską stronę tak samo jak wczoraj a poza tym same smuty starych dziadów

f40414ef-4ad8-4bd3-ba8f-36c6fa5817f0.jpg

Opublikowano

Na muliplayer z Halo NIGDY nie jest szkoda czasu.

o ile dziala

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.