Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale klapki powinny skonczyc z ta szopka, niby tutaj podsmiechujki z PCowcow i ich grafika a chwile pojazd bo troche lepsza trawa jest na ich konsoli - double standards over 9000

Ej, Bansai, powiedz że żartujesz, przecież to CW i jeżeli jakaś gra na PS4 będzie miała dwa źdźbła trawy więcej, to nie omieszkam o tym tu wspomnieć.

:)

6-7/12 coraz bliżej, już nie mogę się doczekać tej masy gifów z gier, które chodza w full hd i wyglądają jak nowa generacja. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakos na porownaniach srednio widac to co podkresliles YETI

Na yt zapewne tak, ale na 55 calowych ledach u baronów to co innego.

Nie mowie o yt gdzie w ogole nic nie widac, tylko o porownaniach z lupa, gdzie widac kazdy piksel. Ja tam jakos nie widze roznicy.

Opublikowano

DF widzi, ale oni są przekupienie przez Sony, tak mówi insajder Macia, tak, ten sam od takich sam multiplatform od jesienie 2014.
:kaz:

Opublikowano

Lem bo nikt tutaj nie chce przybłęd z gejonly dla których gierki sirius biznes.

Powiedział typ który pisze w tym temacie po kilkanaście postów każdego dnia od jakiś dwóch lat.

W pracy super rozrywka :reggie:

To są pewnie te słynne podwójne standardy o których cały czas pisze Ficuś. Najlepsze, że jak PCtowiec wytyka im takie rzeczy, to cisza na morzu :taknieco:

Ja a potem ból dupska PANIE TUTAJ SOM WOJNY KONSOLOWE !!!!!

Opublikowano

Yeti nie zapominaj, ze DF nie ma monopolu na prawde. :reggie:

Ten ich belkot jest wiarygodny, gdy ma jakies odbicie na prezentowanych materialach.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Skoro PS4 jest 30% mocniejsze <Yeti mode On> to dlaczego Twórcy nie mogą nawet betonowych 30 FPS trzymać? hmm  :scratch_one-s_head:  :mellow:

Opublikowano

DF widzi, ale oni są przekupienie przez Sony, tak mówi insajder Macia, tak, ten sam od takich sam multiplatform od jesienie 2014.

:kaz:

Gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce, to przytoczyłbym tutaj kilkadziesiąt zdjęć i różnych pierdół, jak to DF robił ludzi w trąbkę :P

Ale szkoda czasu na to wszystko.

Opublikowano

Skoro PS4 jest 30% mocniejsze <Yeti mode On> to dlaczego Twórcy nie mogą nawet betonowych 30 FPS trzymać? hmm  :scratch_one-s_head:  :mellow:

40-50% Pewnie nie mogą, bo zabrakło czasu na ostatnie szlify, albo microsoft znów zapłacić za uprawnienie i parytety dla mniejszości botowskiej.

Twórcy War Thunder: "GPU jest 40% mocniejsze, DDR5 jest 50% mocniejsze od DDR3...".

To oczywiście tylko zdanie jednego studia. Gaijin Games, twórcy War Thunder, zdradzili, że z ich perspektywy Xbox One znacznie ustępuje mocą konkurentowi z obozu Sony.

Co to oznacza? Przedstawiciel studia Gaijin przyznał, że w teorii możliwe byłoby przygotowanie wersji War Thunder specjalnie na konsolę Sony ze znacznie ulepszoną oprawą względem Xboksa One. 

Problem w tym, że łatwiej, szybciej i taniej zrobić podobną wersję gry na obie konsole, więc przewaga PlayStation 4 nie ma w tym momencie żadnego znaczenia.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/35/playstation-4-mocniejsze-od-xbox-one

Pisałem o tym niejednokrotnie, multiplatformy oprócz rozdzielczości i takich rzeczy jak nieco większy poziom detali, tekstur czy filtrowania, będą wyglądać identycznie. Dla twórców/wydawców nie jest na rękę wydawać gie mocno różniących się technicznie, bo wówczas by tylko stracili, finansowo jak i wizerunkowo.

Także ekskluzywne gry wyznacznikiem mocy danej konsoli. PS experience nadchodzi :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Autor

Poza tym szczurek to chyba bardziej kolor Nintendo (jakikolwiek kolor to jest xD)

Biało-złoty. Kolory prawdziwej master racy uznajacej tylko Nintendo i PC :master:

Opublikowano

chce tylko przypomnieć, że Witcher3 będzie miał dużo trawy...

:kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Square zapowie konsolowy rpg, który nie jest remakiem w grudniu. Przypadkowo w miesiącu tym odbywa się playstation experience.

CHRONO BREAK ExEM NA PS4, OMG

Opublikowano

pewnie zapowie na swojej jump fescie i bardziej obstawialbym kolejna czesc sagi lighting niz powrot do tematu chrono

Opublikowano

Znów widze napalanie sie na zapowiedzi na tej imprezie. Że co to ma nie byc, same megatony a wg mnie nie spodziewał bym sie nic wielkiego bo to impreza z okazji 20 lat marki a nie jakies E3.

Opublikowano

Znów widze napalanie sie na zapowiedzi na tej imprezie. Że co to ma nie byc, same megatony a wg mnie nie spodziewał bym sie nic wielkiego bo to impreza z okazji 20 lat marki a nie jakies E3.

Spoko, będzie z czego gify robić dla tych gier z 2016.

Opublikowano

wlasnie to ze to impreza z okazji 20 lecia marki, rocznicowa, wyjatkowa, to ze hapuje ja sony i same sony obiecuje, ze pokaze nowe materialy z kadej gry jaka robia procz mase nowosci kaze mi sadzic, ze to bedzie cos wiecej niz coroczny odpust zwany e3

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20 lat mówisz konsola, myślisz PlayStation.

https://www.youtube.com/watch?v=7RurllVeO8g

:fsg:

Żal botów, że w latach 90 ogrywali nfs na pc, a w świat konsol wstąpili przy premierze x-boxa i x360. Ominęło ich tyle perełek, tyle wspomnień i przy okazji wyrobili sobie tak chójowy gust, najlepszy przykład Mazzeo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na tej imprezie bedzie jakas konferencja na ktorej mogliby te nowe gry zapowiadac?.

Opublikowano

bedzie

ta reklama ma w sobie wiecej duszy i magii niz wszystkie exy w historii xboxa

Opublikowano

ta reklama ma w sobie wiecej duszy i magii niz wszystkie exy w historii xboxa

:shotgun:

Opublikowano

Dla mnie ta zajawka tej imprezy jest mega

We've grown up together !

No sama prawda, od pierwszych zarwanych nocek przy psx do teraz. :)

Opublikowano

Strona nr 1776 tego tematu do x-boty pozbawione przednich zębów, uciekające w panice xD

Pięknie, bracia z rodziny PlayStation, aż mi plusów zabrakło :(

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Proponuje 8-9 grudnia rozpocząć nową edycje CW. Jaki proponujecie tytuł?

CW: In memory of Xbon 2013-2015.

Opublikowano

Musisz być zabawny na imprezkach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.