Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

WYSYP HITÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! horizon2 i co......i nic....gry na ok 80% czyli tak jak u konkurencji i produkty ktore ogra sie tez na pc

portfel to mogly ci wyplukac multiplatformy bo exy procz jednego horizon2 to w obu obozach sa na chwile obecna w porywac co najwyzej srednie lub "jak juz mam ten system to moge kupic i ograc"

Hahaha, Macio daje radę, wysyp hitów xD

Widocznie powoli uświadamia sobie, jaki błąd zrobił kupując xbona bez gier i stara się wyjść z tej wtopy obronną ręką. Prawdziwa beka zacznie się od nowego roku, jak szlachta będzie co chwile karmiona nowymi eksami, a chłopstwo jedyne co dostanie to gorsze multiplatformy i samograja QB oraz gejlo5, którego beta będzie w 720p xDDDDDDDDDDDDD

Czasami aż mi głupio tak rozdeptywać botów, bo to tak, jakbym znęcał się nad niepełnosprawnym.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No Man's Sky jest zdecydowanie większym powodem zakupu PS4 niz kopia Infamousa w pedalskich kolorach czyli SO

Opublikowano

No Man's Sky jest zdecydowanie większym powodem zakupu PS4 niz kopia Infamousa w pedalskich kolorach czyli SO

Taaaaa indie pierdoła dostępna na PC powodem do kupna ps4, tak samo jak indie gierki za humble bundle z dolara to powód do kupna vity

co te klapy to ja nawet nie :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Będzie dostępna na pc jakiś czas po premierze na ps4 (albo i nie jak Sony sypnie :kaz:), a ta indi pierdoła zapowiada się lepiej, niż każda zapowiedziana gra na xzłoma.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wasza pierwsza i jedyna na przyszły rok dobrze zapowiadająca się gra to będzie Bloodborne. I może Uncharted, o ile go nie przełożą. Najs.

U nas dobre gry już wyszły, może być teraz chwila oddechu, portfele już i tak są kompletnie puste od tego wysypu hitów.

Troche długa ta chwila oddechu.Dwie gry wyszly i już trzeba wstrzymywać oddech.

Dla botów to żaden problem. przez 9 miesięcy będą oglądać TV

B19uxPkCIAAJgac.png

Opublikowano

Jak na razie to się zapowiada jak jedna wielka niewiadoma.

Opublikowano

Będzie dostępna na pc jakiś czas po premierze na ps4 (albo i nie jak Sony sypnie :kaz:), a ta indi pierdoła zapowiada się lepiej, niż każda zapowiedziana gra na xzłoma.

Jeszcze będę piał z beki jak już kupisz xbona z Halo 5, nowymi Girsami czy Quantum Break i będziesz po cichu się jarał.

Opublikowano

Jeszcze będę piał z beki jak już kupisz xbona z Halo 5, nowymi Girsami czy Quantum Break i będziesz po cichu się jarał.

Czy ja gdzieś napisałem, że nigdy nie kupie xone? Bardzo możliwe, że kupie dla H5, wówczas cena tego złomu powinna byc na poziomie może nie złomu, ale aluminium.

:kaz:

Opublikowano

Taaaaa indie pierdoła dostępna na PC powodem do kupna ps4, tak samo jak indie gierki za humble bundle z dolara to powód do kupna vity

co te klapy to ja nawet nie :kaz:

Niby masz racje, ale czy to nie wy czasem wymieniacie Ori jako powód za kupnem bonera? No właśnie. Przypominam, że to pierdoła indie/arcade dostępna na PC

Opublikowano

Ej ale proszę mi respektować rimejk Ratcheta, to że jesteście zbuyt męscy na platformówki nie znaczy że to nie liczący się gatunek.

Opublikowano

Niby masz racje, ale czy to nie wy czasem wymieniacie Ori jako powód za kupnem bonera? No właśnie. Przypominam, że to pierdoła indie/arcade dostępna na PC

To tylko wisienka na torcie.

Ej ale proszę mi respektować rimejk Ratcheta, to że jesteście zbuyt męscy na platformówki nie znaczy że to nie liczący się gatunek.

Przecież to jest strzelanka z elementami platformowymi - coś jak uncharted :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Problem w tym, że ten tort wygląda tak

article-2292677-18A0E2BF000005DC-202_634

Więc ta wisienka to zapewne jedyna rzecz, którą warto będzie skosztować.

Opublikowano

Jak sie zaraz PSN nie wyłoży to boty bedą dzisiejszym dniem tak rozdeptane ze z tydzien ich tu nie bedzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Assassins%20Creed%20Unity%20-%20pogorszo

Proszę bardzo.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jak sie zaraz PSN nie wyłoży to boty bedą dzisiejszym dniem tak rozdeptane ze z tydzien ich tu nie bedzie.

Ale co wyszła jakaś gra na gów.no obesrane 4?

Opublikowano

http://youtu.be/kgbV56S0ouM

Kolejne bomby prawdy. :)

Ten moment, gdy piła prawie  dotyka konsoli, a w tle słychać ten piękny chór...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Daj mi jakaś datę, proszę.

Proszę Cie

Posiadacie remastera, na PS4 tez był remaster

Posiadacie SO, na PS4 jest Infamous

Posiadacie jedna dobra gre Forza Horizon 2, nie ukrywajmy jest to lepsza gra jako całość od DriveCluba, ale Horizon 2 sie nudzi a jak sie skończy to raczej mały procent do tej gry wróci.

DriveClub jest za to bardziej uzależniający, rywalizacja motywuje do gry, i w mojej opinii DriveClub zatrzyma przy konsoli osobę dłużej niz Horizon 2, który zreszta w opinii wielu jest gorszy od części pierwszej.

Wiec przestań Maciomaniak pi.erdolic

Horizon 2 się nudzi? Niewiarygodne. Najlepsze zręcznościowe wyścigi tej generacji do czasu premiery Horizon 3 prawdopodobnie, ta gra jest fenomenalna. Znudziły Cię co najwyżej dlatego, bo jesteś klapem.

I nie porównuj inFamous do SO, bo jedyne co te dwie gry łączy to fakt, że są sandboksami i mają widok TPP.

Remaster TLOU to jakiś nieśmieszny dow(nene) w porównaniu do 4 gier w cenie jednej (z czego dwie są remake'ami, nie remasterami).

DriveClub uzależniający? Większych bzdur dawno nie czytałem.

Opublikowano

Przecież to jest strzelanka z elementami platformowymi - coś jak uncharted :teehee:

Super męski shooter gdzie wypuszcza się kulę disco wprawiajacą przeciwników w taniec, albo wyrzutnię zielonych glutów usprawniających skok

tak bardzo jak skoki w Uncharted

ygLp97.gif

plus prawilnie przypominam: Ratchet z 2007 i 2009 - 89% i 87%. SO - marne 82% :daddy: 

i tak wiem że się nim jarasz. :teehee: 

Opublikowano

Nie no nobody, ja szanuje Ratcheta do drugiej części, ale przynaj sam, że na jak na klasycznego platformera to w ch.uj za dużo strzelania jest w tej serii. Zresztą jesteś największym rakiem branży bo jarasz się remasterem pierwszej części gry, której powstało az 17 róznych odsłon (!!!) OMG nikt jak soniacze-klapacze to raki branży :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

DriveClub uzależniający? Większych bzdur dawno nie czytałem.

Piszesz tak, bo jesteś botem.

Opublikowano

Remaster TLOU to jakiś nieśmieszny dow(nene) w porównaniu do 4 gier w cenie jednej

Użyję waszego ulubionego argumentu

51ca31740a77153bmed.png

c9a27bb5576bac2fmed.png

:shotgun:

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

bracia z niebieskiego krolestwa dzis w formie, bomby prawdy co chwile, niech moc bedzie w wami

:shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

http://youtu.be/kgbV56S0ouM

Kolejne bomby prawdy. :)

Ten moment, gdy piła prawie  dotyka konsoli, a w tle słychać ten piękny chór...

I'm already playing game and you're in "safey world"

hahaha.

PS. BRUTALE !!! Jak mozna tak bestialsko konsole traktowac :f

Opublikowano

bracia z niebieskiego krolestwa dzis w formie, bomby prawdy co chwile, niech moc bedzie w wami

YEiJLF8.gif

tak wyglądają te wasze dzisiejsze bomby, jeden jara się gierką indie z pc, drugi remasterem taśiemca z 17 częściami, który jest kolorowym pif pafem, trzeci jara się remasterem gierki sprzed roku - dobrze was sony wytresowało. Jeszcze dorzucą wam w sumie piątą część Uncharted i jedną fajną grę czyli Bloodborne i będziecie latać jak kotka z rują po forum, że dominacja jak za czasów ps2 :banderas:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.