Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

youtube vs gamersyde, a jest jeszcze i lepsza jakosc, video way 3.8gb z megauploaz

af897a-1417976271.png

9614b9-1417976285.png

no ale jest downgrade, wystarczy spojrzeć na włosy z E3 a tym co pokazali wczoraj

nie wiem czy czytales, ale byla to ponoc cut-scenka nie gameplay

ale nawet jesli by porownywac, to rozni sie ta oswietleniem, odblaski ksiezyca, mokry drake wstajacy z wody ma wiecej refleksow, + lekki bloor

hamplz.jpg

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Downgroad, tak jak w DC i Order. Niektórzy chyba mają downgroad w pewnej ważnej części ciała odpowiedzialnego za myślenie. :kaz:

Opublikowano

xbox pod wzgledem technicznym to obesrane goowno i ciesze sie Daddy ze to przyznajesz bo takie zaprzeczanie to najlepszy dowod na to, ze boli ciebie jakiego masz szrota technologicznego, jedynie dobre gry ta konsole moga uratowac bo technicznie ten magnetowid to srednio wiecze

Ciekaw jestem dlaczego przy każdym hejcie PS4 musisz sobie dopowiedzieć, że Xone to szrot - to jakaś klaperska przypadłość? Mam c(pipi), ALE NIE, ktoś musi mieć (pipi)OWIEJ, bo ja wtedy nie będę w stanie napisać normalnego posta?

Jak tam boty, pozbieraliście się już po wczorajszej masakrze?

Masakrze naszych szczęk od śmiechu? Jeszcze nie, ciągle mam bekę xD

SF 5 nie jest nuklearką? Chciałbym napisać o możliwości takiego exa na PS4 przed konfą, jako moje przypuszczenie. Od razu byłoby "lol, Sony na takie coś nie stać", "tak, tak, SF exem na PS4, mokre sny klapów xD".

Gardzę. NInny pokazuje Zeldę, PS4 dużo nowego stuffu, a MS błaga na twitterze by zamieniać PS4 na Xbona, to dostaną darmową grę xD żałosne.

Tak patrzę na Twoje posty i chyba żyjesz w trochę alternatywnej rzeczywistości, która z realnym światem nie ma nic wspólnego - błaganie MS na Twitterze... skąd klapy biorą takie info.

Drake po lewej to cutscenka, po prawej to gameplay. Ogarnij sie.

Hahahahaha :D

Taka prawda, tyle ze wy WE WSZYSTKICH grach widzicie downgrade.

piekna sprawa

Tomb Raider Dev Hires Former Naughty Dog Art Director The Last of Us art director Nate Wells now working at Crystal Dynamics.

http://www.gamespot.com/articles/tomb-raider-dev-hires-former-naughty-dog-art-direc/1100-6423890/

czyli juz mozna spokojnie napisac nowy TR > "nowy" U4

Nate Wells to wedrowniczek i w ND nawet nie odczuto jego straty. Kiedy TLOU byl daleko w produkcji, on jeszcze siedzial w Irrational Games i pracowal nad Infinite. Do ND dolaczyl pod koniec produkcji TLOU po czym odszedl. Strata nie do przezycia.

Opublikowano

CW mode off,

Jak ktos twierdzi ze Driveclub  obecnie nie jest killerem grywalnosciowo/ graficznym, a U4 wyglada słabo to musi realnie rozwazyc wybranie sie do okulity i zweryfikowac swoj poglad na gry. 

DC  pod wzgledem rozgrywki jest genialne. Natomiast U4, narazie jest najładniejsza gra na tej generacji (sciagnijcie sobie w full hd i odpalcie na TV)

Dodajcie Daddy do ignorowanych bo tego bełkotu sie czytac nie da

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Nie wierzę, spropsowałem Mazzeo. Facet powinien mieć własną rangę, typu "Król trolli". Mistrz :obama:

Opublikowano

U4 zdecydowanie najladniejsza zapowiedziana gra konsolowa ever ale szczerze Niewidoczny - nie rozumiesz, ze wielu nawet bez beki CW spodziewalo sie nowej jakosci, dowodu, ze konsole sa w stanie wygenerowac cos co prozno szukac na pc - ja tego na razie w U4 nie widze

Opublikowano

Zdejmicie te klapeczki bo czytanie ze zrozumieniem u Was kuleje. Wiele osób że U4 wygląda świetnie, ale nie jest to coś co by rozyebało najładniejsze gry tej generacji.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

U4 zdecydowanie najladniejsza zapowiedziana gra konsolowa ever ale szczerze Niewidoczny - nie rozumiesz, ze wielu nawet bez beki CW spodziewalo sie nowej jakosci, dowodu, ze konsole sa w stanie wygenerowac cos co prozno szukac na pc - ja tego na razie w U4 nie widze

To pokaż mi ładniejszą grę na PC, z tyloma detalami.

Opublikowano

Generalnie jestem narazie zawiedziony ta generacja. Szczerze nie wierze aby obie te konsole były zdolne do przełomu. Po pierwsze uwazam ze sa za słabe, a po drugie deweloperzy sa na tyle zmanierowani , ze innowacji mozemy szukac ze swieca. Powielaja schematy aby kasa sie zgadzała. To sie dzieje kiedy skonczy sie Pasja a zaczyna Excel

Opublikowano

Ja jeszcze poproszę o recer na poziomie DC, czy sandboxa o wielkości inFamous, które to tak wygląda.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

fajnie się czyta rozmowę, gdzie rozkminiacie czy był downgrade czy nie, a mimo wszystko nawet ta wersja U4 po rzekomym downgrade wygląda jak epicki graficzny destruktor xbone. Człowiek patrzy na taki gameplay z U4, potem patrzy na rzekomo najlepszego exa Xa czyli SO, potem znowu na U4, potem znowu na SO, na U4, na SO, na U4…. i jakoś tak 40letnie whisky samo się otwiera.

A film ze DriveClub to już wisienka na torcie.

Doszło już do Was jak bardzo ograniczony jest Xone czy jeszcze potrzebny jest 2015 rok?

Opublikowano

u4 oberwało się za lekki dowgrade, ot (całkiem zresztą słuszny) powód do beki.

serio nie widzieliście np. gorzej wykonanych kłaków?

Opublikowano

Czy U4 pod względem grafiki wywołuje taki sam efekt opadu szczeny jak niegdyś np. Tekken 3, Chrono Cross, Soul Calibur, Shenmue?

Że z miejsca każdy chciał to mieć u siebie w domu i wsiąknąć w ten świat ociekający ewidentną i niezaprzeczalną zajebistością?

Myślę, że nawet na poprzedniej generacji na próżno szukać takich gierek.

Tym bardziej nie ma co się spodziewać, że obecna generacja to zmieni. Będą gry dobre, będą gry ładne... Ale branża się zmieniła. Może za bardzo zbliżyła się do fotorealizmu. Brak w tym wszystkim pewnej umowności, która niegdyś była domeną.

Obecnie januszocasualom ciężko odróżnić gry od filmu animowanego jakiegoś Disneya czy Pixara. 

To tak tytułem dygresji do tematu grafiki. 

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Obie konsole sa guwnem obesranym technologicznie, dlatego właśnie tylko gry takie jak SO moga uratowac te generacje.

Aczkolwiek z osobami, ktore porownuja uncharted do takiej gry jak SO nie ma nawet co rozmawiac, dla takich sie liczy tylko szacunek gimbow po 200h w bf4.

Opublikowano

u4 oberwało się za lekki dowgrade, ot (całkiem zresztą słuszny) powód do beki.

serio nie widzieliście np. gorzej wykonanych kłaków?

A ten pierwszy trailer to nie był przypadkiem prerender? Chyba z każdą częścią było tak, że najpierw był taki trailer, a potem już właściwa wersja gry.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mi serio zabraklo pier.dolniecia - czegos jak pokaz u2 z e3 gdzie kazdy krzyczal przed laptopem, czegos jak trawa na arenie eddiego w ttt, czegos jak odpalenie pierwszy raz replayu w gran turismo3, czegos jak poczatkowe 40minut w god of war3 - po prostu czegos co na pierwszy rzut oka wyglada awesome i po prostu wykonuje efekt hiper wow

pierwszy trailer mial na dzien dobry napis ze calosc zostala zarejestrowana w real time na ps4

Opublikowano

dlatego właśnie tylko gry takie jak SO moga uratowac te generacje.

no chybaś skisł. 

nie odmawiam SO funu, ale widzieć w tym ratunek generacji to może tylko użytkownik konsoli Microsoftu

czegos jak trawa na arenie eddiego w ttt

to se ne wrati

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Takich przeskoków już nie będzie. Przeskok może być za sprawą wirtualnej rzeczywistości. Jeżeli chcecie 4k i fotorealizm to wpierw muszą wyjść konsole o mocy nowych procesorów intela i7 i 2 tytanów z serii 900 Nvidii :)  Kurde kupujecie za budżetowe pieniądze fajny sprzęt do grania na lata a chcecie efektów typu wow który musiałby kosztować 3x więcej. Kupilibyście konsole za 6 k ?

Opublikowano

Mogła zostac zarejestrowana na PS4 - to nie znaczy ze nie było to CGI

Edit - kupił bym konsole za 3k

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

no właśnie chyba nie, bo pisali wtedy że był na silniku gry. w 60 fps dodajmy

Opublikowano

Przypomnijcie sobie pierwszy trailer Killzone 2 z E3 2005

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

nie pisali ze 60fps, pierwszy trailer byl wg ich real time, odpalcie go sobie na youtube - jak byk pisze na poczatku, to o 60fps to byl twiit jakiegos technika z naughty dog ze bawia sie engine i gry w 60fps sa super i ciezko mu sie potem przestawic na 30fps

Opublikowano

no właśnie chyba nie, bo pisali wtedy że był na silniku gry. w 60 fps dodajmy

A to prerender nie może być na silniku gry?

Jest napisane, że trailer został wzięty bezpośrednio z PS4 czyli dla mnie to nic nie znaczy w sumie. Ja ogólnie do pierwszych trailerów zawsze podchodzę jak do prerendera, dopiero drugi filmik jak gameplay pokazuje prawdziwe oblicze gry.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grafikę w SO to przypominam, że grę robił dev związany z Sony  :rotfl:

Opublikowano

(pipi)owe SO, (pipi)owe insomniac od ratchetow, ktorego rebootem jaraja sie klapy, (pipi)owe to na czym powstal rynek konsolowy (kolorowe platformowki z jajem).

Dla waldka ratunkiem generacji jest 4k/60fps i 2x wiecej graczy online w bfie.

ej, to chyba wystarczy, ze przesiadziesz sie na kompy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.