Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

720p to max

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

protip: Ryse to tytuł startowy na SŁABSZĄ KONSOLĘ z 2013 roku

i wygląda porównywalnie do dzieła Naughty GODS na NADKONSOLI, a wyjdzie w 2015 roku

więc czepianie się Ryse tutaj jest lekko nie na miejscu taknie ok?

Opublikowano

@Guernica

Patrząc na Dragon Questa Monsters Joker 2, im zajęło 15 lat. Ale już nawet pomijając samo przejście do 3d, GF to po prostu bardzo niekompetentne studio, które nie potrafi dobrze wykorzystywać możliwości konsol gdzieś tak od czasów Emerald. Animacje pokemonów z tej odsłony śnią mi się do dzisiaj. Wystarczy porównać je z tymi z Crystal. Potem wyszły Diamond i Pearl z ciągłymi spadkami animacji, w overworldzie wyglądającym jak z GBA. Coś tam ruszyło w Black i White, ale tak to powinny wyglądać pierwsze Poki na DS'a. Potem mamy XY bez 3D w walkach, ze spadkami animacji podczas walki i fragmentami, w których kamera jest taka, że wygląda to jak średnio śmieszny żart.

W Omega Ruby problemów tych nie rozwiązano.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

protip: Ryse to tytuł startowy na SŁABSZĄ KONSOLĘ z 2013 roku

i wygląda porównywalnie do dzieła Naughty GODS na NADKONSOLI, a wyjdzie w 2015 roku

więc czepianie się Ryse tutaj jest lekko nie na miejscu taknie ok?

w 900p, niestabilnym framerate i prerenderowych scenkach? to jest fanaberia raven gadac ze to wyglada porownywalnie, przeciez w full hd, 30fps i w realtime ryse by wygladal jak kupsko na xone, to tak jakby gadac ze psx bylo prawie tak mocne jak ps2 mocne bo wyswietlalo np:

squallseiferbattle.jpg

Opublikowano

O właśnie, miałem się zapytać - dlaczego u4 pokazywane było w 30 fpsach? Nie miało być przypadkiem 60?

Opublikowano

takim tokiem rozumowania niech microsoft wymusi by kazda gra na xone dziala w 680p - wtedy na bank bedzie mozna zastosowac efekty i tworzyc modele postaci i swiaty, ktorych prozno bedzie szukac u konkurencji i bedziecie mieli swoje sliczne gierki

Opublikowano

O właśnie, miałem się zapytać - dlaczego u4 pokazywane było w 30 fpsach? Nie miało być przypadkiem 60?

to tak jak był trailer w 60fps z U3, fajne tech demo odpalane na mocnych PC ale PlejStejszon już sobie by nie dało rady

właściwie to nawet nie był trailer a przecież prawdziwy gameplay

Opublikowano

Ragus, kupiłem i skonczyłem Super Metroida, polubisz mnie?

Ja cię lubię, no chyba, że nie oceniasz tej gry na :reggie: / :reggie:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ragus, kupiłem i skonczyłem Super Metroida, polubisz mnie?

Ja cię lubię, no chyba, że nie oceniasz tej gry na :reggie: / :reggie:

Skonczyłem w parę dni, ani razu nie korzystając z poradnika. <mendrekzshotgunem>

Opublikowano

W grach wideo granica między frustracją, a nie trzymaniem gracza za rękę jest bardzo cienka. SM naku,rwia na niej śrubę. Tak powinno projektować się gry.

tumblr_nfjmumT3oH1tliyz4o8_400.gif

:obama:

To uczucie, gdy na półce leży niezaczęta trylogia Prime na Wii.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To była creepy lokacja. Jak wiele innych. Ta muzyka co leci przy naszym statku. Ta samonauka wall jumpa. Ci bossowie. Ten jeden posąg, co nagle się zaczyna ruszać. To wpadnięcie na pomysł zbicia szyby.

I TEN NAJLEPSZY NA ŚWIECIE MENU SCREEN.

Opublikowano

Ta samonauka wall jumpa.

Uczyłem się tego z 15 minut, za chu,ja nie wiedziałem o co chodzi. Ale jak już raz to zrobisz, to potem ktoś ciebie obudzi o 4 rano i na 10 prób uda ci się 10 razy.

Opublikowano

Tak, tak. Na początku byłem pewien że się nie naucze. Dzień pozniej już byłem w tym mistrzem. Trza wyczuć. Bawi mnie, że wall jump jest dostępny od początku gry, ale nikt praktycznie na to nie wpadnie do pewnego czasu.

Opublikowano

hehe ficusia jak boli gierka z 2013 startowa na xboxa a patrzcie co nadchodzi w 2015 na naszego kochanego xboksika od pana króla Spencera..

Quantum-Break-4.jpg

QB-VGX-Init.jpg

54856208b9337.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Kurcze szukam trylogii meteroid na wii w dobtej cenie:(. Xenoblade w końcu wznowili i zapłaciłem ludzkie pieniądze więc licze że z meteroidem też tak będzie. Słyszałem wiele pozytywów o tej serii a nigdy w żadną część nie grałem. Wstyd się przyznać ale przed zakupem 3ds rok temu byłem dzieckiem xboxa i plejstejszyn.

Do dziś dziękuje forumkowi za odkrycie tego kolorowego świata nintendo.

Opublikowano

Ten gif z QB co ma pokazywać?

jakie renderki sa mozliwe only on xbox

Opublikowano

A co dopiero gdyby Jack Joyce byl mokry  :fsg:

Opublikowano

Kermit jaki cwaniak, edytowal i usunal gifa bo sie zorientowal ze wrzucil z renderka :D :D

Opublikowano

/cw off

u4 ładne, choć myślałem jednak, że serio zaorają jak na tym teaserze z muchą na twarzy drejka a jest po prostu "ładnie"

co do gameplayu spodziewałem się czegoś w stylu pokazu z u2 a oni pokazali akcje jak z jedynki z początkiem jak z tomb ridera - killera powinni pokazać trochę odważniej

ficuś, usunalem gifa bo mi sie nie wyswietlal, myslalem ze u was też będzie błąd, ehh mogłem zostawić

Opublikowano

Właśnie dobre demo dali, bo pokazało ewolucję w serii. Poprawiony stealth, gunplay, dynamiczne potyczki i do tego znacznie lepszy design poziomu pozwalający na większą swobodę w przemieszczaniu się. Wybuchy, rozwalające się rzeczy itp. pokażą zapewne na E3.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Współczuję klapom. W weekend Sony ładuje w nich tak, że co najmniej do Gwiazdki będą musieli grać przed tymi swoimi LEDami na stojąco, następnie na forumingu 2. faza destrukcji filmikiem Mazzeo. I kiedy już myślałeś, że nie może być gorzej... suddenly Yano xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.