Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przyznaj się, niezbyt dokładnie czytasz tamten temat, prawda?

Nie mówię o temacie na forum. Chociaż i ten nie jest jakimś wyjątkiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mowie wam chłopaki jak pogracie trochę na xboxie one i odpalicie exy ps4 to wtedy zobaczycie jakie te gry na ps4 są ładne.

Żadna gra na xboxie nawet kolo infrjmusa i killozna się nie zbliżyła i nie zbliży w kwestii grafiki.

Ale sama konsola jest git.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

no zadna gra na xo nie jest tak zblurowana jak killzone to prawda 

Opublikowano

Maciomaniak a to nie ty pierwszy wyskoczyłes tu do tematu z:

Downgrade, Downgrade everywhere!

no zadna gra na xo nie jest tak zblurowana jak killzone to prawda

Prawie wszystkie bo tylko garstka chodzi w 1080p
Opublikowano

widzę, że bardziej gracie w grafikę niż w same gry. Zmarnowaliście kasę na PS4, bo do tego wystarczy samo Youtube

Opublikowano

@pajgi

ps3 debiutowała w 11 listopada 2006. Większość z przez ciebie wymienionych gier wyszła 12-14 miesięcy później.

Virtua Fighter 5, MW4, Ratchet & Clank Tools of Destruction, Resistance, Motorstorm, to wszystko minimum rok od premiery. Wyjątek: Warhawk z końca sierpnia. Po prostu to Europa dostała sprzęt 4 miechy później od Amerykanów i stąd wydaje wam się że ps3 miała dobry pierwszy rok.

PS4 miało premierę 15 listopada 2013, a pierwsza świetnie się zapowiadająca gierka wyjdzie dopiero za kilka miesięcy. Dragon Age wyszedł niedawno, Alien podobnie, wcześniej była pyta.

Opublikowano

Maciomaniak a to nie ty pierwszy wyskoczyłes tu do tematu z:

Downgrade, Downgrade everywhere!

Nie, ja napisałem tylko, że lvl w kuchni w The Order wyglądał słabo i gra zaliczyła downgrade, ale później zobaczyłem inne gameplaye i dalej kosi graficznie (chociaż ten lvl w kuchni mimo wszystko przeciętny).

Opublikowano

10734087_10203165360842291_4976537404463

CU6BWqD.png

Opublikowano

Ja boje sie myślec co tu bedzie sie działo jak The Order bedzie miał 83 na MC

Opublikowano

dla mnie zasługuje na tyle za sam klimat

Opublikowano

Przecież najważniejsze, że w driveclub działa online. Efekty pogodowe to zwyczajny dodatek do gry. Oczywiście, że to wszystko powinno być na premierę, ale jeśli kupuję konsolę rok po premierze, to mam to w d.upie. 

Opublikowano

dla mnie zasługuje na tyle za sam klimat

Grasz w grafikę?

Przecież to grafika min. tworzy klimat

Opublikowano

od dzisiaj slowo grafika w CW powinno dostac cenzure

gra(pipi)

@suteq

Zgrabny dow(nene) :oh_you:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@pajgi

ps3 debiutowała w 11 listopada 2006. Większość z przez ciebie wymienionych gier wyszła 12-14 miesięcy później.

Virtua Fighter 5, MW4, Ratchet & Clank Tools of Destruction, Resistance, Motorstorm, to wszystko minimum rok od premiery. Wyjątek: Warhawk z końca sierpnia. Po prostu to Europa dostała sprzęt 4 miechy później od Amerykanów i stąd wydaje wam się że ps3 miała dobry pierwszy rok.

PS4 miało premierę 15 listopada 2013, a pierwsza świetnie się zapowiadająca gierka wyjdzie dopiero za kilka miesięcy. Dragon Age wyszedł niedawno, Alien podobnie, wcześniej była pyta.
Nie pajgi. Jeśli jesteś fanem bijatyk 2d to pierwsza świetnie zapowiadająca się gra wychodzi na dniach tego miesiąca. W kazdym razie jest to taki sam deal co cross genowa Forza Horizon 2.

Staram się nie liczyć multiplatform. Przez pierwsze 12 mies. ps2, poza TTT i wbrew propagandzie niektórych botków, panowała totalna posucha. Tak samo jak ps3, dla Amerykanów, którzy mieli ją wcześniej od nas. Nie widzę tutaj drastycznej różnicy między jej poprzedniczkami. Tym bardziej gdy remake Aby* Oddysee mógłby równie dobrze ukazać się w retailu, a DC w końcu zaczął przystawać do swojej ceny.

Burnaout*

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Grasz w grafikę?

Przecież to grafika min. tworzy klimat

Niestety gameplayem ta gra nie przyciąga, za to klimatem i settingiem niszczy po prostu.

Opublikowano

Grasz w grafikę?Przecież to grafika min. tworzy klimat

Niestety gameplayem ta gra nie przyciąga, za to klimatem i settingiem niszczy po prostu.
Za dużo pif paf - zle

Za malo pif paf - zle

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nobody- Zgadzam się, że przez wiele miesięcy na PS2 nie było nic oprócz TTT, ale po kilkunastu miesiącach zaczął się wysyp hitów- gier, które wspomina się do dzisiaj. Na PS4 wyszło dużo gier, ale kto będzie pamiętał o balas typu Killzone czy BF4, przeciętniakach jak Infamous trzeci? Dla TTT ludzie kupowali konsole. No i ostatecznie hitów w analogicznym czasie PS2 czy PS3 miało więcej. PS4 na tle poprzedników broni się ilością, tylko i wyłącznie. Więc tak na PS4 jest w co grać, jak się zaczyna przygodę z gamingiem albo ma się słabą pamięć.

Opublikowano

no akurat BF4 to najbardziej kompleksowy FPS na rynku, ktory obecnie dostepny jest za grosze a działa dobrze

a mapki z BC2 w drodze mam nadzieję :)

Opublikowano

Za dużo pif paf - zle

Za malo pif paf - zle

Dla Ciebie The Order 11/10 bo ex na PS4, jasna sprawa.

Opublikowano

apropo grafy i botkow ktorzy sie smieja ze klapy jaraja sie deszczem w driveclubie, pamiec ma sie krotka, to samo bylo na forumku z pierwszymi gears of war - tez jeden wielki spust nad grafa - wiadomo, ze gameplay jest najwazniejszy ale kazdy jak kupuje nowa generacje oczekuje przeskoku, driveclub w deszczu taki jest, gyrosy tez takie byly, trawa w TTT tez - oczywiscie kazdy na inna skale ale kazdy w zamysle taki sam - powoduje, ze czlowiek czuje ze ma next gena

do mnie order to na razie s(pipi)ina - grafa jak render ale dalej nic ciekawego w gameplayu nie widze, mimo wszystko czekam bo mi wiedzmina przesuneli i licze, ze mimo wszytsko bedzie zaskoczenie - wtedy sie kupi, ogra i opchnie

Opublikowano

Ja czuję, że mam next gena jak gram w gta 5 bez trawy w 25 fps :teehee:

Opublikowano

Mowie wam chłopaki jak pogracie trochę na xboxie one i odpalicie exy ps4 to wtedy zobaczycie jakie te gry na ps4 są ładne.

Żadna gra na xboxie nawet kolo infrjmusa i killozna się nie zbliżyła i nie zbliży w kwestii grafiki.

Ale sama konsola jest git.

:shotgun:

A już w lutym kolejny tytuł po inFamousie i DriveClubie wyznaczy nowe standardy graficzne

oefruw.gif

klinki aby powiększyć kurtyzano!!1

Jak to będzie wyglądało na moim 55 calowym HX850 :banderas:

A boty co tam? Rozmazane guwno w 900p bez trawy?

Opublikowano

Za dużo pif paf - zleZa malo pif paf - zle

Dla Ciebie The Order 11/10 bo ex na PS4, jasna sprawa.
Nie

Ale za to dość zabawnie brzmi to z Twoich ust XD

Wiem wiem, nie ma duszy

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.