Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prosze wymienic kosiora graficznego:

Drajwklap w deszczu na trasie takiej i takiej. 

XDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

XDDD

Ksiezyc w pelni tez musi byc aby piekne refleksy na masce byly.

Jak to będzie wyglądało na moim 55 calowym HX850

32 calowym, nie zapominaj o pasach :reggie:

Opublikowano

Ja nie wiem jak komuś moze nie przeszkadzac to ciagle zabieranie kontroli nad postacia i przerywanie rozgrywki jakimis mini wstawkami, przeciez to calkowicie psuje immersje.

Na dodatek dialogi zapowiadaja takiego kloca fabularnego jak gameplay, czyli bedzie standardowy ex na plejstejszyn 4, guwno obesrane w slicznym opakowaniu.

Gdzie ci gracze, ktorzy potrafili docenic kunszt fabularny mgsow albo artyzm okami o sotc?

A, wiem, graja na xboksach lub wiiu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

driveclub w deszczu na kazdej trasie o kazdej porze

Opublikowano

Jak to będzie wyglądało na moim 55 calowym HX850

32 calowym, nie zapominaj o pasach :reggie:

:frog:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

XDDD

Prosze wymienić kosiora graficznego

Forza Horizon 2, w godzinach wieczornych w okolicach miasteczka x, obowiązkowo pojedź tam samochodem y, poczekaj aż zacznie padać, odpal na tv nie większym niz 32 cale, w ustawieniach tv zmniejsz nasycenie.

Opublikowano

driveclub w deszczu na kazdej trasie o kazdej porze

Dziękuję za złapanie przynęty bezmyslny klapie, oto moja riposta:

Aaaa, no tak, przecież nic w deszczu nie widac, hehe hehe heheh.

Opublikowano

Zwymiotuje i bedzie jechal dalej.

Opublikowano

Yeti zastanawiał się jak The Order będzie wyglądać na jego 55" TV. Śpieszę z odpowiedzią.

Jak gra na 32" TV.

:banderas:

Opublikowano

Szlachta odpali The Order na 100 calowych projektorach

Taka prawda

Opublikowano

XDDD

To samo było przy GT5

weź auto ale koniecznie takie i takie bo reszta to syf

odpal trasę taką i taką ale nie tą bo teksturki z PS1

włącz noc bo w dzień to tak chuyowo jest

zapauzuj grę i włącz photomode

I CO KUREWKI XBOCIARSKIE GDZIE WASZA FORZA

Opublikowano

Taka prawda

Tylko zdjęcie proszę jak już to zrobisz.

Opublikowano

haha no faktycznie tak bylo hahaah tylko kurde powaznie jak patrze na te gify z DC to miazga chcialbym to zobaczyc u sibeie na tv, heh jestem blacharzem :(

Opublikowano

Taka prawda

Tylko zdjęcie proszę jak już to zrobisz.

Nie ma problemu

Cooper - 100h to takie w miarę rookie dla dobrego multi, wiec tutaj raczej nie :D

Opublikowano

Ej Yeti, a Ty nie brzydzisz sie grac w the order? Przeciez to nawet nie grafika, nie ma 1080p.

To teraz powiedz mi, jak oglądasz film na BR z pasami, to film jest wyświetlany w full hd czy jakieś dziwnej rozdzielczości znanej z xbonka?

Opublikowano

Gdzie ci gracze, ktorzy potrafili docenic kunszt fabularny mgsow albo artyzm okami o sotc?

A, wiem, graja na xboksach lub wiiu.

tumblr_inline_nczezrvKTG1rrd21h.gif

Wszystko się zgadza się, tu jestem. :lapka:

Pozostali na placu "fani" sony, to zwykła blacha, która kiedyś kupiła konsolę*, bo ponoć fajne gierki na nią są, nie trzeba instalować i "wszystko" zawsze pójdzie, u kumpla widzieli.

*konsola - w potocznym rozumieniu i w zakresie wiedzy klasycznego niedzielnego blacharza mianem 'konsoli' nazywano najpierw PSX, następnie po 2000 roku jej następczynię. 

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ej Yeti, a Ty nie brzydzisz sie grac w the order? Przeciez to nawet nie grafika, nie ma 1080p.

To teraz powiedz mi, jak oglądasz film na BR z pasami, to film jest wyświetlany w full hd czy jakieś dziwnej rozdzielczości znanej z xbonka?

Dobra, to inaczej.

1600x900 = 1 440 000pixeli

1920x800 = 1 536 000pixeli

Niewielka roznica, nie? Trzeba powiedzieć goscion z msu, zeby zaczeli robic swoje gry z pasami, wtedy klapy rzuca sie na xbona, bo bedzie mial "1080p"

Opublikowano

Taka prawda

Jaka bieda, 100 calowy PROJEKTOR. Buahaha!Tylko 103 cale Panasa za 200000 ziko!

Opublikowano

Skoro już jesteśmy przy tego typu postach - jak śmigam do znajomych, którzy mają PS4 i chcą mi się zbrandzlować jakąś gierką, to zawsze

Ale serio, to wina znajomych a nie konsoli, że jarają się grafiką i nie grają w exy.

XD

Pozostali na placu "fani" sony, to zwykła blacha, która kiedyś kupiła konsolę*, bo ponoć fajne gierki na nią są, nie trzeba instalować i "wszystko" zawsze pójdzie, u kumpla widzieli.

Weźcie (pipi)a zmieńcie znajomych

Opublikowano

Spójrz na profil PSPoland na fejsie, ludzie wrzucają zdjęcia swoich konsol i gier - jak jest jakiś ex, to Killzone z bundle'a ;)

Opublikowano

Czy komukolwiek wydaje się, że na Xboxie czy PC jest choć cokolwiek inaczej w tej materii ?

Opublikowano

Jak tam nasz zakład? Mogę zbierać już gratki, czy jeszcze żyjesz nadzieją?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.