Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat mam wolne, Przypadek? Nie sadze!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to jest znak z Krolestwa Niebieskiego zebys wracal, dostaniesz skrzydla i bedziesz gral w gry 1080p a nie w jakies gu,wno rozmazane tym bardziej ze na rok 2015 MS ma tylko 2 pozycje Forza i Halo ktore wyjda w listopadzie

(pipi) tam, przechodzę na PC, ogram exy z Xbone'a w 4k i uber detalach :banderas:

Opublikowano

Guernica wszystkie exy xboxowe ogrywa na PC, natomiast wszystkie multiplatformy na ps4 w gorszej jakości ( znaczy sie ze chodzą lepiej na PC )

Serio klapki, przestańcie udawać, że gracie na PC. W końcu sami później robicie dramę, że Wiesiek 3 (pierwsza część dla większości z Was) będzie wstrzymywana przez Xone. No tak jakby nie można było kupić najlepszej wersji na PC 2x taniej  :sir:

I tak z każdą grą :)

W sumie beka, bo to boty ostatnio na zarzut, że na Xonie multiplatformy są gorsze niż na PS4, ciągle odpowiadają, że i tak ogrywają je na PC (chyba m.in. Macio) :teehee:

Opublikowano

granie na PC to nic tylko problemy, a to sterowniki zle, a to plyta glowna nie zgrywa sie z karta muzyczna, do tego taboret i 27 cali hahahaa 

co to za granie ? :facepalmz:  jak jakis dzikus

wystarczy PS4, kieliszek wytrawnego czerwonego wina lub szklanka koniaku, kominek i mozna grac i :banderas:

Opublikowano

no akurat dwaj boci z pierwszego rzędu; Copper i Macio serio piszą że mierzi ich granie na pc, więc już tak nie trajhardujcie z ironią.  :newell:

Opublikowano

W sumie beka, bo to boty ostatnio na zarzut, że na Xonie multiplatformy są gorsze niż na PS4, ciągle odpowiadają, że i tak ogrywają je na PC (chyba m.in. Macio) :teehee:

Nic takiego nigdy nie napisałem, który bot ogrywa multiplatformy na PC? :o Pomyliłeś internety.

Opublikowano

Jak mozna lubic grac na kompie :( szanujmy się (chociaz trochę)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

mógłbym podłaczyc lapka do tv (co zresztą zrobiłem), albo nawet stary komp, ale nie mam połączenia do kina domowego (ziomek który ma amplituner za 2 tys. nie ma takiego problemu).

#superpartiakurfo

co to za granie? ja siebie szanuję. dlatego Tranzystorek będzie ograny prawilnie na ps4 na 42' plazmie i w dd 5.1.  :sir::trophy_silver:

Opublikowano

Ja tez moge pociagnac kabel hdmi z pokoju gdzie mam kompa do gralni i pykac praktycznie jak na konsoli, ale nie zgodze sie na cyfrowa dystrybucje wiekszych gier :/

Opublikowano

Ja tez moge pociagnac kabel hdmi z pokoju gdzie mam kompa do gralni i pykac praktycznie jak na konsoli, ale nie zgodze sie na cyfrowa dystrybucje wiekszych gier :/

wpis.

steam - rak branży wg każdego szanującego się fana retailu. plusy w zakupach growych mówią same za siebie. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W sumie jak serwerownia gabena kiedyś padnie to pa pa kolekcjo tysiaca gier za 1zł,a pudełeczka na półce zawsze zostaną.

I tak teraz jest parodia z pudełkami. Badziewnej jakości, cienki plastik na xbonie i ps4,do tego brak instrukcji.Nintendo tylko nadal rozumie,że gracze cenią solidne wydania pudełkowe.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ależ dołującą rzecz właśnie przeczytałem.

Nippon Ichi Software (Shinkawa Sohei):

If Disgaea 5 doesn't sell as planned then we might not still be in business the year after. Even though Bloodborne is now releasing the same day, we really hope people will pick up both titles at once.

Jeśli Disgaea 5 nie sprzeda się tak jak oczekują, możliwe że skończą z branżą. A ich targetem jest 150k (w Japonii chyba). Sytuację pogarsza fakt, że gra wychodzi tego samego dnia co BB.

NiS... :(

Opublikowano

Płakać po nich nie będę. Prinny im się udał na psp,ale reszta to jakieś dziwactwa,które chyba tylko ping kupował :)

Disgaea jest fajnym taktykiem z wykręconym humore i ciekawą mechaniką,ale też podręcznikowym przykładem gry opartej na grindzie. Ja sobie dałem spokój jak zwyczajnie przechodząc misje po kolei trafiłem na pierwszego bossa,który rozwalał mi postacie na 1 hita i według szybkiej kalkulacji musiałem powtórzyć poprzednie misje kilkukrotnie by wbić potrzebny lvl.

Opublikowano

Copper, całe NiS.

Soban, ale fabuła w Disgaeach to małe mistrzostwo świata. A raczej dialogi. Gameplay też pozwalał na spore możliwości taktyczne. I co jakiś czas wydawali coś innego i dziwnego. Brakowaloby mi ich.

Opublikowano

Nieee, kto bedzie robil wtedy gry na vite :/ w ogole co to za pomysl wydac 3 eksy w ciagu miesiaca, a potem pol roku nic?

Opublikowano

2 raz juz w tym roku wyprzedziłem Donsterydo z zakupem konsoli, ktora tak bardzo go interesuje, choc zarzekal sie ze jako pierwszy bedzie mial "w przeciwienstwie do mnie".
Tym razem postanowilem chociaz na troche zatrzymac, niestety przez pol wieczoru nie pogralem za duzo, bo albo musialem czekac na instalacje gier, albo wymagaly sciagnieca 20GB latek...

Wersji demo tez przez te godziny za wiele nie sciagnalem - 0, choc wszyscy tutaj na PSN narzekaja.
Forza 5 - klasa! Nie widze jej co prawda po raz pierwszy, ale po raz pierwszy nie jade u kumpla lepsza fura tylko w koncu moge zaczac kariere - te uczucie pedu, ta grafika, te emocje!

Ja nie wiem, jak wam nie wstyd hejtowac DC (dla niektorych jest za bardzo cukierkowy  :teehee: ). Cukierkowy DC ! (pipi) jak DC jest cukierkowy, to FORZA 5 robili chyba w peintcie.

Opublikowano

Tylko niech ten grind zredukują. Z taktyków to Fire Emblem Awakening był idealny pod tym względem. Bitwy były oparte na myśleniu,a nie grindowaniu.

Kurfa czemu nintendo do tej pory nie zapowiedziało Fire Emblema na Wii U ? Każda ich konsola miała FE, a tu cisza :(

@Easy

Don ma już xbona przecież. Kupił jakoś kilka dni temu.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

2 raz juz w tym roku wyprzedziłem Donsterydo z zakupem konsoli, ktora tak bardzo go interesuje, choc zarzekal sie ze jako pierwszy bedzie mial "w przeciwienstwie do mnie".

Tym razem postanowilem chociaz na troche zatrzymac, niestety przez pol wieczoru nie pogralem za duzo, bo albo musialem czekac na instalacje gier, albo wymagaly sciagnieca 20GB latek...

Wersji demo tez przez te godziny za wiele nie sciagnalem - 0, choc wszyscy tutaj na PSN narzekaja.

Forza 5 - klasa! Nie widze jej co prawda po raz pierwszy, ale po raz pierwszy nie jade u kumpla lepsza fura tylko w koncu moge zaczac kariere - te uczucie pedu, ta grafika, te emocje!

Ja nie wiem, jak wam nie wstyd hejtowac DC (dla niektorych jest za bardzo cukierkowy  :teehee: ). Cukierkowy DC ! (pipi) jak DC jest cukierkowy, to FORZA 5 robili chyba w peintcie.

Don kupił Xone kilka dni temu, więc nie trafiłeś ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wii miało Fire Emblem?

Przecież zapowiedzieli tego cross overa na Wii U.

Opublikowano

Failman easye strikes back XD

Opublikowano

Hejty hejtami ale co jest nie tak z poczuciem prędkości w Forzy? Rozpędź się Easye do 300 i weź kamerę z zderzaka, przecież za(pipi)iście to jest zrobione. 

Opublikowano

Wii nie mialo.

Mial byc SMT vs Fire emblem na wiiu, dla tej gry kupilbym te konsole, ale zaginela w boju.

Easye, przejedz sie F1ka po nordschleife i powiedz czy nie czujesz predkosci.

Przypominam, ze to jest sim, jak sie spodziewales burnouta to wiesz, nigdy nie grales w gt czy fm? Fizyka w 5ce to mistrzostwo.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Hejty hejtami ale co jest nie tak z poczuciem prędkości w Forzy? Rozpędź się Easye do 300 i weź kamerę z zderzaka, przecież za(pipi)iście to jest zrobione. 

easye jest nie tak ;)

Opublikowano

Nie no chyba za duzo nocy zarwalem z DC i mam za duzy szok zwiazny z przeskokiem graficznym i poczuciem pedu.  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.