Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

50 tras, wyścigów jest nieskończenie wiele :teehee:

Opublikowano

driveclub.png?itok=aWdYkqm8

tour campaign 55 events ????

paid dlc - 176 events

szieeet

Edytowane przez Copper

Opublikowano

paid dlc to słowo kluczowe. DC niektórzy to splatynowali w weekend. sporo znajomych gra regularnie od premiery w H2 a do ostatniego wyścigu wciąż daleko.

Opublikowano

Clolin, Copper, sprawdźcie na czym polega tryb Wyzwania w DC.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pewnie jakby usunęli 3/4 z nich i dali je jako płatne DLC byłoby lepiej :reggie:

Trzeba stopniowo dawkować wyścigi żeby nie nastąpiło znużenie :reggie::kaz:

Opublikowano

20141211125839uid2518.jpg

Opublikowano

Yeti, a ty Rywale w H2. pa

Opublikowano

Spoko, patrząc na DriveClub to grafika jest ostatnia rzeczą jakiej można sie obawiać na PS4.

Yeti, a ty Rywale w H2. pa

Tryb rywale nawet nie stało obok wyzwań w DC
Opublikowano

Spoko, patrząc na DriveClub to grafika jest ostatnia rzeczą jakiej można sie obawiać na PS4.

W przeciwieństwie do x-złoma :kaz:

Opublikowano

No widzisz, a do Horizon 2 napchali pełno wyścigów a gra się nudzi po dojściu do finału :reggie:

Nie wiem jak ta gra może się znudzić, przejechałem juz pierwszy finał, mam ponad 50 samochodów i chce grać więcej i więcej, ciągle odkrywam coś nowego. A im więcej gram tym bardziej mi się podoba.

CW dziś nudne jak cholera, cały dzień piszecie taki piach :/ coś forma spada.

Ficus, daleko mi do powrotu do PS4, Spencer potrzebuje czasu by ogarnąć Xone, ale już zrobil mnóstwo rzeczy.

Wyjdzie w przyszłym roku jak z podkulonym ogonem będziesz leciał po Xone, zobaczysz.

Opublikowano

Rozpyerdala mnie że niektórzy serio myśleli że screen po prawej na górze, to fragment gameplayu, a nie cut scenki.

Opublikowano
Wyjdzie w przyszłym roku jak z podkulonym ogonem będziesz leciał po Xone, zobaczysz.

kazlaughv2_zpsf44c8f93pu6r.gif
To ci się udało, nie powiem xDDDDDDD
Opublikowano

NV0cb.gif

ragus wrócił, soul wrócił, luck wraca, don kupił XO, Zielona Szlachta rośnie w siłę. Guernica znowu wpadnie w depre.

Opublikowano

O przepraszam, ja należę do obozu koneserów.

Opublikowano

No widzisz, a do Horizon 2 napchali pełno wyścigów a gra się nudzi po dojściu do finału :reggie:

Nie wiem jak ta gra może się znudzić, przejechałem juz pierwszy finał, mam ponad 50 samochodów i chce grać więcej i więcej, ciągle odkrywam coś nowego. A im więcej gram tym bardziej mi się podoba.

CW dziś nudne jak cholera, cały dzień piszecie taki piach :/ coś forma spada.

Ficus, daleko mi do powrotu do PS4, Spencer potrzebuje czasu by ogarnąć Xone, ale już zrobil mnóstwo rzeczy.

Maciomaniak, ale Ty wiesz o tym ze wyścigi po pierwszym festiwalu sa te same tylko różnią sie klasa samochodów ? XD

Nie bardzo tez rozumiem czemu miałby yeti lecieć po Xbox one bo w myśl słów Maciomaniaka " nie gram w zapowiedzi tylko w gry" to PS4 ma wiecej gier z datami niz Xbox One.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Podobno pan Kidnapa

Poszedł szpagat za przekręcanie nicka.

Opublikowano

już się nie posraj z tym przekręcaniem. za spam i niepotrzebne raportowanie też czapę można oberwać.

4. Użytkownik chcący zgłosić naruszenie regulaminu powinien skorzystać z opcji "Raportuj" przy danym poście, zaznaczając w treści raportu powód jego wysłania. Raporty nie będą publikowane. Nie służą one jednak załatwianiu osobistych "porachunków" i nie powinny być w ten sposób nadużywane.

ssij.

Opublikowano
Poszedł szpagat za przekręcanie nicka.

literówka a nie przekręcanie panie krętaczu, jak tam ONE się sprawuje? a nie czekaj nie sprawuje się bo saturn już zamknięty to nie wiesz.....

Rozpyerdala mnie że niektórzy serio myśleli że screen po prawej na górze, to fragment gameplayu, a nie cut scenki. 

No Fanek tak myśli i jeszcze ktoś tam się znajdzie w obozie niebieskich, że niby pogoda nie ta itp.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

bumhedszot.gif

mysle ze jedno P podpada pod literowke a nie przekrecenie nicku, nie rob z siebie pazdziocha kidnappa

Opublikowano

NV0cb.gif

ragus wrócił, soul wrócił, luck wraca, don kupił XO, Zielona Szlachta rośnie w siłę. Guernica znowu wpadnie w depre.

No (pipi)a 4 osoby mają już xbona w polsce niedługo przejmiecie cały świat xD

Opublikowano

Clolin, Copper, sprawdźcie na czym polega tryb Wyzwania w DC.

Mówisz o trybie pierwszy raz wprowadzonych chyba przez NFS Hot Pursuit na pastgenach, a zaimplementowany przez Turn 10 w Forza Motorsport 4 pod nazwą Rivals i od tamtej pory dostępny w seriach FM i FH? XD

W FH2 we wszystkich 700 eventach :reggie:  

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.