Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

50 tras, wyścigów jest nieskończenie wiele :teehee:

Opublikowano

driveclub.png?itok=aWdYkqm8

tour campaign 55 events ????

paid dlc - 176 events

szieeet

Edytowane przez Copper

Opublikowano

paid dlc to słowo kluczowe. DC niektórzy to splatynowali w weekend. sporo znajomych gra regularnie od premiery w H2 a do ostatniego wyścigu wciąż daleko.

Opublikowano

Clolin, Copper, sprawdźcie na czym polega tryb Wyzwania w DC.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pewnie jakby usunęli 3/4 z nich i dali je jako płatne DLC byłoby lepiej :reggie:

Trzeba stopniowo dawkować wyścigi żeby nie nastąpiło znużenie :reggie::kaz:

Opublikowano

20141211125839uid2518.jpg

Opublikowano

Yeti, a ty Rywale w H2. pa

Opublikowano

Spoko, patrząc na DriveClub to grafika jest ostatnia rzeczą jakiej można sie obawiać na PS4.

Yeti, a ty Rywale w H2. pa

Tryb rywale nawet nie stało obok wyzwań w DC
Opublikowano

Spoko, patrząc na DriveClub to grafika jest ostatnia rzeczą jakiej można sie obawiać na PS4.

W przeciwieństwie do x-złoma :kaz:

Opublikowano

No widzisz, a do Horizon 2 napchali pełno wyścigów a gra się nudzi po dojściu do finału :reggie:

Nie wiem jak ta gra może się znudzić, przejechałem juz pierwszy finał, mam ponad 50 samochodów i chce grać więcej i więcej, ciągle odkrywam coś nowego. A im więcej gram tym bardziej mi się podoba.

CW dziś nudne jak cholera, cały dzień piszecie taki piach :/ coś forma spada.

Ficus, daleko mi do powrotu do PS4, Spencer potrzebuje czasu by ogarnąć Xone, ale już zrobil mnóstwo rzeczy.

Wyjdzie w przyszłym roku jak z podkulonym ogonem będziesz leciał po Xone, zobaczysz.

Opublikowano

Rozpyerdala mnie że niektórzy serio myśleli że screen po prawej na górze, to fragment gameplayu, a nie cut scenki.

Opublikowano
Wyjdzie w przyszłym roku jak z podkulonym ogonem będziesz leciał po Xone, zobaczysz.

kazlaughv2_zpsf44c8f93pu6r.gif
To ci się udało, nie powiem xDDDDDDD
Opublikowano

NV0cb.gif

ragus wrócił, soul wrócił, luck wraca, don kupił XO, Zielona Szlachta rośnie w siłę. Guernica znowu wpadnie w depre.

Opublikowano

O przepraszam, ja należę do obozu koneserów.

Opublikowano

No widzisz, a do Horizon 2 napchali pełno wyścigów a gra się nudzi po dojściu do finału :reggie:

Nie wiem jak ta gra może się znudzić, przejechałem juz pierwszy finał, mam ponad 50 samochodów i chce grać więcej i więcej, ciągle odkrywam coś nowego. A im więcej gram tym bardziej mi się podoba.

CW dziś nudne jak cholera, cały dzień piszecie taki piach :/ coś forma spada.

Ficus, daleko mi do powrotu do PS4, Spencer potrzebuje czasu by ogarnąć Xone, ale już zrobil mnóstwo rzeczy.

Maciomaniak, ale Ty wiesz o tym ze wyścigi po pierwszym festiwalu sa te same tylko różnią sie klasa samochodów ? XD

Nie bardzo tez rozumiem czemu miałby yeti lecieć po Xbox one bo w myśl słów Maciomaniaka " nie gram w zapowiedzi tylko w gry" to PS4 ma wiecej gier z datami niz Xbox One.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Podobno pan Kidnapa

Poszedł szpagat za przekręcanie nicka.

Opublikowano

już się nie posraj z tym przekręcaniem. za spam i niepotrzebne raportowanie też czapę można oberwać.

4. Użytkownik chcący zgłosić naruszenie regulaminu powinien skorzystać z opcji "Raportuj" przy danym poście, zaznaczając w treści raportu powód jego wysłania. Raporty nie będą publikowane. Nie służą one jednak załatwianiu osobistych "porachunków" i nie powinny być w ten sposób nadużywane.

ssij.

Opublikowano
Poszedł szpagat za przekręcanie nicka.

literówka a nie przekręcanie panie krętaczu, jak tam ONE się sprawuje? a nie czekaj nie sprawuje się bo saturn już zamknięty to nie wiesz.....

Rozpyerdala mnie że niektórzy serio myśleli że screen po prawej na górze, to fragment gameplayu, a nie cut scenki. 

No Fanek tak myśli i jeszcze ktoś tam się znajdzie w obozie niebieskich, że niby pogoda nie ta itp.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

bumhedszot.gif

mysle ze jedno P podpada pod literowke a nie przekrecenie nicku, nie rob z siebie pazdziocha kidnappa

Opublikowano

NV0cb.gif

ragus wrócił, soul wrócił, luck wraca, don kupił XO, Zielona Szlachta rośnie w siłę. Guernica znowu wpadnie w depre.

No (pipi)a 4 osoby mają już xbona w polsce niedługo przejmiecie cały świat xD

Opublikowano

Clolin, Copper, sprawdźcie na czym polega tryb Wyzwania w DC.

Mówisz o trybie pierwszy raz wprowadzonych chyba przez NFS Hot Pursuit na pastgenach, a zaimplementowany przez Turn 10 w Forza Motorsport 4 pod nazwą Rivals i od tamtej pory dostępny w seriach FM i FH? XD

W FH2 we wszystkich 700 eventach :reggie:  

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.