Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak ty mozliwosc ludzkiego uzytkowania interfejsu uwazasz za masakrowanie to naprawde wspolczuje wam tego guwna obesranego

synku po co mi piszesz o szrocie ps4 tutaj i ''poprawie stabilizacji systemu'' która ciągnie się od roku  :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy ma rację Maciucha.

Do bonera bardziej pasuje termin "goowno rozmazane".  ^_^

Opublikowano

lepiej byc synkiem niz emerytem ze starczą demencją i najbardziej guwnianym szrotem generacji :reggie:

Opublikowano

lepiej byc synkiem niz emerytem ze starczą demencją i najbardziej guwnianym szrotem generacji :reggie:

nie mam złoma ps4, bez takich wrzut   ;)

Opublikowano

chocby odrobiny pomyslowosci i finezji tez nie masz :kaz:

Opublikowano

nie dobijaj Daddiego Maciucha, juz i tak musi zyc ze swiadomoscia, ze jedynie sensownie wygladajacy pseudo ekskluzyw na jego magnetowid to totalny hiper korytarz w 900p, ze spadajacymi klatkami, a co w tej grze najladniejsze nie generuje jego konsola tylko to prerenderowane cutscenki

Opublikowano

Wątpię by Order w tematyce bycia balasem przebił jak na razie największego balasa obecnej generacji czyli Ryse ;)

Ja myślę, że to będzie ten sam poziom :/ W najlepszym wypadku The Order będzie mniej w(pipi)iający.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Byłem dzisiaj w media marktcie i podchodzi do mnie jakiś pryszczaty karzeł z kulawą nogą w zielonej koszulce i mówi

- Panie obciągnę Panu na zapleczu ale kup Pan tego xboxa chociaż na raty, bo od listopada nic nie zeszło. 

Xboxa nie kupiłem ale za pół godziny przyjechali z Microsoftu i go zwolnili. 

#takbyło

Opublikowano

chocby odrobiny pomyslowosci i finezji tez nie masz :kaz:

w wymyślaniu bajek o browarze w PUBie na E3 po kolejnych porażkach $ony nie, czy o  dobrych exach pshita4...no nie, tylko suche fakty się liczą. Nadkonsola XBOX > (pipi) obesrane ps4 bez gier i przyszłości  :)

A każdy kto wybrał XO ma lepszy gust, to jak wybrać sportowe auto z salonu (XO) albo Passata od cygana z Maszkowic (ps4) z przebiegiem 350tys. i gratis 2 używanymi oponami. Wiadomo że Passatów więcej.

ficuś jeszcze się nie pozbierałeś ? :)

20141211125839uid2518.jpg

Opublikowano

Okrutne porównanie, nie dość że nowa wersja wygląda 2 razy gorzej to jeszcze chodzi w 2 razy mniejszym frameracie.

Opublikowano

Przecież to już dawno przestało być zabawne, a chciałem kupić konsole dla tej gry :/ no ale co ja się martwię, dobrze, że jest M$ i Big N, nowa Zelda i Byo 2 wynagrodzą to, (pipi) obsrane bez gier. 

Opublikowano

widzę że coś mnie ominęło, bo nie wiedziałem że na E3 pokazany był jakiś gameplay z U4. :smutas: 

weźcie ogarnijcie lepsze prowo bo to jest zwyczajnie suche. 

Opublikowano

Jesteś ch*jowym fanem plejsteszyn niktcienielubi. :dog:

Opublikowano

strategicznie przypominam

E3 to bedzie wrestling.gif

Opublikowano

No będzie zobaczycie H5 w akcji plus Nowego Tomba i  :banderas:

Opublikowano

no moze w koncu zobaczymy jakies dzialajace halo bo narazie to na xbonie same niedzialajace 15 letnie guwna rozmazane :yao:

Opublikowano

Ja muszę wam wyznać, że chciałem się przekonać do MGS-ów. Naprawdę, naprawdę chciałem. Niestety, gram i stwierdzam drewno, więc nici z poznania mesjaszowej serii. Przykro mi bardzo z tego powodu. Fabułę trzeba będzie obczaić na Wikipedii. Co ciekawe, z serią Silent Hill nie miałem takiego problemu.

Jeśli sterowanie osadzone w czasach psxa jest dla ciebie zbyt sztywne, sprawę trochę ułatwia wybór "easy". Jeśli i to próbowałeś i nie mogłeś się przemóc, serio proponuję walktrough bez komentarza na yt (żadne suche wiki dżizas;/).

Niestety ale w MGS-a po prostu nie chce mi się grać. Trójkę na Vicie zostawiłem w połowie( sam port jest rewelacyjny). Przy jedynce zasnąłem a dwójki na razie nie ruszałem. Tym bardziej, że od serii Silent Hill nie mogę się oderwać, a ma podobnie drewnianą mechanikę. To samo się tyczy Symphony of The Night. Z tych starszych gier jedynie MGS u mnie kuleje. Ale przy piątce podoba mi się wszystko( dotyczy mechaniki).

Opublikowano

No będzie zobaczycie H5 w akcji plus Nowego Tomba:banderas:

Tomba!_NTSC.png

Nie mogę się doczekać. :good2:

Opublikowano

Copper, ty se lepiej nick zmień na Tombak, bo idealnie pasuje do tego waszego szrota :daddy:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Głupich nie sieją......

Opublikowano

Soul, widze ze jednak na wygnajewie ci sie calkiem podobalo i chcesz dolaczyc do swojego kolegi po fachu mazeło :reggie:

Opublikowano

@Maajin Buu

W takim razie w ramach nadrabiania zaległości tym bardziej walktrough YT > wiki. Do właściwego podejścia do V i tak z grubsza wystarczy tylko MGS3. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.