Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak ty mozliwosc ludzkiego uzytkowania interfejsu uwazasz za masakrowanie to naprawde wspolczuje wam tego guwna obesranego

synku po co mi piszesz o szrocie ps4 tutaj i ''poprawie stabilizacji systemu'' która ciągnie się od roku  :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy ma rację Maciucha.

Do bonera bardziej pasuje termin "goowno rozmazane".  ^_^

Opublikowano

lepiej byc synkiem niz emerytem ze starczą demencją i najbardziej guwnianym szrotem generacji :reggie:

Opublikowano

lepiej byc synkiem niz emerytem ze starczą demencją i najbardziej guwnianym szrotem generacji :reggie:

nie mam złoma ps4, bez takich wrzut   ;)

Opublikowano

chocby odrobiny pomyslowosci i finezji tez nie masz :kaz:

Opublikowano

nie dobijaj Daddiego Maciucha, juz i tak musi zyc ze swiadomoscia, ze jedynie sensownie wygladajacy pseudo ekskluzyw na jego magnetowid to totalny hiper korytarz w 900p, ze spadajacymi klatkami, a co w tej grze najladniejsze nie generuje jego konsola tylko to prerenderowane cutscenki

Opublikowano

Wątpię by Order w tematyce bycia balasem przebił jak na razie największego balasa obecnej generacji czyli Ryse ;)

Ja myślę, że to będzie ten sam poziom :/ W najlepszym wypadku The Order będzie mniej w(pipi)iający.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Byłem dzisiaj w media marktcie i podchodzi do mnie jakiś pryszczaty karzeł z kulawą nogą w zielonej koszulce i mówi

- Panie obciągnę Panu na zapleczu ale kup Pan tego xboxa chociaż na raty, bo od listopada nic nie zeszło. 

Xboxa nie kupiłem ale za pół godziny przyjechali z Microsoftu i go zwolnili. 

#takbyło

Opublikowano

chocby odrobiny pomyslowosci i finezji tez nie masz :kaz:

w wymyślaniu bajek o browarze w PUBie na E3 po kolejnych porażkach $ony nie, czy o  dobrych exach pshita4...no nie, tylko suche fakty się liczą. Nadkonsola XBOX > (pipi) obesrane ps4 bez gier i przyszłości  :)

A każdy kto wybrał XO ma lepszy gust, to jak wybrać sportowe auto z salonu (XO) albo Passata od cygana z Maszkowic (ps4) z przebiegiem 350tys. i gratis 2 używanymi oponami. Wiadomo że Passatów więcej.

ficuś jeszcze się nie pozbierałeś ? :)

20141211125839uid2518.jpg

Opublikowano

Okrutne porównanie, nie dość że nowa wersja wygląda 2 razy gorzej to jeszcze chodzi w 2 razy mniejszym frameracie.

Opublikowano

Przecież to już dawno przestało być zabawne, a chciałem kupić konsole dla tej gry :/ no ale co ja się martwię, dobrze, że jest M$ i Big N, nowa Zelda i Byo 2 wynagrodzą to, (pipi) obsrane bez gier. 

Opublikowano

widzę że coś mnie ominęło, bo nie wiedziałem że na E3 pokazany był jakiś gameplay z U4. :smutas: 

weźcie ogarnijcie lepsze prowo bo to jest zwyczajnie suche. 

Opublikowano

Jesteś ch*jowym fanem plejsteszyn niktcienielubi. :dog:

Opublikowano

strategicznie przypominam

E3 to bedzie wrestling.gif

Opublikowano

No będzie zobaczycie H5 w akcji plus Nowego Tomba i  :banderas:

Opublikowano

no moze w koncu zobaczymy jakies dzialajace halo bo narazie to na xbonie same niedzialajace 15 letnie guwna rozmazane :yao:

Opublikowano

Ja muszę wam wyznać, że chciałem się przekonać do MGS-ów. Naprawdę, naprawdę chciałem. Niestety, gram i stwierdzam drewno, więc nici z poznania mesjaszowej serii. Przykro mi bardzo z tego powodu. Fabułę trzeba będzie obczaić na Wikipedii. Co ciekawe, z serią Silent Hill nie miałem takiego problemu.

Jeśli sterowanie osadzone w czasach psxa jest dla ciebie zbyt sztywne, sprawę trochę ułatwia wybór "easy". Jeśli i to próbowałeś i nie mogłeś się przemóc, serio proponuję walktrough bez komentarza na yt (żadne suche wiki dżizas;/).

Niestety ale w MGS-a po prostu nie chce mi się grać. Trójkę na Vicie zostawiłem w połowie( sam port jest rewelacyjny). Przy jedynce zasnąłem a dwójki na razie nie ruszałem. Tym bardziej, że od serii Silent Hill nie mogę się oderwać, a ma podobnie drewnianą mechanikę. To samo się tyczy Symphony of The Night. Z tych starszych gier jedynie MGS u mnie kuleje. Ale przy piątce podoba mi się wszystko( dotyczy mechaniki).

Opublikowano

No będzie zobaczycie H5 w akcji plus Nowego Tomba:banderas:

Tomba!_NTSC.png

Nie mogę się doczekać. :good2:

Opublikowano

Copper, ty se lepiej nick zmień na Tombak, bo idealnie pasuje do tego waszego szrota :daddy:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Głupich nie sieją......

Opublikowano

Soul, widze ze jednak na wygnajewie ci sie calkiem podobalo i chcesz dolaczyc do swojego kolegi po fachu mazeło :reggie:

Opublikowano

@Maajin Buu

W takim razie w ramach nadrabiania zaległości tym bardziej walktrough YT > wiki. Do właściwego podejścia do V i tak z grubsza wystarczy tylko MGS3. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.