Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mazeło na wylocie? Co za konfitura? :dog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bluber i mazzeo na wygnajewie więc zostało 2 posiadaczy xbona w całym polskim internecie najs.

edit: o (pipi)a zapomniałem, że nawet mr. pietruszka nie ma tego (pipi) obesranego xD

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

To (pipi) po nowym patchu jest już zupełnie z(pipi)ane. Nawet nie chce mi się wypisywać co nie działa. Specjalnie dla mcc kupiłem konsole...

...dobrze że tego nie zrobiłem :obama:

Najlepsze jest to,że przy takim tempie prac, nie ma szans aby poprawili większość rażących błędów do końca roku, a w okresie świątecznym i na początku stycznia prawdopodobnie w 343 idą  na urlop (tak było po premierze  h4) wiec kolejny miesiąc będziemy grac w zepsuty produkt. Oczywiście na otarcie łez dostaniemy betę H5, która miejmy nadzieje będzie działać ja należy. Mausenberg daj znać czy przeinstalowanie coś pomogło na znikające sejwy.

P.

piekna kopalnia beki w temacie o krasnalach

czekanie na litosc 343 i ocieranie łez XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Gracze ktorzy musieli czekac na patch z pogoda, naprawa multi i photomode, oraz czekaja na powtorki (sa juz?), smieja sie z graczy ktorzy czekaja na patch naprawiajacy multi.

Co te next-geny to ja nawet nie...

Opublikowano

Obejrzałem więcej rozgrywki w The Order i to będzie balas nad balasami, gra na 5/10 w najlepszym wypadku, te wszędobylskie QTE i korytarzyk są tak męczące, że polecam dawkować ten tytuł w skali godziny/półtorej dziennie, żeby nie wyrzucić go przez okno z połamaną płytą.

Wątpię by Order w tematyce bycia balasem przebił jak na razie największego balasa obecnej generacji czyli Ryse ;)

Z materiałów dostępnych to Ryse wyglada na bardzo rozbudowana grę w stosunku do The Order 1886

Opublikowano

Chyba mam wyjatkowe szczescie, bo gralem dzisiaj w nocy w mcc i na kazdy mecz czekalem nie dluzej niz minute.

Opublikowano

I nagle obudziłeś się w pustym lobby?

Opublikowano

Chyba mam wyjatkowe szczescie, bo gralem dzisiaj w nocy w mcc i na kazdy mecz czekalem nie dluzej niz minute.

Zostaw nie warto niech dalej żyją internetem. 

Opublikowano

ooo juz wybiorczo wybieramy kto zyje internetem - prawilnie przypominam, ze to boty od paru lat dziennie pisza jakie to psn jest z.ejbane i trafienie na dzien, w ktorym siec dziala to jak szostka w totka

Opublikowano

Oczywiscie graliscie w mcc?

Opublikowano

oczywiscie kazdy bot tu piszacy ma ps4 i nie potrafi sie przez cale dnie polaczyc z psn?

Opublikowano

Nie wiem, a co mnie to obchodzi? Pytam o Halo to wyskakujesz z psn.

Opublikowano

Nie tylko boty taki piszą, w końcu SONY was za to przeprasza i obiecuje poprawę.....

ie wiem, a co mnie to obchodzi? Pytam o Halo to wyskakujesz z psn. 

tonący chwyta się brzytwy....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oczywiscie graliscie w mcc?

no wlasnie nie graliśmy

BO SIE KU.RWA NIE DA

Opublikowano

Kidnapa chociaz sobie wyobrazil, ze ma xone, ty go pewnie nawet oczami wyobrazni nie widziales i chcesz ze mna rozmawiac. Szkoda czasu na ciebie.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

no tak

granie przez twitcha/youtube, klasyka w wykonaniu xbotów

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Kidnapa chociaz sobie wyobrazil, ze ma xone

Tak pragnął/marzył o nadkonsoli XO że w końcu uwierzył że ją posiada, niestety życie okazało się brutalne, atomówki zrzucone przez Pinga okazały się śmiertelne.

giphy.gif

Opublikowano

ja miałem podobną sytuacj kiedy kupowałem TV w marcu. No (pipi)aniec z MM nie dał sobie przegadać, że chce Samsunga.

- Ale Sony ma naturalne kolory.

- Ale ja lubię te Samsunga, 

- Sony są  mniej awaryjne

- kuźwa to dlatego przyszedłem dzisiaj, bo macie promocję 5 lat gwarancji w cenie TV

- No ale wie pan Sony to SONY 

xD 

Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale gość widać że się znał bo mówił Ci prawdę.

Opublikowano

ja miałem podobną sytuacj kiedy kupowałem TV w marcu. No (pipi)aniec z MM nie dał sobie przegadać, że chce Samsunga.

- kuźwa to dlatego przyszedłem dzisiaj, bo macie promocję 5 lat gwarancji w cenie TV

xD 

Nie wiem jak Ci to powiedzieć ale mam to gdzieś. Z telewizora jestem bardzo zadowolony, tak samo jak jestem i byłem zadowolony z moich telefonów od Samsunga ;) Galaxy > Xperia 

Opublikowano

xD 

Nie wiem jak Ci to powiedzieć ale mam to gdzieś. Z telewizora jestem bardzo zadowolony, tak samo jak jestem i byłem zadowolony z moich telefonów od Samsunga ;) Galaxy > Xperia 

Ale ja Ci nie mówię że nie jesteś zadowolony ze swojego wyboru, ja Ci tylko mówię że mogłeś być bardziej zadowolony.

Opublikowano

akurat Sony robi kozackie TV i w bardzo dobrej cenie 

Opublikowano

akurat Sony robi kozackie TV i w bardzo dobrej cenie 

z tymi cenami to tak nie do końca, są troche droższe od konkurencji.

Przynajmniej tak było jak kupowałem swojego W8

Opublikowano

Obejrzałem więcej rozgrywki w The Order i to będzie balas nad balasami, gra na 5/10 w najlepszym wypadku, te wszędobylskie QTE i korytarzyk są tak męczące, że polecam dawkować ten tytuł w skali godziny/półtorej dziennie, żeby nie wyrzucić go przez okno z połamaną płytą.

Wątpię by Order w tematyce bycia balasem przebił jak na razie największego balasa obecnej generacji czyli Ryse ;)

Z materiałów dostępnych to Ryse wyglada na bardzo rozbudowana grę w stosunku do The Order 1886

Niektorzy na sile chcieliby tam widziec klon Gearsow, inni sie czepiaja, ze to bedzie gra na raz, chociaz wczesniej Ryse chwalili ("ktore przeciez nie jest takie zle jak na 6-7h godzin")

Mi tam za specjalnie nie przeszkadza, tak jak przeszedlem 'press X to Jason', 'wychylanie galek w Beyond', dobrze bawie sie przy 'Ryse 6/10' wiec i The Order sprawdze.

Kidnapa chociaz sobie wyobrazil, ze ma xone

Tak pragnął/marzył o nadkonsoli XO że w końcu uwierzył że ją posiada, niestety życie okazało się brutalne, atomówki zrzucone przez Pinga okazały się śmiertelne.

giphy.gif

Tak przy okazji - jak usunales Ping te czarne zamlowania w paincie ?

Znalazlem jedna rzecz z ktora Sony i MS nie zamienili sie miejscami - nadal PS mogloby spokojnie robic za wzmacniacz w porownaniu z dziewkiem Xbox One.

Ogrywam wlasnie Susneta - boze, alez ta gra jest dobra juz na samym (jak pisaliscie najnudniejszym !) poczatku.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.