Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, wcale się już nie dziwie, że 90% ludzi z tego forum (jak nie więcej) nie może czytać postów Mendrka :/

Twoich postów też to się tyczy.

Kto to mówi, od zawsze wiadomo, że pokrytyśniegiem to największy klapers na forum (nie licząc Mendrka) którego postów też nie da się czytać.

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ludzie na tym forum dzielą się na tych co nie mogą czytać postów Mendrka i na Mendrka.

ja moge. mendrek ma ten niepowtarzalny styl grzecznego pijarowca który zaprzedał dusze sony, lepszy klimat niż cały ten temat

Kto to mówi, od zawsze wiadomo, że pokrytyśniegiem to największy klapers na forum (nie licząc Mendrka) którego postów też nie da się czytać.

kluzik rostkowskiej też nie dało sie słuchać, judaszom za 3 srebrniki mówie NIE

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

kluzik rostkowskiej też nie dało sie słuchać, judaszom za 3 srebrniki mówie NIE

Pewnie, lepiej być za jedną platformą do końca życia, już mi starczy ;)

Opublikowano

Jak w ogole wygladaja gry na 3ds xl? Grafike mam w (pipi)e, ale wydaje mi sie ze 800x240 to chyba lekka przesada.

Problem jest że gry się renderują w 400×240. Jak nie grasz z włączonym 3d to obraz jest strasznie rozmazany.

Opublikowano

ino vita

Opublikowano

#tylkoNintendo

no i 

#tylkoVita

i 3DS i Vita to genialne konsole. Do tego Wii U i Xbox One i mamy zestaw idealny <3 W przyszłym roku kupię Bonera i będę mógł z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem Baronem Gejmingu  :banderas:

Opublikowano

xone i ps4 sa zbyt podobne w chwili obecnej, oferuja praktycznie to samo, gier wyrozniajacych niedostepnych u konkurencji jest doslownie garstka, dlatego w chwili obecnej majac ps4 nawet przez mysl mi nie przechodzi posiadanie xone, indyki ogrywam na vicie i tylko nieszczesne wiiu zostaje z biblioteka gier jakich prozno szukac u reszty i ono jak juz wiele razy pisalem wczesniej czy pozniej stanie inn my house

Opublikowano

szczerze to daj boze jak najszybciej, ja bym juz chcial w 2016

Opublikowano

Ze wsteczną kompatybilnością dla gier z Wii U i mocą przynajmniej zbliżoną do Xone/PS4 + wszystkimi multiplatformami, czatem głosowym i dyskiem twardym, a nawet bym się nie zastanawiał i brał na premierę.

Opublikowano

No w przyszlym roku koniecznie wyciagam wii u z szafy.

Wiem ze bede napie*** jak glupi, ale za ten downgrade to im nie daruje, ninny i te ich pseudo-geny ;f

xenoblade-chronicles-x.png

To nie tak mialo wygladac :(

Opublikowano

The Wall Street Journal poinformował, że przez atak grupy #GOP do internetu wypłynęło 47 tysięcy numerów ubezpieczenia społecznego osób powiązanych z SPE. Dodatkowo poznaliśmy też ich adresy domowe, wielkość wynagrodzenia oraz inne prywatne informacje. Firma w żaden sposób nie zabezpieczyła tych danych zbierając je w zwykłym arkuszu Excel niezabezpieczonym nawet hasłem. Wśród poszkodowanych znalazł się m.in. Sylvester Stallone.

Todd Feinman, CEO firmy Identity Finder, która przeanalizowała ponad 30 tysięcy dokumentów wskazuje na duże zaniedbania ze strony japońskiego przedsiębiorstwa. Na komputerach firmowych znajdowało się wiele kopii tego samego pliku, dzięki czemu dostęp do danych był ułatwiony. Także liczba pracowników, którzy mieli wgląd w poufne informacje, powinna zostać ograniczona.

A później Mendrek mi pisze, że Sony nie jest niczemu winne :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ins, proszę cię, po co brniesz w to dalej? Nie możesz napisać, "chłopaki, ale to był tylko trolling, jak 99% postów w tym temacie".

Napisałem czemu na mnie technikalia robią większe wrażenie. Czy tak trudno pojąć, że na człowieku robi większe wrażenie przykładowo GTAV niż TLoU/Uncharted3. Czemu klapy to takie nieogary.

Nie grałem po paczodeszczu i raczej nie zagram, bo dla mnie ten tytuł to (pipi) obesrane.

A co ma "robi większe wrazenie" do "jest technicznie bardziej zaawansowane"

Nie wiem czy widziałeś Forze Horizon na X360, ale Forza Horizon 2 dużo od niej sie nie różni.

Forza Horizon 2 to poziom past gena, owszem ładna bo paleta kolorów fajna, owszem ładna bo po deszczu jak na lodowisku i owszem ładna bo krawędzi nie ma, ale to pastgen z podniesionymi teksturami i podniesiona rozdzielczością.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

The Wall Street Journal poinformował, że przez atak grupy #GOP do internetu wypłynęło 47 tysięcy numerów ubezpieczenia społecznego osób powiązanych z SPE. Dodatkowo poznaliśmy też ich adresy domowe, wielkość wynagrodzenia oraz inne prywatne informacje. Firma w żaden sposób nie zabezpieczyła tych danych zbierając je w zwykłym arkuszu Excel niezabezpieczonym nawet hasłem. Wśród poszkodowanych znalazł się m.in. Sylvester Stallone.

Todd Feinman, CEO firmy Identity Finder, która przeanalizowała ponad 30 tysięcy dokumentów wskazuje na duże zaniedbania ze strony japońskiego przedsiębiorstwa. Na komputerach firmowych znajdowało się wiele kopii tego samego pliku, dzięki czemu dostęp do danych był ułatwiony. Także liczba pracowników, którzy mieli wgląd w poufne informacje, powinna zostać ograniczona.

A później Mendrek mi pisze, że Sony nie jest niczemu winne :/

W jakich plikach i jak zabezpieczonych trzyma faktury np. twój pracodawca?

Opublikowano

Sa pewne granice, a nie slyszalem zebys byl slepy, wiec nie ma usprawiedliwienia dla pisania takich bzdur.

Opublikowano

Nie wiem czy widziałeś Forze Horizon na X360, ale Forza Horizon 2 dużo od niej sie nie różni.

FH1:

forza-horizon-new-002.jpg

FH2 X360:

forza-h-2-comp-3.jpg

forza-h-2-comp-4.jpg

Oba screeny sa zrobione w tym samym miejscu o tej samej porze dnia podczas oskryptowanego eventu otwierajacego gre.

"Duzo sie nie rozni" - klapki jak zwykle dostarczaja, a chwile pozniej beda pisac ze 180p miedzy multiplatformami to przeciez takie GIGANTYCZNE roznice warte kupna PS4 nad Xbona xDDDDDDD

Nie moge z tych podwojnych standardow :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Idnetyczne gry. I po co ja brałem XO?????!!!!!!??????

Opublikowano

Bansai, pierwszy screen ze smartfona, drugi z x360?

:kaz:

BLUBER W ZBROI!!!

Po czym poznales ? :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

nie no horizon2 jest sliczny - mi sie super podoba jego baleta barw, kolorowa, soczysta, super to pasuje do stylistyki tej gry i jej otoczki, do tego antyaliasing gra ma swietny, DC ma taki ale dopiero w photomode

mimo wszystko tez czegos mi w tym brakuje, taki przypudrowany doszlifowany past gen, cos jak far cry4 i wiele innych gier tej generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.