Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sorry Zdunek dla mnie kwartet TLOU, DeS, Wipeout z dodatkiem i Dragons Crown >>> wszystko co wyszło na wyłączność 360-tki.

Poza Orange Box i GTA IV prawie wszystkie multiplatformy które mnie interesowały działały tak samo lub nieznacznie słabiej. Tak trudno niektórym zrozumieć że sony > ms powodu jego line upu?

Edit: ofkors działa to teraz w drugą stronę, bo jakoś wątpię by ogólnie lepiej wykonane multiplatformy były większym dealrm dla fanów marki Halo, Gearsy, Forza itp.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak trudno niektórym zrozumieć że sony > ms powodu jego line upu?

To chyba Tobie trudno zrozumieć, że gry to kwestia gustu.

Opublikowano

Twój diss, nieaktualny od czasu zpatchowania posta. :P

A o kwestiach gustów mówiłem tu nie raz, odnosnie choćby lineupu ps4vs x1 a.d. 2015.

Opublikowano

Co w tym dziwnego?

W poprzedniej generacji większość poważnych graczy wybierało X360, teraz to PS4.

Prawdziwi gracze po prostu wybierają lepszą konsolę, na co komu wojenki? LOL.

Jak za 6lat xbox przegoni plejaka to może znowu wrócę pod zieloną banderę. 

Kto to są ci "prawdziwi gracze"?

Opublikowano

Większość.

Opublikowano

Prawdziwy gracz to osoba posiadająca ps4.

Mowia tak w reklamach plejstejszyn, wiec ja bym sie nie klocil.

Opublikowano

No, mozna zapraszac kolegow ktorzy nie maja tej samej gry co Ty, zeby Ci pomogli przejsc level, w juz i tak uproszczonych do granic inwalidztwa grach. Nie wiem kto to wymysla.

Opublikowano

Sorry Zdunek dla mnie kwartet TLOU, DeS, Wipeout z dodatkiem i Dragons Crown >>> wszystko co wyszło na wyłączność 360-tki.

Poza Orange Box i GTA IV prawie wszystkie multiplatformy które mnie interesowały działały tak samo lub nieznacznie słabiej. Tak trudno niektórym zrozumieć że sony > ms powodu jego line upu?

Edit: ofkors działa to teraz w drugą stronę, bo jakoś wątpię by ogólnie lepiej wykonane multiplatformy były większym dealrm dla fanów marki Halo, Gearsy, Forza itp.

Mi bardziej odpowiadały gry od Sony ale ich konsola jest po prostu gorsza.

No, mozna zapraszac kolegow ktorzy nie maja tej samej gry co Ty, zeby Ci pomogli przejsc level, w juz i tak uproszczonych do granic inwalidztwa grach. Nie wiem kto to wymysla.

Tylko jedna na pół tysiąca osób w Polsce jest w stanie zapewnić płynne działanie tej usługi.

Dane ministerstwa cyfryzacji. 

:reggie:

Opublikowano

Mowia tak w reklamach plejstejszyn, wiec ja bym sie nie klocil.

czarny pierwszy oberwał więc by się zgadzało.

Opublikowano

10846354_331444500392606_182125642552151

gdyby nie CW nie byłoby czasami co w pracy robić

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

myszki i klawiatury jakoś nie widać na obrazku. chędożyć blachary.

tak na temat żeby było.

Opublikowano

Załamują mnie takie badania.

Skoro przeprowadzają je na PC to ciekawe czemu większość graczy stanowi PC.
Gdyby badania były przeprowadzone na konsolach stan był by odwrotny od obecnego.
Wziąłem udział w badaniu ale jak dla mnie wyniki są strasznie nieadekwatne chociażby przez pryzmat sprzedaży poszczególnych placówek(co do ilości sprzedanych kopi/platform).

Opublikowano

Badanie czegokolwiek na konsolach nie ma najmniejszego sensu, skoro przeciętny gracz konsolowy jest klapkiem.

Opublikowano

Badanie czegokolwiek w sposób inny niż endoskopem jest bez sensu.

Opublikowano

Mi bardziej odpowiadały gry od Sony ale ich konsola jest po prostu gorsza.

Chodzi mi o to że tzw. poważni gracze powinni jednak wybierać lepszy hardware/ preferować go przez pryzmat gier. nie usługi online, software, czy "cyferek". Dlatego argument o większości poważnych graczy wybierających w swoim czasie 360-tkę nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem. Wszystko rozbija się o osobiście preferowany line up. I tylko o niego.  

Opublikowano

Badanie przeprowadzali w internecie a nie na PC. Na Steamie/Originie nikt mnie do badania nie zachęcał. Konsole też posiadają przeglądarki  :Coolface:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zawsze chciałem poświęcić 5000 post na tyranie żydboksa. Toteż niniejszym tyram  :sir:

KTO GRA NA XBOKSIE OBIADY JE W MOPSie

Opublikowano

Podali wyniki tego badania Jestem graczem

2.jpg

jestemGRACZEM ... 50% telefony komorkowe lub tablety - doest not compute, error, error

Stewie_suicide.jpg

Opublikowano

Zawsze chciałem poświęcić 5000 post na tyranie żydboksa. Toteż niniejszym tyram  :sir:

KTO GRA NA XBOKSIE OBIADY JE W MOPSie

Liczba wyruchanych od tyłu klapków na forum - 1

Liczba wyruchanych od tyłu xbotów, osób nintendo, taboreciarzy - 0

:reggie:

<zmasowany atak na tokara w dwóch tematach na raz>

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie! STOP! Dałem plusa, a zapomniałem o kudłatym :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.