Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No tyle że 343 przy MCC nic nie robi, a ich Halo 4 chodziło bez zajekniecia od pierwszych dni.

W Halo 4 raczej za dobrze w multi też nie chodziło. Nawet kilka miesięcy po premierze często lagowało przy łączu 30mps, już nie mówiąc o spadkach animacji przy grze w split-screenie, czego do dzisiaj nie poprawili

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No tyle że 343 przy MCC nic nie robi, a ich Halo 4 chodziło bez zajekniecia od pierwszych dni.

W Halo 4 raczej za dobrze w multi też nie chodziło. Nawet kilka miesięcy po premierze często lagowało przy łączu 30mps, już nie mówiąc o spadkach animacji przy grze w split-screenie, czego do dzisiaj nie poprawili

Lagi nie są zależne od prędkości łącza.

Opublikowano

Lagi na lajwie? Weź koleś zważ co piszesz.

:kaz:

Raczej nie wina lajwa, tylko partactwa 343, Halo Reach tak źle nie chodziło nawet zaraz po premierze. Inna sprawa, że jednak trochę gorzej wygląda.

@up wiadomo, że nie zależą tylko od prędkości łącza, ale nie jest tak że w ogóle nie ma na nie wpłwu

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

było już o nowym dlc do forzy które dodaje "ekstremalną pogodę" ?

fajnie to wygląda, prawie jak motorstorm pacific rift, obok drivecluba nawet nie leżało

Edytowane przez Yano

Opublikowano
fajnie to wygląda, prawie jak motorstorm pacific rift, obok drivecluba nawet nie leżało

To by sie zgadzalo, poniewaz drajwklap lezy gdzies w rowie zapomniany przez wiekszosc :Coolface:

Opublikowano

ale przynajmniej ładny deszcz spływa do tego rowu xD

Opublikowano

Było szanować Bungie, to by Destiny był exem na XO, a MCC chodziłby jak ta lala. No ale MS to korpoc*ujki lvl 80 , więc skończyło się na garstce lojalnych murzynòw, ktòrych taki temat przerasta.

Opublikowano

- dat grafika

- dat warunki pogodowe

- dat wymagająca trasa

- dat uczucie mocy w prowadzaniu Off roadowego potwora

- dat uczucie prędkości

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A tu gra dla prawdziwych facetów

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Forza to nawet nie jest grafika

Opublikowano

to był gameplay z x360 ?

Opublikowano

Nie sadzilem ze taki samozwanczy specjalista jak ty bedzie pisal takie bzdury, przeciez w DC domyslnie jest wlaczona kontrola trakcji oraz abs - z tego wzgledu ciezko traktowac te gre na powaznie, nawet jako arcade - tak smiales sie z tego ze forza horizon 2 to gra dla inwalidow, kiedy w forzie mozesz spokojnie powylaczac te kule u nog.

Opublikowano

Chyba nie ma nudniejszego typa w tym temacie niż ten z trudnym do napisania nickiem =[

Opublikowano

Mazzeo w temacie a nic nie pisze :(

Opublikowano

Nie sadzilem ze taki samozwanczy specjalista jak ty bedzie pisal takie bzdury, przeciez w DC domyslnie jest wlaczona kontrola trakcji oraz abs - z tego wzgledu ciezko traktowac te gre na powaznie, nawet jako arcade - tak smiales sie z tego ze forza horizon 2 to gra dla inwalidow, kiedy w forzie mozesz spokojnie powylaczac te kule u nog.

Owszem, ale to dalej będzie arcadówka z samochodami które praktycznie każdy prowadzi się tak samo, nie mają swojego charakteru. Maciomaniak by powiedział nie mają duszy.

W DC nie ma nic domyślnie włączonego, tam nie ma możliwości nic wyłączyć XD, tylko przełącznik Automat/Manual :D

Opublikowano

Chyba nie ma nudniejszego typa w tym temacie niż ten z trudnym do napisania nickiem =[

Mi tam go serio zal, pisze zawziecie myslac, ze kogos trolluje/irytuje, a tak naprawde to nawet klapy go zlewaja.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

Czy w którymś momencie prędkość samochodu spada?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:fsg:

Opublikowano

Owszem, ale to dalej będzie arcadówka z samochodami które praktycznie każdy prowadzi się tak samo, nie mają swojego charakteru. Maciomaniak by powiedział nie mają duszy.

W DC nie ma nic domyślnie włączonego, tam nie ma możliwości nic wyłączyć XD, tylko przełącznik Automat/Manual :D

Aha, bez charakteru, no dobrze chociaz ze nie napisales bez duszy ... :facepalmz:

lol, czyli chcesz mi wmowic ze TCS i ABSu nie ma w tej grze bo nie ma opcji do wylaczenia/wlaczenia ? Czyli jak sobie swobodnie skrecam hamujac, lub cisne gaz na maksa wychodzac z zakretu i nie trace przyczepnosci, chcesz mi powiedziec ze tam tego nie ma wlaczonego ?

Nooo ... ok i to by bylo na tyle w temacie kierowania sie twoja opinia na temat jakichkolwiek scigalek w przyszlosci. Wlasnie te opcje czynia auta bezplciowymi, czy tez "bez charakteru" xD, co mi np z ferrari skoro na zakrecie nie moge przytrzec oponek cisnac gaz i stracic panowanie ? Gdzie tu zabawa ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

Ja rozumiem, że FH2 to arcade, ale noszku.rwa. Co ja pacze? To nie burnout przecież.

Opublikowano

Aha, bez charakteru, no dobrze chociaz ze nie napisales bez duszy ... :facepalmz:

lol, czyli chcesz mi wmowic ze TCS i ABSu nie ma w tej grze bo nie ma opcji do wylaczenia/wlaczenia ? Czyli jak sobie swobodnie skrecam hamujac, lub cisne gaz na maksa wychodzac z zakretu i nie trace przyczepnosci, chcesz mi powiedziec ze tam tego nie ma wlaczonego ?

Nooo ... ok i to by bylo na tyle w temacie kierowania sie twoja opinia na temat jakichkolwiek scigalek w przyszlosci. Wlasnie te opcje czynia auta bezplciowymi, czy tez "bez charakteru" xD, co mi np z ferrari skoro na zakrecie nie moge przytrzec oponek cisnac gaz i stracic panowanie ? Gdzie tu zabawa ?

Bansai, nie będę z Tobą wchodził w dyskusje, zagraj kiedyś w DriveCluba, odpal dowolną trasę i przejedz sie dowolnym Ferrari, później porozmawiamy.

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

Ja rozumiem, że FH2 to arcade, ale noszku.rwa. Co ja pacze? To nie burnout przecież.

Tak wygląda gameplay przez 3/4 gry.

Zakup fury --> tuning na max --> wszystkie wyscigi wygrane nawet jesli by Twój pies kierował

Opublikowano

Bansai, nie będę z Tobą wchodził w dyskusje, zagraj kiedyś w DriveCluba, odpal dowolną trasę i przejedz sie dowolnym Ferrari, później porozmawiamy.

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

Tak wygląda gameplay przez 3/4 gry.

Zakup fury --> tuning na max --> wszystkie wyscigi wygrane nawet jesli by Twój pies kierował

Dziękuję Bogu, że gram w DC.

Opublikowano

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

A czemu nie? Czy ktos z was nie lubi burnoutow? Wszyscy sie zachwycali jak wychodzily.

Czy burnouty dalej wychodza?

Nie.

Czy mamy jakies inne dobre wyscigi w otwartym swiecie?

Nie, nfsy to guwno obesrane.

Czyli jakby horizon nazywal sie burnout to bylby za(pipi)ista gra, bo mozna wszedzie szybko jezdzic, ale jak nazywa sie horizon to juz musi byc po drodze, zero funu z erkejda xD

ale jakby na ps4 wyszedl ekskluzywny burnout i jezdziloby sie po burakach szybciej niz po drodze to byloby goty i ostatni gwozdz do trumny xboksa. Ah te podwojne standardy.

Opublikowano

- dat grafika

- dat warunki pogodowe

- dat wymagająca trasa

- dat uczucie mocy w prowadzaniu Off roadowego potwora

- dat uczucie prędkości

To juz wole pograc w The Crew, ktory oferuje lepsze doznania

Opublikowano

DAT GEJMPLEJ

yAn8ZW.gif

A czemu nie? Czy ktos z was nie lubi burnoutow? Wszyscy sie zachwycali jak wychodzily.

Czy burnouty dalej wychodza?

Nie.

Czy mamy jakies inne dobre wyscigi w otwartym swiecie?

Nie, nfsy to guwno obesrane.

Czyli jakby horizon nazywal sie burnout to bylby za(pipi)ista gra, bo mozna wszedzie szybko jezdzic, ale jak nazywa sie horizon to juz musi byc po drodze, zero funu z erkejda xD

ale jakby na ps4 wyszedl ekskluzywny burnout i jezdziloby sie po burakach szybciej niz po drodze to byloby goty i ostatni gwozdz do trumny xboksa. Ah te podwojne standardy.

Ale Ty zdajesz sobie sprawe z tego że Burnout jest legendarny nie z powodu obsadzenia go w otwatym świecie w ostatniej części?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.