Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co z tym Lemem, bo nie jestem w temacie? :P

Pewna postać z pewnego serialu.

The Shield - polecam

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie tyle samo co na exa ps4 ktory nie ma w nazwie remaster

cdf9fc1a1b8163618e2012491f73f78e.png

Szach-mat bocie.

KI 73 :kaz:
http://www.gamerankings.com/xboxone/847044-killer-instinct-season-2/index.html

82 :reggie:

Score based on 2 reviews. Official Xbox Magazine UK i Cheat Code Central. W dodatku tyczy się dodatku.

Nie kompromituj się...

Opublikowano

Powinni zmienic nazwe na Uberszrot.

?

nawet logo przypomina gó.wno obesrane spłukiwane w kiblu.

Ubisoft chu,jnia ale epickie gry indie wydają.

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

A tak poważnie, to ten rayman co w niego masosz grał na twitchu to wygląda chu.jowo - jak typowa gra ubisoftu tylko w 2d.

Opublikowano

Raymany 2d to wypadałoby szanować...

Długie godziny świetnie spędzone ze znajomymi w obu nowych częściach. Brak online. Znaczny poziom trudności - zwłaszcza grając w pełnym czteroosobowym składzie, który tylko potęguje panujący na ekranie pięknie narysowany pozatywny chaos i bekę przed Tv.

Plansze muzyczne i tryb 'piłki ręcznej' MISTRZ.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A tak poważnie, to ten rayman co w niego masosz grał na twitchu to wygląda chu.jowo - jak typowa gra ubisoftu tylko w 2d.

mam nadzieje, ze to trolling

Opublikowano

Pewnie tyle samo co na exa ps4 ktory nie ma w nazwie remaster

cdf9fc1a1b8163618e2012491f73f78e.png

Szach-mat bocie.

KI 73 :kaz:
http://www.gamerankings.com/xboxone/847044-killer-instinct-season-2/index.html

82 :reggie:

Score based on 2 reviews. Official Xbox Magazine UK i Cheat Code Central. W dodatku tyczy się dodatku.

Nie kompromituj się...

2 recki to malo, ale 5 to ogromna ilosc xD

Dodatek xD

Dobra rade udzieliles, ale zlej osobie - nie kompromituj sie Mendrek ;)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

mam nadzieje, ze to trolling

Już nie można napisać swojej opinii o video z gry bez oskarżenia o trolling? Widziałem gameplaye i w ogóle mnie nie zachęcają żeby pograć, gra wygląda jak we flashu, po fragmencie który widziałem zdaje się co chwile odbierać kontrolę nad postacią i w ogóle wygląda tak AAA-owato. 

#tylkogrytworzoneprzez90letnichludzizrakiemtrzustkizzerowymbudżetemtworzonewkatakumbachiwydawanewdeepwebiezaosiembitcoinowsztuka

Gry indie sa dla mnie zbyt mainstreamowe.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Tak mi się przypomniało, pamiętacie, że Irasek, wielki fanboy PS nie ograł TLOU w premierę? :pawel:

Wow, a DonSterydo kupił Xboxa One tydzien temu.

(pipi)owy przykład, co innego wydać 1500zł na konsolę bez gier, a 250 zł na jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji zwłaszcza, że gry od Ubi kupował w preorderach, a na TLOU żydził kasy. :reggie:
Dla Ciebie nigdy nie bedzie żadnej konsoli z grami, chyba ze złamią Xboxa albo PS4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jak tam botki patch do unity????????? :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

A jak tam PSN, dalej pobiera 10 kb/s?

Przecież to nie Xbox Live
Opublikowano

Uderz w stół...

Jak tam Maciuś, patchyk do Unity już pobrany? :rofl:

Opublikowano

od poczatku psn i posiadania ps3, przez vite i ps4 mialem 7 razy problem z wolnym sciaganiem danych - za kazdym razem wystarczaly wstrzymac i ponownie uruchomic download, jak ta tyle lat i konsol uwazam to za niezly wynik(z czego raz to byl problem z gta5 z ps stor eale to caly swiat sie rzucil na premiere, na drugi dzien rano dociagnelo bez problemow)

Opublikowano

nie spoczne poki nie umrze ostatni xbot

Opublikowano

Pięknie się rzuciliscie do obrony :)

Nazwa tematu zobowiązuje.
Opublikowano

ja do klapów nic nie mam, dają dużo ciepła i tylko trochę śmierdzą jak pale nimi w kominku

Opublikowano

Tragedia (pipi)a. Ostatnio chwalilem download a teraz. Wlaczylem latke o 14:30 i mam 4%. Pewnie stado botow zasysa.

Opublikowano

Maciuś unika odpowiedzi czyli patch jeszcze się ściąga. Do weekendu może się uda.

Opublikowano

ja do klapów nic nie mam, dają dużo ciepła i tylko trochę śmierdzą jak pale nimi w kominku

Straż miejska ma Cie juz na celowniku.
Opublikowano

No tak pewnie bedzie. Dobrze ze nie jest jak na PS3. Ze w trakcie zasysanie nie szlo nic zrobic jak tylko wyyebac konsole z pradu.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Lem Ty sobie uważał. Imię Twoje na tym fragmencie internetu może podpowiedzieć niektórym botom w jaki sposób się z Tobą rozprawić...

Opublikowano

nie spoczne poki nie umrze ostatni xbot

Pozwolę sobie odpowiedzieć w spoilerze, żeby nie urazić nikogo uczuć religijnych:

cif2rimc5z4f.png

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.