Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MGS ssie, chociaż Acid 2 przeszedłem. 

Koper, Ty MGS "przeszedłeś" na YT, dopiero bodaj od 2 części zacząłeś coś tam grać! Trójkę przeszedłeś?! 

A FF nie przeszedłem żadnego, pomimo posiadania wielu części, fakt, ale przeszedłem DraQue 4,5,6 :reggie:

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną...

A Koper potrzebował mnie nawet do pomocy z Brothers, graliśmy we dwójkę na JEDNYM padzie, no homo oczywiście, ale uraz pozostał :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A FF nie przeszedłem żadnego, pomimo posiadania wielu części, fakt, ale przeszedłem DraQue 4,5,6 :reggie:

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną

No i taka osoba smie mi zarzucac, ze gram w większość gier na easy, bo nie mam ochoty przechodzic god of warow po 10x zamiast zagrac w cos ambitniejszego, uuf.

Opublikowano

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną

No i taka osoba smie mi zarzucac, ze gram w większość gier na easy, bo nie mam ochoty przechodzic god of warow po 10x zamiast zagrac w cos ambitniejszego, uuf.

Ostatni raz w GoWa grałem wieki temu, już szkoda mi czasu było na tę grę! Ileż można, już w(pipi) Kratosa mnie w(pipi)iał :reggie:

Dobrze, że przynajmniej Ty grasz w poważne i ambitne japońskie gierki, przynajmniej ja nie muszę i się cieszę kolejną gierką na jedynej prawdziwej konsoli tej gerenacji - Wii U- jak przystało na FANA TRU GEJMINGU

A co do Valkyri, bo to jest gra na 8- max. Fabularnie nie porywa, gejplejowo jest w porządku, ale bez szału

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

MGS ssie a  FF nie przeszedłem żadnego

Rayos? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

SYTUACJA SIĘ ODWRACA. BOMBY PRAWDY OD COPPERA. :obama:

RAYOS ZMASAKROWANY. :dog:

Opublikowano

Czy czyni ze mnie gorszego gracza fakt, że ja gram w gry dla funu i czasem nie zagram w jakiś kultowy tytuł? Czasem nawet jak zagram w jakiś, to dla mnie okazuje się średniakiem, vide HL2 czy CoD 4. 

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

PS Koper kiedyś myślał, że HL2 to GRA LOGICZNA :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Half-Life 2 średniakiem. Chyba starczy internetu na dziś.

Opublikowano

Ja (pipi)e Rayos, lepiej będziesz jak znikniesz z tego tematu jak kidnappa, na jakiś czas po tym tekście z HL2. :reggie:

Opublikowano

Takie są skutki przedawkowania Nintendo.

Opublikowano

MGS ssie

A FF nie przeszedłem żadnego

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2

Mark-Wahlberg-Confused-In-The-Happening.

Masz Ty w ogole rozum i godnosc czlowieka ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja (pipi)e Rayos, lepiej będziesz jak znikniesz z tego tematu jak kidnappa, na jakiś czas po tym tekście z HL2. :reggie:

Mnie nigdy żaden pif paf nie porwał, HL2 nie jest tu wyjątkiem ;) Chociaż przyznaję, że epizod w tym mieście z "mutantami" oraz Episode 1 i 2 miały swoje momenty

Opublikowano

A kogo obchodza jakies kitajskie gry? XDDDDDDDDDDDDDDD

Ale z tym HL2 to troche przegioles :frog:

Opublikowano

HL2

35358n7.gif

Opublikowano

Czy czyni ze mnie gorszego gracza fakt, że ja gram w gry dla funu i czasem nie zagram w jakiś kultowy tytuł? Czasem nawet jak zagram w jakiś, to dla mnie okazuje się średniakiem, vide HL2 czy CoD 4. 

TAK, jestem takim homoseksualistą, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

poprawiłem, pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

Bój się Boga Rayos  :mog:  :facepalmz:  :frog:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:

Opublikowano

Jaka bomba prawdy od Rayosa.

:banderas:

batman66bomb.gif

:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.