Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bi xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-microsoft-gives-more-cpu-power-to-xbox-one-developers-blog

Nice!  Multiplatformy od jesieni wyrównały poziom a będzie jeszcze lepiej   :)

Nie ma tak łatwo !gpu.png

ps3 3x mocniejsze od x360 a teraz różnica tylko 2x!

Mało tego, to jeszcze z rezerwami kinecta, starym sdk, problemem z esramem i brakiem 7cpu i razerwami 2GB ramu dla systemu ale będzie zaoranie sonybotów w tym roku :)  

Opublikowano

Vxu9OIb.png

xD

Piekna tendencja spadkowa, obys tylko nie skonczyl jak osoba ktorej nickiem sie wlasnie inspirowales :>

Opublikowano

Tej przybłędo z gejonly zbastuj trochę bo widzę psycha siada :kaz: i zaraz podzielisz los swoich kolegów. No tak się tutaj pucujesz nad tym driveclubem a ps4 ani widu ani słychu co?

Zlałem cię raz, zlałem cię drugi raz, a ty dalej swoje jak zdarta płyta. Jak masz jakiś problem, to pisz na pw (żartowałem, nie trudź się - je też zleję).

Opublikowano

To co następny nick Bjuras czy Biras? :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tej przybłędo z gejonly zbastuj trochę bo widzę psycha siada :kaz: i zaraz podzielisz los swoich kolegów. No tak się tutaj pucujesz nad tym driveclubem a ps4 ani widu ani słychu co?

Zlałem cię raz, zlałem cię drugi raz, a ty dalej swoje jak zdarta płyta. Jak masz jakiś problem, to pisz na pw (żartowałem, nie trudź się - je też zleję).

No ale dostałeś te ps4 czy nie?

Opublikowano

czyli chcecie mi powiedzieć, że

>w roku 2015

>A.D.

>na forum miesięcznika PSXExtreme

>rejestrują się osoby

>tylko po to

>żeby bronić konsoli

xDDxD

Opublikowano

Prawilnie przypominam

PS4>Xbox One

DriveClub > wszystko co wyszło na nową generacje

Porozmawiałbym z wami ale idę dalej zarywać nockę w tą świetną gre!

Idę dziecku butelkę mleka zrobię i idę spać bo jestem wyczerpany ojcostwem

Opublikowano

@Daddy - tamtem slajd, jeśli chodzi o PS360 pokazuje tylko moc CPU, bez GPU. 

Nie ma znaczenia, niech chłopaki kombinują jak mogą z tym Xboxem, żeby Sony też się ruszyło do roboty.

Opublikowano

beta Halo 5 > Killzone Shadow Fall + BF4 w 900p

beta lepsza niż 2 gry ?

poziom daddiego

Opublikowano

beta Halo 5 > Killzone Shadow Fall + BF4 w 900p

phi żaden to wyczyn

Opublikowano

Brak różnic w rozdziałce, framerate i ilości kosodrzewiny w multiplatformach od jesieni minionego roku brzmi bardzo legitymacyjnie. :newell:

Jak się żyje w alternatywnej rzeczywistości, gdzie nie istnieje DF. :kaz:

no ale jestem ciekaw na ile się za parę mies. faktycznie zatrą. Może Sony ogarnie wtedy że argument lepszych multiplatform przestał się liczyć i zacznie dostarczać lepszych exów poza BB i U4.

Opublikowano

To, że różnice w mutliplatformach w końcu się zatrą, to akurat bardzo prawdopodobny scenariusz, a w tej generacji siłą będą gry na wyłączność, które wykorzystają większość dostępnych na tych konsolach patentów ;)

Opublikowano

PS4 - tak słaba konsola i tak mało gier, że wojownicy z gejonly z nadmiaru wolnego czasu lurkują po forach w necie by nieudolnie wbijać szpilki xbotom.

Ciebie to musieli szybciej odbanowac, boty juz rady nie dawaly bez ciebie

Opublikowano

PS4 - tak słaba konsola i tak mało gier, że wojownicy z gejonly z nadmiaru wolnego czasu lurkują po forach w necie by nieudolnie wbijać szpilki xbotom.

Ciebie to musieli szybciej odbanowac, boty juz rady nie dawaly bez ciebie
Tylko szkoda ze poziom trollingu jak u Daddyego.
Opublikowano

Wychodza jakies gry na xbona w najblizszym czasie? Czy boty beda uskuteczniac walke na gify gdy posiadacze nadkonsoli beda grac w guilty gear, the order i bloodborne?

Opublikowano

czekaj Teka zaraz beda posty pisac ze wcale to nie bedzie kupsko bo zapowiada sie unikalna gra, ktora moze byc perelka

Opublikowano

Zapowiada sie unikalna gra, ktora moze byc perelka.  :banderas:

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-microsoft-gives-more-cpu-power-to-xbox-one-developers-blog

Nice!  Multiplatformy od jesieni wyrównały poziom a będzie jeszcze lepiej   :)

Nie ma tak łatwo !gpu.png

22208235332283771223.jpg

Plus 3 razy szybszy RAM.

Carlton344.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wychodza jakies gry na xbona w najblizszym czasie? Czy boty beda uskuteczniac walke na gify gdy posiadacze nadkonsoli beda grac w guilty gear, the order i bloodborne?

Dobre pytanie baronie

80451-goodfellas-laughing-gif-Imgur-mWjs

Opublikowano

czyli co jednak rozganiaja sie chmury nad architektura xone?

owHHf9E.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.