Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na liscie Xboksa brakuje Banjo i Conkera :D imo nie ma sie poki co co spierac, poczekajmy jakie oceny dostana te wszystkie gry, bo jak ktos dobrze juz napisal - jakosc ponad iloscia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

0ab8ac80ce36.png

Zgniłem. XD

Opublikowano

Adi, jeszcze napisz że Ethan poraża dynamiką i interakcją, i że przelicza tyle samo rzeczy co Driveclub. I że to sandbox. Wiem że jesteś do tego zdolny, bo boli cię to że wybuliłeś szmal na kartę, a nie ma gier tak efektownych technicznie.

Nie moja wina że dałeś się nabrać, ale oszczędź tego innym.

Ethana można obejrzeć u kogoś, i niewiele stracić. Ja widziałem. Gra pełna ścian i utartych scieżek. Nawet gameplaye na YT wyglądają praktycznie tak samo, to nie Skyrim.

Opublikowano

Ja widziałem. Gra pełna ścian i utartych scieżek.

piszesz o driveclub? pamietaj ze za scinanie sciezek 3sekundy kary

Opublikowano
Podobnie goście z Platinum podobno szybciej uwijają się ze Scalebound niż to było planowane i już mogliby pokazać gameplay. Wątpliwe, żeby to wyszło w 2015, ale początek 2016 mógłby być realny.

Nie wiem skąd żeś wziął takie informacje skoro sam Hideki Kamiya wywiadzie dla Famitsu z zeszłego miesiąca stwierdził że chcieli by już pokazać Scalebound mimo ze jest na to za wcześnie ;)

Opublikowano

O Ethanie.

Drivecluba by zaznać, trzeba zagrać, bo gameplay siłą rzeczy jest rozbudowany. Ot, inny gatunek, inne reguły. Muszę pisać oczywistości? To zupełnie inny poziom rozbudowania.

Opublikowano

rozumiem ze ograles na standcie na evencie sony w silesia city center?

Opublikowano

Soul, werdykt taki, że Screamride i Fable są na rok 2015 ;)

Kolejny rok dominacji ONE :/

Jak zwykle alternatywny świat, i zakłamanie.

Posiadanie gier na Xboxa One można porównać do zadania pytania właścicielowi mieszkania ze zdjęcia czy posiada kominek.

10922688_10155204404025227_6135805144554

Opublikowano

A tak uciekając na chwilę do plotek i spekulacji, Spencer coś ostatnio bardzo niekonkretnie odpowiedział na pytanie jednego z graczy - "czy można liczyć na Crackdowna w 2015". Odpowiedział, że nie może tego skomentować.

Ktoś czeka na tego szrota ?

Opublikowano

Też, ale widzę Ficusiu że czegoś nadal nie rozumiesz. Pisałem już, że poza SUBIEKTYWNĄ opinią jednostki, jest jeszcze wiele więcej bardziej atrakcyjnych w dysputach źródeł wiedzy. Jesteśmy cywilizowanym i doinformiwanym kolektywem. Więc nawet jakbym ograł 1000 godzin w Drivecluba, ostatnie czym bym się podpierał, to odosobniona opinia własna. Bo co? Jakbym Ci napisał, że np. Tekken Tag Tournament 2 w którego nabiłem coś koło 400 godzin, to np. słabo zbalansowana bijatyka, to wziąłbyś to za dobrą monetę i zaczął tak uważać? Obawiam się, że jednak poczytałbyś oceny branży, krytyków i zawodowych graczy. I kupił grę. Bo IMO TTT2 jest słabo zbalansowany, ale to moje niszowe zdanie.

Dlatego mamy bogate złoża profesjonalnej wiedzy zbiorowej, by prezentować tą wiedzę priorytetowo, a przy wyborach korygując (ale nie podważając) ją swym gustem. Stąd bardzo proszę, przestań gloryfikować subiektywne odczucia jednostki, bo są tyle każde warte, co moje zdanie o TTT2...

Opublikowano

Ktoś tam pewnie czeka, choć i ja wolał bym ,żeby tą kasę włożyli w coś innego. 

Jak zwykle alternatywny świat, i zakłamanie.

Posiadanie gier na Xboxa One można porównać do zadania pytania właścicielowi mieszkania ze zdjęcia czy posiada kominek.

Jak zwykle te twoje starania są ch(u)ja warte, no nic próbuj dalej, może kiedyś.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

odstaw to co dzis pijesz Mendrek

Opublikowano

Na PS4 w wakacje wychodzi kolejne goty exowe, Axiom Verge. Na gafie już ktoś grał, określając tytuł jako GOTY 2015.

isMKCz1.gif

c5k3TEJ.gif

NX1naOJ.png

Piękne. Tak, jest to metroidvania.

Cienka jest granica między inspiracją a kopią.

Opublikowano

i bedzie na vicie  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

Ej, no ale jak to, chyba nie kupiliście super konsoli z super laptopowym gpu zjadającym tytany aby grać w rozpikselowane gierki z androida i STEM-a, prawda?

Opublikowano

tak, wlasnie dla gierek z pegazusa kupilem ps4.

Opublikowano

Dajcie spokój z tym Ethanem. Przecież to dobre do robienia bullshotów (odpalamy w 8K@3fps, robimy screeny, wrzucamy na forum konsolowe jednocześnie dotykając się w kroku), bo w ruchu specjalnego wrażenia nie robi. Fajna technika modelowania to trochę mało w czasach, kiedy liczy się zaawansowane oświetlenie, efekty cząsteczkowe i shadery.

@lista exów duszyczki - przecież każdy bot wrzucając na taką listę Ori strzela sobie w stopę, bo na PS4 takich "exów" będą ze dwa tuziny. I to tylko dzięki polityce m$ :good2:

Opublikowano

Cholera, ten filmik to chyba najlepsza metafora obecnego stanu branży, jaka istnieje.

mnóstwo przechwałek i pięknych trailerów a efekt to zbugowane sequele samograjów bez duszy i krzty oryginalności klepane na taśmociągu :reggie:

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

No właśnie jak tam Project Natal? Kiedy premiera?

Opublikowano

i to podobno robi jeden koleś. O.o Pikna muza. 

Co jest niezwykłego w tym, że grę robi jedna osoba?

A tak uciekając na chwilę do plotek i spekulacji, Spencer coś ostatnio bardzo niekonkretnie odpowiedział na pytanie jednego z graczy - "czy można liczyć na Crackdowna w 2015". Odpowiedział, że nie może tego skomentować.

Ja. Jedynka Crackdowna to bardzo fajny szpil. 

Opublikowano

Tu się szykuje GOTY gra:

Pixel artowe sprite'y ta gra ma piękne, ale obawiam się, że będzie wydmuszką, oczywiście mam nadzieję, że się mylę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.