Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

myślę, że wszyscy zapomną o tym crapie w momencie ukazani się Order/BB

Nawet jeśli, to i tak będzie to znacznie dłuższy żywot niż w przypadku Horizon 2 w którego już prawie nikt nie gra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nawet jeśli, to i tak będzie to znacznie dłuższy żywot niż w przypadku Horizon 2 w którego już prawie nikt nie gra.

2jgwf8.jpg

:reggie:

Opublikowano

Jakies dane?

2jgwf8.jpg

:daddy:

Opublikowano

2jgwf8.jpg

Ten obrazek o niczym nie świadczy. Znaczy tylko tyle, że w resztę gier pyka jeszcze mniej osób.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ilu znajomych ma don na liście? 30?

Opublikowano

2jgwf8.jpg

To prawda, FH2 to dobra gra, nie lepsza niz DriveClub, wniosek jest prosty, jak słaba jest reszta exow...
Opublikowano

71

:kaz:

Opublikowano

Ten obrazek o niczym nie świadczy. Znaczy tylko tyle, że w resztę gier pyka jeszcze mniej osób.

racja, nalepiej o grze świadczą wyświetlenia na twitchu i co piszo na gafie po angielskiemu

Opublikowano

racja, nalepiej o grze świadczą wyświetlenia na twitchu i co piszo na gafie po angielskiemu

lepsze to niż dowód w postaci grupy 30 znajomków z Polski :czezky:

Opublikowano

Nazywanie DC crapem to lekkie przegięcie w tej chwili, nie sądzisz? To najlepiej wykonany tytuł na konsolach nowej generacji.

Aha, i nie gadajcie, że DC jest dla januszy bo to trudna gierka i trasy nie mają kilometra szerokości jak w Horizon 2, żeby nawet dziadek mógł jechać bez przeszkód w tej gierce.  :reggie:

Ok, w takim razie RYSE to dobra gra w końcu wygląda next genowo i wcale nie jest łatwa  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem. Wygląda fajnie, po prostu nawalanka i tyle. 

Opublikowano

Drajwklab to taki mgs2 obecnej generacji! Niedoceniony, wyśmiewany... Po ograniu krytycy klęcząc z pełnymi ustami, taka prawda. Tylko plejstejszon!

PS. PS4 dominuje jak za czasów PS2

Opublikowano

lepsze to niż dowód w postaci grupy 30 znajomków z Polski :czezky:

Gdzie ty masz 30 ziomków? Tam jest napisane ostatnie 30 dni :facepalmz: granie w gierki pokroju uncharted troche osłabia twoje skille, jak więcej osób gra w Forze niz FIFE to chyba coś to znaczy co nie? Zresztą ja mam to w pompie, ale szczurek by mógł jakieś dane podać jesli takowe posiada czy tylko strzela z du.py jak większośc klapów.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Figaro to akurat Nintendowiec więc z tym skillem to tak nie do końca trafiłeś xD

Opublikowano

Drajwklab to taki mgs2 obecnej generacji! Niedoceniony, wyśmiewany... Po ograniu krytycy klęcząc z pełnymi ustami, taka prawda. Tylko plejstejszon!

zwiendłem (celowo przez en)

Opublikowano

Koło MGS2 to to nawet nie leżało.....

Opublikowano

ale, ale na gafie piszo, że xbox ssie #REKT

Figaro to akurat Nintendowiec więc z tym skillem to tak nie do końca trafiłeś xD

uncharted się jara jak kościoły w norwegii 

Opublikowano

Ja mam znajomych z Mozambiku i Ugandy, bo tam Xone miał premierę. Taki fakt na to ze ludzie grają w Horizon2 pasuje?

A na konsolkach sony jak sprawdzacie co jest popularne jesli PSN padnie?

Dokladnie puste wyscigi na pewno nie leżały obok mgs'a. Szydzę z tej podniety po niektórych

Edytowane przez kosci85

Opublikowano
Gdzie ty masz 30 ziomków? Tam jest napisane ostatnie 30 dni :facepalmz: granie w gierki pokroju uncharted troche osłabia twoje skille, jak więcej osób gra w Forze niz FIFE to chyba coś to znaczy co nie? Zresztą ja mam to w pompie, ale szczurek by mógł jakieś dane podać jesli takowe posiada czy tylko strzela z du.py jak większośc klapów.

30 osób to tylko taki strzał w sprawie ilości znajomych Dona.

moi znajomki na PS3 w większości grali w Okami HD, a jakoś nie jest to za popularna gra :(

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro, z całym szacunkiem, ale TY nie będziesz mi mówił w co grają ludzie na Xone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.