Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

hmm...

jaka to bedzie piekna gra na kinnecta!!!!!!!!!!!!!1

a tak na powaznie oni tak hype'uja ze to musi byc nowe Banjo na UE4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma gier to sprzedażą trzeba się podniecać, tylko sony :kaz:

Opublikowano

Tylko Sony. Vita :fsg:

Opublikowano

Zeby odpalic Wieska 3 na minimalnych trzeba miec karte za 700zl, wlasnie dlatego konsole>pc, gdzie na grafice za 350 wyglada to tak samo/lepiej. Redzi cos mowili, ze konsolowe wersje to pctowe high, ale jak z tym bedzie zobaczymy. Swoja droga wejdzcie sobie na gry online czy inny cd action juz 100 komentarzy "czy pojdzie mi na minimalnych" xDDDD to jest wlasnie master race grajacy w 4k/120fps.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Tylko Sony. Vita :fsg:

Gdzie byłeś jak SKA studio robiło exy na xboxa? :reggie:

Opublikowano

hmm...

jaka to bedzie piekna gra na kinnecta!!!!!!!!!!!!!1

a tak na powaznie oni tak hype'uja ze to musi byc nowe Banjo na UE4

ekhm*

Ile wyszło gierek od czasu wejścia ps4 na rynek z obsługą trybu 3d/ ps move/ ps eye?

a ile gierek na kinect'a? :reggie:

Opublikowano

Ale bendzie napie,rdalanie w Wieśka z ekskluzywnym futrem i PhysX :obama:

Opublikowano

A co ragus, masz 3 karty graficzne, które to uciągną? :obama:

Opublikowano

Za miliony ze sprzedaży rozmazanego guwna będzie Tytan w sli

Opublikowano

Tymaczasem w Chinach w JEDNYM sklepie internetowym jest już 125 tysięcy preorderów na PS4

say%20what.png

scanners4.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

wiadomo dokładnie kiedy premiera PS4 w Chinach?

Opublikowano

My body is ready  :master:

Nie wiem czemu zestawiają te 2 procesory ze sobą skoro 2500k jest wyraźnie szybszy.

Wymagania zawsze podawane są asekuracyjnie więc jak to zwykle bywa, w rzeczywistości będą niższe. Skończy się pewnie jak zwykle w przypadku innych multiplatform w tej generacji poziom konsol to będzie i5 + 750 Ti.

Opublikowano

A do tego dochodzi jeszcze Unreal Tournament i reszta multiplatform w najlepszej jakosci  :obama:

Tylko PC  :czezky:

Opublikowano

Buahha jaki płacz po tych wymaganiach Wieśka 3.

"ruszy mi na xyz..","trudno zagram za kilka lat","rok temu kupiłem nowy sprzęt i mi nie ruszy" itp,itd...

na oficjalne forum nawet nie mam odwagi wchodzić :P

Opublikowano

PSN siadł

Już się każdy przyzwyczaił i nawet nikt o tym nie wspomina hehe

Opublikowano

No czyli wychodzi na to, że trzeba będzie powoli odkładać na nowsze GPU. Tymczasowe HD 7750 z którym zostałem przez 2 lata już się kończy.

Spokojnie ludzie, wymagania są podawane zazwyczaj dla uzyskania stałych 60 klatek w FullHD. Myślę, że o 30 klatek właściciele słabszych kart nie mają się co martwić. Taki 560ti powinien starczyć. A 660 to uzyska pewnie te 30 na średnio-wysokich

No to oficjalnie skreślam trzeciego Wieśka z listy gier, w jakie miałem zagrać w 2015r. szczerbaty.gif Liczyłem, że skoro będzie działał na XBO i PS4 to i na PC wymagania nie będą zbyt duże. No ale cóż jak już kiedyś sobie ulepszę kompa to Wiedźmin 3 będzie na steamie za 5 €. tongue.gif

hahaha no to sobie pograłem, chyba w bierki a nie wieśka 3

Jak myślicie? Ile klatek (+/-) będę miał na wysokich:

Sapphire hd 7950

Intel i5 4570s

8gb ram

No to pograne. Z tych wymagań to wychodzi że mój komputer nie istnieje:)

Hmm Jak tak patrzę to na rekomendowane to jakby ktoś chciał składać pc to prawie tyle co na dwa PS4 wink_prosty.gif. Co innego jak ktoś przebudowuje, chociaż niektórzy to oprócz grafiki będą musieli pewnie wymienić też zasilacz itd.

za 3 lata bede grał...

No cóż 2000 zł w upgrade mojego pięcioletniego złomka i spełniam tylko minimalne wymagania.

Niektórzy już przejrzeli na oczy

Na pc może na średnich pójdzie, ale w maju kupuje PS4

80451-goodfellas-laughing-gif-Imgur-mWjs

PC Master cos tam na ultra i w 4k hahahahah, beka przeokrutna z komunijnych złodziej. Teraz czekamy na wymagania GTAV xDDDDDDDDDDDD

PSN siadł

Już się każdy przyzwyczaił i nawet nikt o tym nie wspomina hehe

Masz minusika za kłamstwo. :)

Opublikowano

Tymaczasem w Chinach w JEDNYM sklepie internetowym jest już 125 tysięcy preorderów na PS4

say%20what.png

Boty coś bredziły, że xbone ma większe szanse na sukces w Chinach, już nawet nie pamiętam jakie argumenty podwali, ale na pewno były tak samo chvjowe jak ich ta konsola, która NIKOGO.

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2. :kaz:

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

Opublikowano

YETI tak się telepie, że wali post pod postem xD

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

lol_george_takei.gif

Zwracam się do botów, zawieszamy broń na kilkanaście godzi, czas trochę rozdeptać pc masterów racerów czy mi pójdzie na medium w 30fps.

PS. Czekam na wpis Władzia na restinpc, to będzie miazga :)

YETI tak się telepie, że wali post pod postem xD

O suteq, pójdzie ci Wiesiek na tym twoim 4 letnim kompie tak jak BF4 na ultra? Na torrentach już zalogowany jesteś i czekasz w kolejce?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kosmiczne wymagania, cena upgrejdu jak za dwie ps4ki, a i tak pewnie będą problemy premierowe na PC, tak jak przy W2... xD

Opublikowano

z otwieraniem szampana radze sie wstrzymac az do premiery wieska na konsolach, by sie nie okazalo ze bedzie rock solid 22fps i wtedy to blachy z nas beda mialy hehaszki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.