Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

hmm...

jaka to bedzie piekna gra na kinnecta!!!!!!!!!!!!!1

a tak na powaznie oni tak hype'uja ze to musi byc nowe Banjo na UE4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma gier to sprzedażą trzeba się podniecać, tylko sony :kaz:

Opublikowano

Tylko Sony. Vita :fsg:

Opublikowano

Zeby odpalic Wieska 3 na minimalnych trzeba miec karte za 700zl, wlasnie dlatego konsole>pc, gdzie na grafice za 350 wyglada to tak samo/lepiej. Redzi cos mowili, ze konsolowe wersje to pctowe high, ale jak z tym bedzie zobaczymy. Swoja droga wejdzcie sobie na gry online czy inny cd action juz 100 komentarzy "czy pojdzie mi na minimalnych" xDDDD to jest wlasnie master race grajacy w 4k/120fps.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Tylko Sony. Vita :fsg:

Gdzie byłeś jak SKA studio robiło exy na xboxa? :reggie:

Opublikowano

hmm...

jaka to bedzie piekna gra na kinnecta!!!!!!!!!!!!!1

a tak na powaznie oni tak hype'uja ze to musi byc nowe Banjo na UE4

ekhm*

Ile wyszło gierek od czasu wejścia ps4 na rynek z obsługą trybu 3d/ ps move/ ps eye?

a ile gierek na kinect'a? :reggie:

Opublikowano

Ale bendzie napie,rdalanie w Wieśka z ekskluzywnym futrem i PhysX :obama:

Opublikowano

A co ragus, masz 3 karty graficzne, które to uciągną? :obama:

Opublikowano

Za miliony ze sprzedaży rozmazanego guwna będzie Tytan w sli

Opublikowano

Tymaczasem w Chinach w JEDNYM sklepie internetowym jest już 125 tysięcy preorderów na PS4

say%20what.png

scanners4.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

wiadomo dokładnie kiedy premiera PS4 w Chinach?

Opublikowano

My body is ready  :master:

Nie wiem czemu zestawiają te 2 procesory ze sobą skoro 2500k jest wyraźnie szybszy.

Wymagania zawsze podawane są asekuracyjnie więc jak to zwykle bywa, w rzeczywistości będą niższe. Skończy się pewnie jak zwykle w przypadku innych multiplatform w tej generacji poziom konsol to będzie i5 + 750 Ti.

Opublikowano

A do tego dochodzi jeszcze Unreal Tournament i reszta multiplatform w najlepszej jakosci  :obama:

Tylko PC  :czezky:

Opublikowano

Buahha jaki płacz po tych wymaganiach Wieśka 3.

"ruszy mi na xyz..","trudno zagram za kilka lat","rok temu kupiłem nowy sprzęt i mi nie ruszy" itp,itd...

na oficjalne forum nawet nie mam odwagi wchodzić :P

Opublikowano

PSN siadł

Już się każdy przyzwyczaił i nawet nikt o tym nie wspomina hehe

Opublikowano

No czyli wychodzi na to, że trzeba będzie powoli odkładać na nowsze GPU. Tymczasowe HD 7750 z którym zostałem przez 2 lata już się kończy.

Spokojnie ludzie, wymagania są podawane zazwyczaj dla uzyskania stałych 60 klatek w FullHD. Myślę, że o 30 klatek właściciele słabszych kart nie mają się co martwić. Taki 560ti powinien starczyć. A 660 to uzyska pewnie te 30 na średnio-wysokich

No to oficjalnie skreślam trzeciego Wieśka z listy gier, w jakie miałem zagrać w 2015r. szczerbaty.gif Liczyłem, że skoro będzie działał na XBO i PS4 to i na PC wymagania nie będą zbyt duże. No ale cóż jak już kiedyś sobie ulepszę kompa to Wiedźmin 3 będzie na steamie za 5 €. tongue.gif

hahaha no to sobie pograłem, chyba w bierki a nie wieśka 3

Jak myślicie? Ile klatek (+/-) będę miał na wysokich:

Sapphire hd 7950

Intel i5 4570s

8gb ram

No to pograne. Z tych wymagań to wychodzi że mój komputer nie istnieje:)

Hmm Jak tak patrzę to na rekomendowane to jakby ktoś chciał składać pc to prawie tyle co na dwa PS4 wink_prosty.gif. Co innego jak ktoś przebudowuje, chociaż niektórzy to oprócz grafiki będą musieli pewnie wymienić też zasilacz itd.

za 3 lata bede grał...

No cóż 2000 zł w upgrade mojego pięcioletniego złomka i spełniam tylko minimalne wymagania.

Niektórzy już przejrzeli na oczy

Na pc może na średnich pójdzie, ale w maju kupuje PS4

80451-goodfellas-laughing-gif-Imgur-mWjs

PC Master cos tam na ultra i w 4k hahahahah, beka przeokrutna z komunijnych złodziej. Teraz czekamy na wymagania GTAV xDDDDDDDDDDDD

PSN siadł

Już się każdy przyzwyczaił i nawet nikt o tym nie wspomina hehe

Masz minusika za kłamstwo. :)

Opublikowano

Tymaczasem w Chinach w JEDNYM sklepie internetowym jest już 125 tysięcy preorderów na PS4

say%20what.png

Boty coś bredziły, że xbone ma większe szanse na sukces w Chinach, już nawet nie pamiętam jakie argumenty podwali, ale na pewno były tak samo chvjowe jak ich ta konsola, która NIKOGO.

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2. :kaz:

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

Opublikowano

YETI tak się telepie, że wali post pod postem xD

Opublikowano

niesamowite, blacharom nie pójdzie wiesław na core 2 duo, 8800gt i 2gb ramu xDDDDDDDDDDD a przeciez to byla specyfikacja ktora miała gwarantować wysokie detale NA ZAWSZE.

lol_george_takei.gif

Zwracam się do botów, zawieszamy broń na kilkanaście godzi, czas trochę rozdeptać pc masterów racerów czy mi pójdzie na medium w 30fps.

PS. Czekam na wpis Władzia na restinpc, to będzie miazga :)

YETI tak się telepie, że wali post pod postem xD

O suteq, pójdzie ci Wiesiek na tym twoim 4 letnim kompie tak jak BF4 na ultra? Na torrentach już zalogowany jesteś i czekasz w kolejce?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kosmiczne wymagania, cena upgrejdu jak za dwie ps4ki, a i tak pewnie będą problemy premierowe na PC, tak jak przy W2... xD

Opublikowano

z otwieraniem szampana radze sie wstrzymac az do premiery wieska na konsolach, by sie nie okazalo ze bedzie rock solid 22fps i wtedy to blachy z nas beda mialy hehaszki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.