Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady, obstawiam stabilne 22-30 fps.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O suteq, pójdzie ci Wiesiek na tym twoim 4 letnim kompie tak jak BF4 na ultra? Na torrentach już zalogowany jesteś i czekasz w kolejce?

Zrobię ci specjalnie fotkę z grą i dedykacją podgraczu. :empathy3:

Opublikowano

O suteq, pójdzie ci Wiesiek na tym twoim 4 letnim kompie tak jak BF4 na ultra? Na torrentach już zalogowany jesteś i czekasz w kolejce?

Weź jeszcze wrzuć zdjęcie z jaką szybkością kradniesz grę.

Opublikowano

PSN siadł

Już się każdy przyzwyczaił i nawet nikt o tym nie wspomina hehe

Masz minusika za kłamstwo. :)

Jakie kłamstwo na każdym większym portalu piszą, że psn ma problemy. Ale oczywiscie tobie i mendrkowi działa więc to jest nieprawdą.

Opublikowano

I to na tydzien przed premiera!*

* - jak wycieknie

Opublikowano

Może mały zakładzik klapeczki? ^_^

Opublikowano

Ty juz się nie kompromituj, bo w tym jesteś najlepszy, już byłes pewien, że nie kupie DC czy nie przejdę DeS. Już idź, zajmij miejsce na torrentach i poproś rodziców o nowy pc do nauki do zaliczenia środowiska.

Opublikowano

Mastery dostarczają nadal.

No cóż... Zagram sobie w II i będę sobie wmawiał, że to III

Teraz to chyba DZIKI ZGON

Wlaśnie odpaliłam dwójkę i wygląda jak Gothic Także trójkę to tylko gameplaye na YT.

Przejdę na YouTubie, zawsze coś.

Po(pipi)ało was. Strzał w kolano. Grę macie skończoną i opóźniacie znowu premierę bo pieścicie ją graficznie, a już teraz mało komu to pójdzie na ultra. Grę zakupi mniej osób, bo nie każdego stać na nowy komputer, a ludzie są wkurzeni z opóźnień. Ja kupując komputer równy rok temu i na którym do tej pory wszystko działało bez zarzutu w 30-40 fpsach teraz ledwo spełniam minimalne wymagania.

Jak fantastycznie :banderas:

Pięknie czyta się płacz posiadaczy sprzętu, gdzie wszystko chodzi na ultra w 4k.

Opublikowano

YETI czyżbyś był typowym internetowym leszczem i bał się założyć skoro jesteś taki pewny siebie? :reggie:

A kompromitacja to synonim Sony, doucz się. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale, że kupisz gierkę czy że pójdzie Ci na Twoim mitycznym gaming rigu w oczojebnej grafie?

Opublikowano

No o kupno, bo o to klapeczki mają swędzenie rowa po ściągnięciu JEDNEJ gry i to od Ubi. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq przecież udowodnił ze jego PC juz w BFie pokazywał "porównywalne" wizualia co na PS4, przecież dużo czasu nie minęło, bedzie pewnie tak samo z W3 na ps4 i jego PC

Opublikowano

1,5h sciagam 600mb patch, te serwery sony <3

Opublikowano

Co do patchy, to rozpie,rdala mnie w XO to, że chcę odpalić gierkę, wywala oczywiście patcha 500mb i jedynym sposobem na zagranie bez ściągania jest ręczne wejście do ustawień konsoli i przejście w tryb offline. No co to za robota, przecież na 360 automatycznie rozłączało wtedy. Na ps4 też jest takie obes,raństwo?

Opublikowano

Na ps4 sobie klikasz "uruchom aplikację bez aktualizacji" i jedziesz.

Opublikowano

Na PS4 gra uruchamia się bez patcha, a patch jest dodawany do kolejki ściągania. Dopiero przy następnym uruchomieniu startuje z patchem.

Opublikowano

To ładnie. Jeszcze jakieś gierki i może być z tego niezły sprzęt.

Opublikowano

10392396_850915488304820_745770666257296

Sony, tak bardzo chujowe. :fsg:

Opublikowano

Top 10 Polygona gier 2014

10 PT

9 Super smash bross

8 Shovel Knight

7 FC4

6 Hearthstone

5 Mario Kart 8

4 Middle Earth SM

3 Dark Souls 2

2 W:New Order

1 DA: Inqusition

Jak bylo do przewidzenia, zadnego eksa na lejestejszyn oraz bonera czy tez piecyk gabena.

http://www.polygon.com/pages/2014-game-of-the-year

Opublikowano

Żeby się nie okazało, że tak jak pewien tutejszy ananas mylisz MB z mb i masz troszkę słabszy net, niż Ci się wydawało.

inb4 torrenty zakur.wiają szybciutko.

Opublikowano

Top 10 Polygona gier 2014

10 PT

9 Super smash bross

8 Shovel Knight

7 FC4

6 Hearthstone

5 Mario Kart 8

4 Middle Earth SM

3 Dark Souls 2

2 W:New Order

1 DA: Inqusition

Jak bylo do przewidzenia, zadnego eksa na lejestejszyn oraz bonera czy tez piecyk gabena.

http://www.polygon.com/pages/2014-game-of-the-year

PT jest only PS4 czyż nie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.