Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ergo jeszcze jakbyś easye był na tyle ślepy i widział tam na tym gifie grę video to powiem tylko, że deska rozdzielcza jest od Forda Fusion a takowego auta w DriveClubie nie ma. Anyways easye to raczej klapki strzelają sobie po stopach, mendrek kręcący jak może żeby tylko wyszło na jego, wii to poprzednia generacja, lem i jego milion driveclubów w parę dni od premiery (czekam nadal na źródło) oraz ty widzący grę na gifie :kaz: beka

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ogrywam sobie najlepsza bijatyke na obecna generacje, no i ten krzyzak w ds4 :fsg:

Opublikowano

Orzeszek ale nawet w tytyle filmiku masz console exclusives

racja, my bad, ale co tam robi Tearaway  xd

Opublikowano

ale dzisiaj Botki sobie piekne samoboje strzelaja.

Bluber mylacy exa PS4 z rzeczywistoscia, Soul ze swoim super PC grajacy glownie LOTF, Assasina, Call Of Duty, Cien Mordoru i Destiny na super konsoli i na koniec Copper wypominajacy indyki z takimi tuzami w profilu jak Chariot, Wormsy czy Volgarr Viking. xDDD  :teehee:

Ja wiem, że ty zbyt bystry nie jesteś, ale

Boty dalej nie wiedzą że next gen jest tylko jeden?

Nie sądziłem że foto realistyczna grafika będzie na tej generacji.

ostatni gif to gra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zabawne,ze pisze to gosc, ktoremu 4 strone trzeba tlumaczyc, ze ostatni gif zostal wrzucony dla podkreslenia jak DC zblizyl sie do rzeczywistosci...

Edytowane przez easye

Opublikowano

no to nie jest port wersji z vity tylko dokladaja 50% nowej zawartosci stad unfolded w tytule :P

Opublikowano

Zabawne,ze pisze to gosc, ktorem 4 strone trzeba tlumaczyc, ze ostatni gif zostal wrzucony dla podkreslenia jak DC pod wzgledem graficznym zblizyl sie do rzeczywistosci...

ktorem 4 strone trzeba tlumaczyc, ja nie znac klaperski easye pisac do mnie po polski

dobra google translator pomógł mi rozszyfrować to zdanie, mi nic nie trzeba tłumaczyć to wasi koledzy nie rozrózniają gry od real life

Boty dalej nie wiedzą że next gen jest tylko jeden?

tkmxbq.gif

to jest z Driveclub'a?

z gry #prawdziwe życie, ogólnie 2/10 nie polecam

Poważnie, te dwa ostatnie gify to z DC czy #reallife?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kuurwa, przeciez pomiedzy tym 2 a 3 gifem jest PRZEPASC, a wrzucil to koles co wczesniej widzial roznice miedzy 900p a 1080p z kilometra XD

Opublikowano

Idz teraz odpal Forze i wroc do nas jak skonczysz plakac...

Opublikowano

Driveclub takie realistyczne, że jak jadę samochodem to się zastanawiam czy nie gram w DC w tym momencie

Opublikowano

Kuurwa, przeciez pomiedzy tym 2 a 3 gifem jest PRZEPASC, a wrzucil to koles co wczesniej widzial roznice miedzy 900p a 1080p z kilometra XD

taaa.... nie. Sam fakt, że przez tyle podstron była niepewność czy to z gry czy nie, tylko pokazuje piękno grafiki DC.

Opublikowano

ja sie boje parkowac na placu kolo bloku gdzie mieszkam bo tylko czekam az zacznie sie odliczanie do 3 i mnie zresetuje na ulice

Opublikowano

taaa.... nie. Sam fakt, że przez tyle podstron była niepewność czy to z gry czy nie, tylko pokazuje piękno grafiki DC.

Jaka niepewność? Chyba tylko ty miałeś niepewność, bo ku.rwa nawet niech będzie gif wielkości znaczka pocztowego a będzie widać róznice. Ale fakt, faktem DriveClub ma znakomitą grafikę, ale bez przesady.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wlasnie plakalem dzisiaj nad horizon 2, bo jest taki za(pipi)isty :reggie:

Easye, boty przynajmniej nie musza kupować ps4 zeby ograc jej eksy, bo sa nudne w (pipi), a z tego co wiem, Ty bonera do eksow sobie zostawiasz :kaz:

Opublikowano

Jaka niepewność? Chyba tylko ty miałeś niepewność, bo ku.rwa nawet niech będzie gif wielkości znaczka pocztowego a będzie widać róznice. Ale fakt, faktem DriveClub ma znakomitą grafikę, ale bez przesady.

No jest różnica między trzecim a resztą, ale naprawdę niewielka. Bardzo niewielka. Ale to też zapewne wina natury GIFów.

Opublikowano

dla ukazania jakim jestes konsolowym peasantem opisze ci sytuacje mojego dobrego kumpla, ktory kupil sobie skin do AWP za 17 euro. to duzo. ale obstawia mecze, z czego wyciaga po kilka euro z kazdego, przez co ten skin zwrocil mu sie juz z 5 razy, a dzieki czemu ma w co grac i nie musi nic robic, tylko obstawiac pewniaki. skoro nazywasz gojanuszem biznesu, to jak nazwac plankton ktory na konsolach robil zrzute w 5na DLC za 70zl. aa no tak. dirty console gaming peasants  :sorcerer:

jako janusz gejmingu poproszę o rozwinięcie bo nie kumam. 

w jaki sposób skin do AWP za 17 ojro pozwolił mu lepiej obstawiać mecze? 

system obstawiania meczy wyglada  w ten sposob ze na dany mecz mozesz obstawic do 4 skinow, ktorych wartosc sie sumuje. ta wartosc jest mnozona przez wspolczynnik ktory opisuje szanse wygranej. im wyzszy, tym nizszy mnoznik (jak w zwyklych zakladach, obstawiasz kogos, kto ma mniejsze szanse, jesli wygra, dostajesz wiecej niz ci, co postawili na pewniaka).

Opublikowano

Figaro, jedyna niepewnosc byla tylko odnosnie tego, czy exc4t jest slepy czy znowu doyebal suchara :reggie:

Jak dla Ciebie to jest niewielka roznica to pozdrawiam, drzewa czy woda na brzegu szyby to jest przepasc, jak juz wczesniej napisalem.

Opublikowano

Zabawne,ze pisze to gosc, ktoremu 4 strone trzeba tlumaczyc, ze ostatni gif zostal wrzucony dla podkreslenia jak DC zblizyl sie do rzeczywistosci...

Ostatni gif w poscie Exacta jest z Forzy Horizon 2 :Coolface:

Opublikowano

HrIR3nG.jpg

FOTOREALIZM PANIE I PANOWIE

Opublikowano

Wlasnie plakalem dzisiaj nad horizon 2, bo jest taki za(pipi)isty :reggie:

Easye, boty przynajmniej nie musza kupować ps4 zeby ograc jej eksy, bo sa nudne w (pipi), a z tego co wiem, Ty bonera do eksow sobie zostawiasz :kaz:

Tak, tak nie raz juz pisales "Uncharted, Bloodborn, DC i inne = kupa !" Tylko QB, Tomb Raider i Forza !   :teehee:

:stupid:

No i nie zapominajmy o tych nisko budżetowych produkcjach pokroju Resoguna, Dead Nation itp! Tez g(pipi)no przy Vikingu z Golda !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kuurwa, przeciez pomiedzy tym 2 a 3 gifem jest PRZEPASC

Nie inaczej :reggie:

Pierwszy gif

http://25.media.tumblr.com/34b94d08b6df00e8ed7a3b824ed787d4/tumblr_moeyscBEAo1s4xvigo1_400.gif

Drugi gif

jqftui.gif

Trzeci gif

2556391-fh2+wreck.gif

PS. Jak patrze na ten gifa Forzy, to nawet mi trochę głupio, że nabijam się z xbona, to tak jak bym naśmiewał się z niepełnosprawnego człowieka podpiętego pod respirator. :/

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No jest różnica między trzecim a resztą, ale naprawdę niewielka. Bardzo niewielka. Ale to też zapewne wina natury GIFów.

No na małym gifie to i forza horizon może wyglądać ok, rozmyte otoczenie wygląda fotorealistycznie :teehee:

bxkmg9ygmkfcu5vgbx7k.gif

Opublikowano

ludzie zloci do ery fotorealizmu to jeszcze nas co najmniej 3 generacje dziela - driveclub zjawiskowy w tym deszczu, cala paleta barw wzorowana na realnych ale do fotorealizmu szczegolnie w otoczeniu toru to jeszcze przepasc dzieli, o horizon2 nie wspomne bo tam zamiast deszczu jest lodowisko a kolorystyka jest tak podkrecona ze to bardziej kreskowke przypomina

zgodze sie ze zblizamy sie do ery renderow w gameplayu ale do fotorealizmu - troche pokory panowie

Opublikowano

A po co komu ten fotorealizm? Wiadomo, w niektorych grach fajnie jakby byl (np w wyscigach symulatorach), ale jak gra sie w takiego horizona wlasnie z podkreconymi kolorami to od razu klimat wakacyjny wylewa sie z ekranu.

Ogolem wolalbym zdecydowanie, zeby developerzy skupili sie bardziej na designie, czy zeby gry wygladaly jak czysty fun, fotorealizm mam za oknem.

Opublikowano

YETI ma problemy z liczeniem, jakoś mnie to nie dziwi po takiej ilości koksu. :kaz:

Opublikowano

A po co komu ten fotorealizm? Wiadomo, w niektorych grach fajnie jakby byl (np w wyscigach symulatorach), ale jak gra sie w takiego horizona wlasnie z podkreconymi kolorami to od razu klimat wakacyjny wylewa sie z ekranu.

Ogolem wolalbym zdecydowanie, zeby developerzy skupili sie bardziej na designie, czy zeby gry wygladaly jak czysty fun, fotorealizm mam za oknem.

Mówisz tak bo masz xbone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.