Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wyscigi z najlepszym modelem jazdy = dla casuli i januszy

wyscigi z noca i deszczem = tru hardkore gamers

:Coolface:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kazdy sim grany na padzie jest dla casuali i januszy :kaz:

Opublikowano

wyscigi z najlepszym modelem jazdy = dla casuli i januszy

wyscigi z noca i deszczem = tru hardkore gamers

:Coolface:

Model jazdy Forza 5 VS Model jazdy GT6 to nie jest różnica generacji, on jest lepszy ale to GT6 bedzie trudniejsze podczas nocnej ulewy mimo gorszego modelu jazdy.

Na Forze 5 mowię ze jest dla Januszy bo ma najwiecej wspomagaczy dla Januszy, to wszystko

Opublikowano

na xbona przynajmniej jest sim który może być grany  :reggie: a niedlugo bedą dwa

Opublikowano

na xbona przynajmniej jest sim który może być grany :reggie: a niedlugo bedą dwa

Gdyby ktoś grał tylko w simy i nic poza tym wybrałby PC, przykre ale prawdziwe.
Opublikowano

Dlaczego przykre. To jest piekne ze kazda kierownica dziala. Dodatkowe peryferia jak ekrany rmp. Trzy monitory i inne cuda ktorych nawet nie widziałem. Ale i tak nie zmienia to faktu ze na konsoli podlaczasz i grasz. Bez godzin przy komputerze do skonfigurowania tego wszystkiego.

Opublikowano
Akurat w tej kwestii jakichś kosmicznych różnic obecnie niema , mimo tego że boty usilnie starają się wykreować taką rzeczywistość więc sobie możesz takie teksty darować  ;)

Cały czas starasz się zabłysnąć lecz totalnie Ci to nie wychodzi, no nic dawaj dalej może kiedyś się uda.

Co kreować ??? zadałem pytanie to z grzeczności wypadało by odpowiedzieć, a nie fafikować i oczka mi puszczać....z tego co kojarzę to na ONE w tym roku wyjdzie więcej gier AAA niż na PS4  :reggie:

3/4 multiplatform na konsoli MS chodzi gorzej, nie tylko gry Konami. Nawet jej byle exclusivy jak Plantsy, (pipi)y pokroju Trialsow nie wyrabiaja. Widocznie developerom szkoda na to czasu skoro konsola nie wyrabia, jakby dopracowanie kodu zajmowalo tyle samo, gry dzialalyby tak samo. Nie mialbys dziwnych rozdzielczosci, gier mniej plynnych srednio o 10 klatek i innych gowien z kosmosu. Rozumiem, ze nie wszystkim to przeszkadza, ale patrzac na sytuacje na rynku mozna stwierdzic ze MS dal dupy jednak z dosc istotna kwestia dla graczy. Tymbardziej tego nie rozumiem, patrzac na sytuacje z poprzedniej generacji, gdzie wszytskie multiplatformy lepiej wygladaly na 360tce. Zamiast (pipi)ic farmazony wystarczylo wsadzic takie bebechy, by roznic w multiplatformach nie bylo.

Kinect bedzie wspierany tak samo jak na 360tce. Dla mnie to kolejna porazka MS. Nie bede tez Ci po raz n-ty powtarzal co fajnego jest na PS4, juz nawet nie chodzi o Twoja hipokryzje - po prostu mi sie nie chce. Dla Ciebie nie ma nic fajnego, bo albo animacja dretwa, albo widziales 5 minut u kumpla, albo ocena ma metacritics slaba, albo gameplay zapowiada sie na korytarzyk, ale Ryse z 5 przeciwnikami na krzyz i 4 ciosami ukonczony...

Zrzucmy to gust, choc szczerze nie rozumiem przypierdalania sie ludzi nawet do takiego The Order, ktorzy ukonczyli Ryse i twierdza, ze byl nawet spoko.

Z PS3 na początku było podobnie i nie był to problem samej konsoli a leniwych developerów, także daruj sobie to bo wszyscy wiemy jak to się skończyło, chcieć znaczy móc. To czy M$ dał dupy dowiemy się o tym najwcześniej za 2-3 lata, głupotą jest rzucać już teraz takie osądy gdzie nie masz zielonego pojęcie na temat architektury konsol nowej generacji nie wiesz co można a czego nie można z nimi zrobić a tym bardziej osiągnąć. Ty chyba masz jakiś problem ze sobą, człowiek grzecznie piszę a ty od razu jakieś chamskie ataki i to wywyższanie się, jestem super cool gość, otóż nie jesteś, mam prywatne zadnie na twój temat z którym w przeciwieństwie do ciebie nie mam zamiaru obwieszczać się publicznie. Nie musisz, bo ja widzę co fajnego może mieć PS4 dla mnie, drewnianą animację to ma DS i nie jest to tylko moje zdanie. BB chętnie zobaczę w full wersji, może w końcu uda mi się pojąć geniusz tej "mechaniki"  w DC grałem i widziałem ten mega deszcz i wygląda super i na tym koniec, akurat na The Order wszyscy marudzą którzy grali, to nie jest zdanie botów a branży, co ja ci na to poradzę??? też miała przyjemność w to zagrać i też potwierdzam, że dupy to nie urywa miały być Gearsy na PS4 ale póki co nimi nie są, no ale skąd ty możesz to wiedzieć??? grałeś???? a nie czekaj.....Co do Ryse to każdy marudzi i piszę to wprost zagrać warto dla grafiki i nie dłużej niż 2 godzinki dziennie.

Opublikowano

Dlaczego przykre. To jest piekne ze kazda kierownica dziala. Dodatkowe peryferia jak ekrany rmp. Trzy monitory i inne cuda ktorych nawet nie widziałem. Ale i tak nie zmienia to faktu ze na konsoli podlaczasz i grasz. Bez godzin przy komputerze do skonfigurowania tego wszystkiego.

To prawda,słowo przykre napisałem w odniesieniu tylko do siebie, ponieważ lubię dobre wyścigówki ale nie moge sobie pozwolić na platformę do grania i platformę typowo symulacyjna, wiec jestem zmuszony wyjsć z domu i pojechać na plaże...:-)
Opublikowano

exact 6 grudnia czekal na zapowiedz GT7 a dostal miesiac pozniej zapowiedz szóstej forzy na konsole którą sprzedał i zostało mu wyjście z domu by pojechać na plaże  :dog:

Opublikowano

Prawdziwy fan wyścigów, po co mu 3 gry plus multiplatformy woli jednego DC  :dog:

Opublikowano

Forza 6 zapowiedziana. Zyjecie jeszcze klapki po tej atomówce? Wystawcie chociaż osmolone i dymiące łapki znad zgliszcz, zebym Was policzył :rofl:

Opublikowano

exact 6 grudnia czekal na zapowiedz GT7 a dostal miesiac pozniej zapowiedz szóstej forzy na konsole którą sprzedał i zostało mu wyjście z domu by pojechać na plaże :dog:

Jak juz powiedziałem, Xbox One wróci razem z Forza 6, czemu wy jesteście tak ograniczeni umysłowo i swój styl bycia w tym temacie sprowadzacie do posiadania jednej konsoli.

Prawdziwy fan wyścigów, po co mu 3 gry plus multiplatformy woli jednego DC :dog:

I znów przypomnę ze Forza 5 i FH2 ograna a przy DC spędziłem wiecej czasu niz przy F5 i FH2 razem wzięte.

Nic nie poradzę ze na wasza konsole wychodzą nudne gry, lub o polowe mniejsze w zawartość niz wcześniejsze części.

Forza 6 zapowiedziana. Zyjecie jeszcze klapki po tej atomówce? Wystawcie chociaż osmolone i dymiące łapki znad zgliszcz, zebym Was policzył :rofl:

A ktoś tu pisał ze Forza 6 nie pojawi sie w 2015 roku?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

spencer dal nowa klauzule - jak miales xbona ale nim poagrdziles sprzedajac nigdy wiecej nie mozesz wrocic do zielonego krolestwa, przykro mi #cuz

Opublikowano

spencer dal nowa klauzule - jak miales xbona ale nim poagrdziles sprzedajac nigdy wiecej nie mozesz wrocic do zielonego krolestwa, przykro mi #cuz

0,0001/10
Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

w 2016 prolog gt7 - tak ja to widze

Opublikowano

Prawdziwy fan wyścigów, po co mu 3 gry plus multiplatformy woli jednego DC  :dog:

No i wybrał lepsze multiplatformy na PS4. Co do exów - Xbox One jakoś nie szczególnie góruje nad konsolą Sony (dla mnie to Sony miało lepszą oferte w ostatecznym rozrachunku w 2014 roku), to raczej Nintendo góruje nad obiema firmami. Co do możliwości jedynego - optymalizacja jeszcze zdziała cuda, ale to już zawsze PS4 będzie górą. Sad but true.

Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

Ten rok synek.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czekam na gameplay na E3, a następnie na smutny downgrade. Ku tradycji ;)

Opublikowano

w 2016 prolog gt7 - tak ja to widze

Mysle (mam nadzieje) ze w tym roku
Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lepsze:

Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

walce :yao:

Opublikowano

sony walczy z gt7 zeby je wogole wyprodukowac

ms zapowiada fm6 = co widza klapy? gt7 soon confirmed

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

walce :yao:

ciesze sie ze nawet zielona strona moderacji przyznaje ze seria GT jest bezkonkurencyjna

:Coolface: :Coolface: :Coolface:

Opublikowano

Tak serio to ci goście z Polyphony powinni zostac pogonieni do roboty. Yamauchi zamiast zając sie gra jezdzi sobie po targach, wyscigach. I znow dostaniemy Gt w 2017 z standard samochodami, piskami z psxa, ogólnymi naleciałościami z pierwszych dwóch czesci. Japońskie studia Sony powinni dostac ostry opierdziel bo to co wyprawiaja np z Last Guardianem i Gt to jaja są.

Albo oddać serie do Evolution a Polyphony niech robi nowego Omega boost :),

Edytowane przez Ma_niek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.