Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

24 czy 28 cali? :oh_you:

28 cali i 4k, czekam na 4k w komorkach :D

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

U2>>>>>>>>>>U3>>>>U:GA>U1

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie od wczoraj najbardziej oczekiwaną grą jest Forza Motorsport 6.

Niech mi dadzą 10 "nowych" tras i oddadzą 50 samochodów z trójeczki i będzie GOTY.

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

Tylko żebyśmy sie na tych oczekiwaniach Wiesiu nie przejechali....
Opublikowano

MGS5, Wiesiek3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>U4

Ty chyba gafa nie czytasz.

Opublikowano

Mnie tam 4k w grach nie obchodzi, bo sama mam wzrok na około 720p przy 42 calach plazmie. Jak kupię kiedyś 60 cali to FullHD pewnie zacznę doceniać w pełni.

Natomiast wiedziałam, że nie będzie problemów z portem GTAV z x86 konsol na x86 komputery.

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

Pratchet powiedział kiedyś, że 

Osoby używające więcej niż jednego wykrzyknika lub pytajnika to osoby z zaburzeniami własnej osobowości

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Marketingowo to z U4 może równać sie tylko MGSV. Co jak się sprzeda i jaki będzie prezentowało poziom, to zobaczymy. Day1 U4, MGSV, BB i Wiesiek, tego jestem pewien.

PS4 <3

Opublikowano
U2>>>>>>>>>>U3>>>>U:GA>U1

Nie grałem w GA, ale U3 to dla mnie najgorsza i najnudniejsza część. Jedynkę wspominam bardzo, bardzo miło, a dwójeczka to wiadomo, GOTY 2009 i jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. :banderas:

Opublikowano

trzeba odróżnić 2 sprawy : Ludzie nie czekają na uc4 jako na gre tylko na pokaz graficzny tylko i wyłącznie. Zabierzcie grafikę to uncharted 4 w zestawieniach będzie "uncharted" xd

Opublikowano

Vitowy uncharted to taka jedynka na sterydach bo lokalizacja akcji podobna, fajnie rozwiazano znajdzki i vitowe patenty (jak np trzeba dac vite blisko silnego zrodla swiatla by cos odczytac z karki w grze), na minus to ze w pozniejszych etapach gra lubi chrupnac i nie ma walk z bosami tzn sa ale rozwiazano jest po przez cutscenke w ktora wpleciono qte

Opublikowano

Gaf to największe forum o grach, w dodatku globalne więc najlepiej odzwierciedla trendy. A trendy są takie, że wszystkich obecnie obchodzi PS4. Halo 5 na 14 miejscu, prawilnie przypominam.

Opublikowano

Gaf to największe forum o grach, w dodatku globalne więc najlepiej odzwierciedla trendy. A trendy są takie, że wszystkich obecnie obchodzi PS4. Halo 5 na 14 miejscu, prawilnie przypominam.

BOOM HEADSHOT :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Vitowy uncharted to taka jedynka na sterydach bo lokalizacja akcji podobna, fajnie rozwiazano znajdzki i vitowe patenty (jak np trzeba dac vite blisko silnego zrodla swiatla by cos odczytac z karki w grze), na minus to ze w pozniejszych etapach gra lubi chrupnac i nie ma walk z bosami tzn sa ale rozwiazano jest po przez cutscenke w ktora wpleciono qte

Wykorzystanie możliwości Vity w GA było tak spier,dolone, że rozjechałbym walcem w pomysłodawcę. Stukanie w ekran i jakieś wygibasy jakbym grał w chu,jostwo za 0,99$ na AppStore. Zresztą Sony miało jakaś chorobę jeżeli chodzi o wciskanie ekranu dotykowego do każdej swojej gierki na vitę "bo tak". No ale nie robią już gier na Vitę więc nie ma problemu :reggie:

Opublikowano

Wykorzystanie możliwości Vity w GA było tak spier,dolone, że rozjechałbym walcem w pomysłodawcę. Stukanie w ekran i jakieś wygibasy jakbym grał w chu,jostwo za 0,99$ na AppStore. Zresztą Sony miało jakaś chorobę jeżeli chodzi o wciskanie ekranu dotykowego do każdej swojej gierki na vitę "bo tak". No ale nie robią już gier na Vitę więc nie ma problemu :reggie:

Mnie wkurzalo swiecenie latarka w Vite zeby cos odslonic xD

#stillbetterthanU3

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I tak wygrywa wszystko Resistance, gdzie melee aktywujemy za pomocą wirtualnego guzika.

Opublikowano

od trzymania tego 3ds ci sie juz chyba tak wykrzywily palce ze potem nie ogarniasz grania na konsoli z normalna ergonomia :daddy:

Opublikowano

Vita kupiona w dniu premiery za dużo pieniędzy w ultimie więc całuj sygnet vitowcu sezonowcu. Ale broń broń rozwiązań z telefonów na konsoli z milionem przycisków.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Rozumiem kupić teraz vitę, ale kupowanie vity na premierę to jest za mocne. :obama:

Opublikowano
:reggie:
Opublikowano

Vita kupiona w dniu premiery za dużo pieniędzy w ultimie więc całuj sygnet vitowcu sezonowcu. Ale broń broń rozwiązań z telefonów na konsoli z milionem przycisków.

nie bronie bo fizyczne przyciski ponad wszystko - dlatego indory ogrywam na vicie, a nie na tabletach czy komorkach ale po prostu nie rozumiem co w Uncharted na vicie w dotykowanym sterowaniu bylo uposledzonego - mizianie ekranu w scenkach qte, zyroskopowe wspomagania celowania ze snajperki, dawanie vity pod swiatlo itp - wszystko bylo fajne i nie przeszkadzajace

vita na premiera przeciez byla goty - od razu wpadal wipeout i uncharted i zlote obietnice bez pokrycia ze ma sie ps3 w kieszeni i bedzie sie mialo gry jakosci ps3 w kieszeni

Opublikowano

mizianie ekranu w scenkach qte, zyroskopowe wspomagania celowania ze snajperki, dawanie vity pod swiatlo

-gów,no

-super

-gów,no

Opublikowano

skopane to jest sterowanie w gravity rush, szczegolnie jak ma sie soczyste kopniaki z powietrza sadzic, w uncharted dalej twierdze ze ono nie przeszkadzalo, a w takim vitowym tearaway czy lbp jest ono super

Opublikowano

Nie no Ragus, kupić konsolę Sony na premierę, do tego handhelda, gdzie Ty miałeś głowę?  :oh_you:

Opublikowano

Bo jest nim QB od twórców Maxa P   :reggie:

Oraz GOTG Alana Wake'a rzecz jasna :yao:

Dobrze, że w właściciele sprzętów Microsoftu dostają w końcu jakiegoś MGSa równocześnie z baronami, mogą go z czystym sumieniem hype'ować i oczekiwać.

Opublikowano

Nie no Ragus, kupić konsolę Sony na premierę, do tego handhelda, gdzie Ty miałeś głowę?  :oh_you:

Pewnie w tym samym miejscu co wtedy, gdy złożyłem preordera na Master Chief Collection.

Opublikowano

Na pewno te miejsce nie było jasne. <jaś_fasola.jpg> :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.