Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

24 czy 28 cali? :oh_you:

28 cali i 4k, czekam na 4k w komorkach :D

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

U2>>>>>>>>>>U3>>>>U:GA>U1

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie od wczoraj najbardziej oczekiwaną grą jest Forza Motorsport 6.

Niech mi dadzą 10 "nowych" tras i oddadzą 50 samochodów z trójeczki i będzie GOTY.

Uncharted 4 kupię jak będzie za 30-40zł, trójka była tak nudna, że nie udało mi się skończyć. Najlepiej wspominam jedyneczkę.

Tylko żebyśmy sie na tych oczekiwaniach Wiesiu nie przejechali....
Opublikowano

MGS5, Wiesiek3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>U4

Ty chyba gafa nie czytasz.

Opublikowano

Mnie tam 4k w grach nie obchodzi, bo sama mam wzrok na około 720p przy 42 calach plazmie. Jak kupię kiedyś 60 cali to FullHD pewnie zacznę doceniać w pełni.

Natomiast wiedziałam, że nie będzie problemów z portem GTAV z x86 konsol na x86 komputery.

Opublikowano

A gdzie jest tak napisane??? że branża najbardziej czeka na U4???

Pratchet powiedział kiedyś, że 

Osoby używające więcej niż jednego wykrzyknika lub pytajnika to osoby z zaburzeniami własnej osobowości

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Marketingowo to z U4 może równać sie tylko MGSV. Co jak się sprzeda i jaki będzie prezentowało poziom, to zobaczymy. Day1 U4, MGSV, BB i Wiesiek, tego jestem pewien.

PS4 <3

Opublikowano
U2>>>>>>>>>>U3>>>>U:GA>U1

Nie grałem w GA, ale U3 to dla mnie najgorsza i najnudniejsza część. Jedynkę wspominam bardzo, bardzo miło, a dwójeczka to wiadomo, GOTY 2009 i jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. :banderas:

Opublikowano

trzeba odróżnić 2 sprawy : Ludzie nie czekają na uc4 jako na gre tylko na pokaz graficzny tylko i wyłącznie. Zabierzcie grafikę to uncharted 4 w zestawieniach będzie "uncharted" xd

Opublikowano

Vitowy uncharted to taka jedynka na sterydach bo lokalizacja akcji podobna, fajnie rozwiazano znajdzki i vitowe patenty (jak np trzeba dac vite blisko silnego zrodla swiatla by cos odczytac z karki w grze), na minus to ze w pozniejszych etapach gra lubi chrupnac i nie ma walk z bosami tzn sa ale rozwiazano jest po przez cutscenke w ktora wpleciono qte

Opublikowano

Gaf to największe forum o grach, w dodatku globalne więc najlepiej odzwierciedla trendy. A trendy są takie, że wszystkich obecnie obchodzi PS4. Halo 5 na 14 miejscu, prawilnie przypominam.

Opublikowano

Gaf to największe forum o grach, w dodatku globalne więc najlepiej odzwierciedla trendy. A trendy są takie, że wszystkich obecnie obchodzi PS4. Halo 5 na 14 miejscu, prawilnie przypominam.

BOOM HEADSHOT :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Vitowy uncharted to taka jedynka na sterydach bo lokalizacja akcji podobna, fajnie rozwiazano znajdzki i vitowe patenty (jak np trzeba dac vite blisko silnego zrodla swiatla by cos odczytac z karki w grze), na minus to ze w pozniejszych etapach gra lubi chrupnac i nie ma walk z bosami tzn sa ale rozwiazano jest po przez cutscenke w ktora wpleciono qte

Wykorzystanie możliwości Vity w GA było tak spier,dolone, że rozjechałbym walcem w pomysłodawcę. Stukanie w ekran i jakieś wygibasy jakbym grał w chu,jostwo za 0,99$ na AppStore. Zresztą Sony miało jakaś chorobę jeżeli chodzi o wciskanie ekranu dotykowego do każdej swojej gierki na vitę "bo tak". No ale nie robią już gier na Vitę więc nie ma problemu :reggie:

Opublikowano

Wykorzystanie możliwości Vity w GA było tak spier,dolone, że rozjechałbym walcem w pomysłodawcę. Stukanie w ekran i jakieś wygibasy jakbym grał w chu,jostwo za 0,99$ na AppStore. Zresztą Sony miało jakaś chorobę jeżeli chodzi o wciskanie ekranu dotykowego do każdej swojej gierki na vitę "bo tak". No ale nie robią już gier na Vitę więc nie ma problemu :reggie:

Mnie wkurzalo swiecenie latarka w Vite zeby cos odslonic xD

#stillbetterthanU3

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I tak wygrywa wszystko Resistance, gdzie melee aktywujemy za pomocą wirtualnego guzika.

Opublikowano

od trzymania tego 3ds ci sie juz chyba tak wykrzywily palce ze potem nie ogarniasz grania na konsoli z normalna ergonomia :daddy:

Opublikowano

Vita kupiona w dniu premiery za dużo pieniędzy w ultimie więc całuj sygnet vitowcu sezonowcu. Ale broń broń rozwiązań z telefonów na konsoli z milionem przycisków.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Rozumiem kupić teraz vitę, ale kupowanie vity na premierę to jest za mocne. :obama:

Opublikowano
:reggie:
Opublikowano

Vita kupiona w dniu premiery za dużo pieniędzy w ultimie więc całuj sygnet vitowcu sezonowcu. Ale broń broń rozwiązań z telefonów na konsoli z milionem przycisków.

nie bronie bo fizyczne przyciski ponad wszystko - dlatego indory ogrywam na vicie, a nie na tabletach czy komorkach ale po prostu nie rozumiem co w Uncharted na vicie w dotykowanym sterowaniu bylo uposledzonego - mizianie ekranu w scenkach qte, zyroskopowe wspomagania celowania ze snajperki, dawanie vity pod swiatlo itp - wszystko bylo fajne i nie przeszkadzajace

vita na premiera przeciez byla goty - od razu wpadal wipeout i uncharted i zlote obietnice bez pokrycia ze ma sie ps3 w kieszeni i bedzie sie mialo gry jakosci ps3 w kieszeni

Opublikowano

mizianie ekranu w scenkach qte, zyroskopowe wspomagania celowania ze snajperki, dawanie vity pod swiatlo

-gów,no

-super

-gów,no

Opublikowano

skopane to jest sterowanie w gravity rush, szczegolnie jak ma sie soczyste kopniaki z powietrza sadzic, w uncharted dalej twierdze ze ono nie przeszkadzalo, a w takim vitowym tearaway czy lbp jest ono super

Opublikowano

Nie no Ragus, kupić konsolę Sony na premierę, do tego handhelda, gdzie Ty miałeś głowę?  :oh_you:

Opublikowano

Bo jest nim QB od twórców Maxa P   :reggie:

Oraz GOTG Alana Wake'a rzecz jasna :yao:

Dobrze, że w właściciele sprzętów Microsoftu dostają w końcu jakiegoś MGSa równocześnie z baronami, mogą go z czystym sumieniem hype'ować i oczekiwać.

Opublikowano

Nie no Ragus, kupić konsolę Sony na premierę, do tego handhelda, gdzie Ty miałeś głowę?  :oh_you:

Pewnie w tym samym miejscu co wtedy, gdy złożyłem preordera na Master Chief Collection.

Opublikowano

Na pewno te miejsce nie było jasne. <jaś_fasola.jpg> :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.