Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przeciez figaro to podrecznikowy gender, pokazywal fote.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No nie wytrzymam! :rofl: Dziewczę wrzuca swoje (podobno) ID z PSN - interesująca kolekcja gier, platyny w WipEout HD, NGS2, GT5, a jakiś marny blacharz nazywa ją rakiem branży :yao:

Jeżeli ona te trofea sama i legalnie, to obawiam się, że ty przy niej nawet graczem nie jesteś :hi:

Ktoś tu nie ma dystansu do CW  :sorcerer: W ogóle czemu tu tak długo jest tolerowany taki Lem jak to na wygnaniu już powinno być.
I wypraszam sobie tego "marnego blacharza", jestem bardzo prawilnym blacharzem i graczem. Zresztą szkoda znaków.

Tylko czemu to wszystko jest tak sztywne że nawet jeden listek się nie poruszył ?

bo ta gra to nawet nie fizyka

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

bo ta gra nawiązuje do klasyków gatunki takich jak atlantis czy myst w których nic się nie ruszało.

Opublikowano

do dark souls tez nawiazuje, podobny gatunek drewna :daddy:

Opublikowano

Ta PSN laska to pewnie brata zagadala zeby zrobil foty swojego konta

Opublikowano

Laski pozujące na "gejmerki" są z reguły po prostu łase na atencje. Np ta wyżej, Call of Duty? Cmon, takie dziewczyny to rak branży. Na dodatek te gry pewnie pożyczone od kolegów.

No nie wytrzymam! :rofl: Dziewczę wrzuca swoje (podobno) ID z PSN - interesująca kolekcja gier, platyny w WipEout HD, NGS2, GT5, a jakiś marny blacharz nazywa ją rakiem branży :yao:

Jeżeli ona te trofea sama i legalnie, to obawiam się, że ty przy niej nawet graczem nie jesteś :hi:

O i tutaj się zgadzam, ku.rwa (pipi)olo facetów na ten temat jest tak słabe i ta rozkmina kto jest prawdziwym graczem a na kto nie :sick: 

do dark souls tez nawiazuje, podobny gatunek drewna :daddy:

a czy przebija drewnianość gameplay'u w grach od telltale?

Opublikowano

nie wiem jak sie do tego odniesc, w tych przygodowkach tylko sie chodzi.

W dark souls tez sie walczy. No i niestety slabe to jest pod tym wzgledem, oj slabe.

Moze fajnie sie robi te buildy i planuje potyczki, moze i jest satysfakcja po zabiciu trudnego przeciwnika, ale feeling troche smieszny :reggie:

Przeciwncy w dark souls to takie trudne acziwmenty w slabej grze - no grasz, no zdobywasz, no troche sie cieszysz.

:daddy:

Opublikowano

twój foruming jest słaby, handluj :hi:

Opublikowano

ty za to jestes mozartem forumingu, polykaj  :hi:

Opublikowano

Ktoś tu nie ma dystansu do CW  :sorcerer: W ogóle czemu tu tak długo jest tolerowany taki Lem jak to na wygnaniu już powinno być.
I wypraszam sobie tego "marnego blacharza", jestem bardzo prawilnym blacharzem i graczem. Zresztą szkoda znaków.

Nie jest tolerowany. Po prostu jest.

Opublikowano

Czekam, az kazub wlaczy sie do dyskusji i wytlumaczy mi czemu dark souls ma dobra animacje, jest dynamiczny i w ogole ninja gaiden z cyferkami.

Opublikowano

Ten obrazek fajnie porusza temat dziewczyn i gierek:

gamer-girl-vs-slut1.jpg

Ta druga mentalnie przypomina mi Figaro :obama:

Wypraszam sobie, ja się myję co sobotę.

Opublikowano

dark souls opowiada historie w taki sposób, na jaki może sobie pozwolić tylko gra. wykorzystuje narzędzia niedostępne dla książki, czy filmu. to, jak bardzo gracz zagłębi się w świat przedstawiony i wydarzenia, zależy tylko od gracza, od jego wyobraźni, ciekawości i umiejętności kojarzenia faktów. to świat, do którego się wkracza i poznaje się go na własną rekę. definicja interaktywności, storytelling zarezerwowany tylko dla gier. tell games. duży krok na przód.

produkty TT to animowane komiksy z możliwością wyboru kilku dialogów i scenek z małą domieszką gry. fajna ciekawostka, ale dla gier zrobiło tyle, co menu w pierwszych filmach na DVD - wybór chaptera        

Opublikowano

Ej to od jutra będę mógł grać na dżiforsie w forzę czy o co chodzi? Bo się za bardzo w temat nie zagłębiałem.

Opublikowano

dark souls opowiada historie w taki sposób, na jaki może sobie pozwolić tylko gra. wykorzystuje narzędzia niedostępne dla książki, czy filmu. to, jak bardzo gracz zagłębi się w świat przedstawiony i wydarzenia, zależy tylko od gracza, od jego wyobraźni, ciekawości i umiejętności kojarzenia faktów. to świat, do którego się wkracza i poznaje się go na własną rekę. definicja interaktywności, storytelling zarezerwowany tylko dla gier. tell games. duży krok na przód.

produkty TT to animowane komiksy z możliwością wyboru kilku dialogów i scenek z małą domieszką gry. fajna ciekawostka, ale dla gier zrobiło tyle, co menu w pierwszych filmach na DVD - wybór chaptera        

no fajnie, ale czy maja zayebista animacje, czy nie?

Czemu nikt przez tye czasu na to pytanie nie odpowiedzial?

Nie mozna po prostu przyznac - tak, maja drewniana animacje i feeling?

Czemu to takie trudne?

Ej, Kazub, a jak tak malo zrobily dla gier, to czemu wygraly tyle nagrod GOTY?

Wiecej niz Soulsy, o co tu chodzi?

Moze ze wzgledu na niesamowity scenariusz?

Nie jest wazny w grze przygodowej?

Opublikowano

no fajnie, ale czy maja zayebista animacje, czy nie?

Czemu nikt przez tye czasu na to pytanie nie odpowiedzial?

Nie mozna po prostu przyznac - tak, maja drewniana animacje i feeling?

Czemu to takie trudne?

Jak na erpega to bloodborne ma za(pipi)istą animację, co nie znaczy, że w porównaniu ze slasherami wypada dobrze. Mi jedynie raggdoll zawsze przeszkadzał w soulsach,bo trochę to bekowo wygląda jak ubijesz wielkiegoprzeciwnika,a jego ciało lata na lewo i prawo jak szmata na wietrze.

Opublikowano

Ja widzialem ragdoll physics na zywo na zlocie 2013 - masorz zaprezentowal.

I nie bloodborne - dark souls.

W BB widac, ze jest lepiej.

OK, OK - rozumiem, RPG, spoko.

Ale zeby (pipi)a symulator kozy mial lepsza animacje...

:facepalmz:

Opublikowano

Nie no soulsy na poprzednią generację to techniczny bubel,który mocno klatkował pomimo,że nie wyglądał ładnie i gra obroniła się praktycznie samym gameplayem.

Opublikowano

No i ja Sobana szanuje.

Mowi jak jest, a nie (pipi)a jak Kazup zapytany o animacje w dark souls:

"dark souls to wspanialy klimat niepowtarzalnej przygody, to historia, ktora piszemy sami, to jak pierwszy pocalunek przy blasku ksiezyca"

:facepalmz: :reggie:

Cyprian Kazup Norwid, z dupy wysrany.

Opublikowano

Twoje uzębienie jest słabe  :hi:

Opublikowano

Czekam, az kazub wlaczy sie do dyskusji i wytlumaczy mi czemu dark souls ma dobra animacje, jest dynamiczny i w ogole ninja gaiden z cyferkami.

tu nie ma czego wyjaśniać, bo nie prawda. mechanika walki w dark souls to najbardziej zajmujące i satysfakcjonujące doświadczenie w grach RPG. stawia na względny realizm, ciężar broni i ekwipunku, dostosowanie taktyki do przeciwnika, gdzie można walczyć na wiele różnych sposobów. jest parry, jest deflect tarczą, są countery i backstaby, uniki i rolle, magia ofensywna, lecząca, wspomagająca. trzeba to podzielić przez wybór sprzętu, broni, tarcz, elementy zbroi, rozwój postaci i bogatą customizacje. w porównaniu do topowych slaszerów, jak NG czy DMC, walka jest mniej dynamiczna i efekciarska, a fajnych animacji jest mniej. dla mnie to nie przeszkoda, dla ciebie tak - trudno. ktoś może to samo powiedzieć o NG - "(pipi) chłopie, przecież to bajoro a nie walka. grałeś w virtua fighter ?". no, ale, ale w virtua fighter nie ma tych fajnych rzeczy co w ninja gaiden ? no tak samo w ninja gaiden nie ma tych fajnych rzeczy, co są w dark souls.

chcesz połączenia RPG ze slaszerem ? zapomnij, za duży nakład ludzki, czasu i środków. do tego gra może miec problemy z targetem     

Opublikowano

Twoje uzębienie jest słabe  :hi:

Ale tak jak twoja umiejętność pisania po polsku czy bardziej?

Opublikowano

sam sobie odpowiedz na to pytanie, widzę, że trafiłem w sedno.

Opublikowano

PROSTO z mostu Bluber.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.