Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przeciez figaro to podrecznikowy gender, pokazywal fote.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No nie wytrzymam! :rofl: Dziewczę wrzuca swoje (podobno) ID z PSN - interesująca kolekcja gier, platyny w WipEout HD, NGS2, GT5, a jakiś marny blacharz nazywa ją rakiem branży :yao:

Jeżeli ona te trofea sama i legalnie, to obawiam się, że ty przy niej nawet graczem nie jesteś :hi:

Ktoś tu nie ma dystansu do CW  :sorcerer: W ogóle czemu tu tak długo jest tolerowany taki Lem jak to na wygnaniu już powinno być.
I wypraszam sobie tego "marnego blacharza", jestem bardzo prawilnym blacharzem i graczem. Zresztą szkoda znaków.

Tylko czemu to wszystko jest tak sztywne że nawet jeden listek się nie poruszył ?

bo ta gra to nawet nie fizyka

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

bo ta gra nawiązuje do klasyków gatunki takich jak atlantis czy myst w których nic się nie ruszało.

Opublikowano

do dark souls tez nawiazuje, podobny gatunek drewna :daddy:

Opublikowano

Ta PSN laska to pewnie brata zagadala zeby zrobil foty swojego konta

Opublikowano

Laski pozujące na "gejmerki" są z reguły po prostu łase na atencje. Np ta wyżej, Call of Duty? Cmon, takie dziewczyny to rak branży. Na dodatek te gry pewnie pożyczone od kolegów.

No nie wytrzymam! :rofl: Dziewczę wrzuca swoje (podobno) ID z PSN - interesująca kolekcja gier, platyny w WipEout HD, NGS2, GT5, a jakiś marny blacharz nazywa ją rakiem branży :yao:

Jeżeli ona te trofea sama i legalnie, to obawiam się, że ty przy niej nawet graczem nie jesteś :hi:

O i tutaj się zgadzam, ku.rwa (pipi)olo facetów na ten temat jest tak słabe i ta rozkmina kto jest prawdziwym graczem a na kto nie :sick: 

do dark souls tez nawiazuje, podobny gatunek drewna :daddy:

a czy przebija drewnianość gameplay'u w grach od telltale?

Opublikowano

nie wiem jak sie do tego odniesc, w tych przygodowkach tylko sie chodzi.

W dark souls tez sie walczy. No i niestety slabe to jest pod tym wzgledem, oj slabe.

Moze fajnie sie robi te buildy i planuje potyczki, moze i jest satysfakcja po zabiciu trudnego przeciwnika, ale feeling troche smieszny :reggie:

Przeciwncy w dark souls to takie trudne acziwmenty w slabej grze - no grasz, no zdobywasz, no troche sie cieszysz.

:daddy:

Opublikowano

twój foruming jest słaby, handluj :hi:

Opublikowano

ty za to jestes mozartem forumingu, polykaj  :hi:

Opublikowano

Ktoś tu nie ma dystansu do CW  :sorcerer: W ogóle czemu tu tak długo jest tolerowany taki Lem jak to na wygnaniu już powinno być.
I wypraszam sobie tego "marnego blacharza", jestem bardzo prawilnym blacharzem i graczem. Zresztą szkoda znaków.

Nie jest tolerowany. Po prostu jest.

Opublikowano

Czekam, az kazub wlaczy sie do dyskusji i wytlumaczy mi czemu dark souls ma dobra animacje, jest dynamiczny i w ogole ninja gaiden z cyferkami.

Opublikowano

Ten obrazek fajnie porusza temat dziewczyn i gierek:

gamer-girl-vs-slut1.jpg

Ta druga mentalnie przypomina mi Figaro :obama:

Wypraszam sobie, ja się myję co sobotę.

Opublikowano

dark souls opowiada historie w taki sposób, na jaki może sobie pozwolić tylko gra. wykorzystuje narzędzia niedostępne dla książki, czy filmu. to, jak bardzo gracz zagłębi się w świat przedstawiony i wydarzenia, zależy tylko od gracza, od jego wyobraźni, ciekawości i umiejętności kojarzenia faktów. to świat, do którego się wkracza i poznaje się go na własną rekę. definicja interaktywności, storytelling zarezerwowany tylko dla gier. tell games. duży krok na przód.

produkty TT to animowane komiksy z możliwością wyboru kilku dialogów i scenek z małą domieszką gry. fajna ciekawostka, ale dla gier zrobiło tyle, co menu w pierwszych filmach na DVD - wybór chaptera        

Opublikowano

Ej to od jutra będę mógł grać na dżiforsie w forzę czy o co chodzi? Bo się za bardzo w temat nie zagłębiałem.

Opublikowano

dark souls opowiada historie w taki sposób, na jaki może sobie pozwolić tylko gra. wykorzystuje narzędzia niedostępne dla książki, czy filmu. to, jak bardzo gracz zagłębi się w świat przedstawiony i wydarzenia, zależy tylko od gracza, od jego wyobraźni, ciekawości i umiejętności kojarzenia faktów. to świat, do którego się wkracza i poznaje się go na własną rekę. definicja interaktywności, storytelling zarezerwowany tylko dla gier. tell games. duży krok na przód.

produkty TT to animowane komiksy z możliwością wyboru kilku dialogów i scenek z małą domieszką gry. fajna ciekawostka, ale dla gier zrobiło tyle, co menu w pierwszych filmach na DVD - wybór chaptera        

no fajnie, ale czy maja zayebista animacje, czy nie?

Czemu nikt przez tye czasu na to pytanie nie odpowiedzial?

Nie mozna po prostu przyznac - tak, maja drewniana animacje i feeling?

Czemu to takie trudne?

Ej, Kazub, a jak tak malo zrobily dla gier, to czemu wygraly tyle nagrod GOTY?

Wiecej niz Soulsy, o co tu chodzi?

Moze ze wzgledu na niesamowity scenariusz?

Nie jest wazny w grze przygodowej?

Opublikowano

no fajnie, ale czy maja zayebista animacje, czy nie?

Czemu nikt przez tye czasu na to pytanie nie odpowiedzial?

Nie mozna po prostu przyznac - tak, maja drewniana animacje i feeling?

Czemu to takie trudne?

Jak na erpega to bloodborne ma za(pipi)istą animację, co nie znaczy, że w porównaniu ze slasherami wypada dobrze. Mi jedynie raggdoll zawsze przeszkadzał w soulsach,bo trochę to bekowo wygląda jak ubijesz wielkiegoprzeciwnika,a jego ciało lata na lewo i prawo jak szmata na wietrze.

Opublikowano

Ja widzialem ragdoll physics na zywo na zlocie 2013 - masorz zaprezentowal.

I nie bloodborne - dark souls.

W BB widac, ze jest lepiej.

OK, OK - rozumiem, RPG, spoko.

Ale zeby (pipi)a symulator kozy mial lepsza animacje...

:facepalmz:

Opublikowano

Nie no soulsy na poprzednią generację to techniczny bubel,który mocno klatkował pomimo,że nie wyglądał ładnie i gra obroniła się praktycznie samym gameplayem.

Opublikowano

No i ja Sobana szanuje.

Mowi jak jest, a nie (pipi)a jak Kazup zapytany o animacje w dark souls:

"dark souls to wspanialy klimat niepowtarzalnej przygody, to historia, ktora piszemy sami, to jak pierwszy pocalunek przy blasku ksiezyca"

:facepalmz: :reggie:

Cyprian Kazup Norwid, z dupy wysrany.

Opublikowano

Twoje uzębienie jest słabe  :hi:

Opublikowano

Czekam, az kazub wlaczy sie do dyskusji i wytlumaczy mi czemu dark souls ma dobra animacje, jest dynamiczny i w ogole ninja gaiden z cyferkami.

tu nie ma czego wyjaśniać, bo nie prawda. mechanika walki w dark souls to najbardziej zajmujące i satysfakcjonujące doświadczenie w grach RPG. stawia na względny realizm, ciężar broni i ekwipunku, dostosowanie taktyki do przeciwnika, gdzie można walczyć na wiele różnych sposobów. jest parry, jest deflect tarczą, są countery i backstaby, uniki i rolle, magia ofensywna, lecząca, wspomagająca. trzeba to podzielić przez wybór sprzętu, broni, tarcz, elementy zbroi, rozwój postaci i bogatą customizacje. w porównaniu do topowych slaszerów, jak NG czy DMC, walka jest mniej dynamiczna i efekciarska, a fajnych animacji jest mniej. dla mnie to nie przeszkoda, dla ciebie tak - trudno. ktoś może to samo powiedzieć o NG - "(pipi) chłopie, przecież to bajoro a nie walka. grałeś w virtua fighter ?". no, ale, ale w virtua fighter nie ma tych fajnych rzeczy co w ninja gaiden ? no tak samo w ninja gaiden nie ma tych fajnych rzeczy, co są w dark souls.

chcesz połączenia RPG ze slaszerem ? zapomnij, za duży nakład ludzki, czasu i środków. do tego gra może miec problemy z targetem     

Opublikowano

Twoje uzębienie jest słabe  :hi:

Ale tak jak twoja umiejętność pisania po polsku czy bardziej?

Opublikowano

sam sobie odpowiedz na to pytanie, widzę, że trafiłem w sedno.

Opublikowano

PROSTO z mostu Bluber.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.