Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Głodnym chleb na myśli. Pograliby w kolekcję Kuronia lub w przyszłości QB.

A takiego wała.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Umiecie czytać? Ja pisze o rankingach między klubami, wyzwaniach, czasowkach, a Wy piszecie o rankingu członkow klubu typu: ktory ma więcej samochodzikow, szybciej przejechał obok kamery czy zrobił większy dystans.
Pisze, że fajnie gdyby w klubie można było się wymieniać autami, dostawać jakieś w zależności od prestiżu, żeby był jakikolwiek sens nalezenia do najlepszego, wyzywać inne kluby na pojedynki czasowe, to Don jak zwykle wejdzie i (pipi)nie swoją bombę prawdy, że przecież mozna motyw sobie pobrac! No i nie mam nic przeciwko dużym klubom, po prostu uważam, że nawet te 6 osobowe z DC mają więcej sensu niż z Horizon.

No i Bansai, nigdzie nie wspomnialem, że to dla mnie zle wyścigi, bo także od 40h na Xboxie nie włączyłem nic innego.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi tak bardzo zmasakrowany. :shotgun:

Opublikowano

Cos czuje, ze kiedys wyjdzie taki doyebany RPeG w 3d i juz nikt na te relikty przeszlosci nie spojrzy.

Opublikowano

Ale wy serio wierzycie w te przepowiednie Hav3na?

Nie będzie gier z Xbona na PC, jedynie interfejs xbox live. Mark my words

Pewnie, że wierzymy.

#CW tak bardzo serio. 

Opublikowano

Jeszcze jedną uwaga odnośnie tego, co jutro MS może zapowiedzieć. Przynajmniej możemy być pewni, że nie zobaczymy jakiegoś ciapatego, naćpanego japońca, wirującego bączki z klapkiem w swojej małej żółtej łapce - niczym link master swordem lub Kopaczowa do okoła Hitler-Merkel - na scenie. Zapowiadającego FF VII Ultra HD 1080p 60fps Minecraft Go F.uck Yourself Edition.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jeszcze jedną uwaga odnośnie tego, co jutro MS może zapowiedzieć. Przynajmniej możemy być pewni, że nie zobaczymy jakiegoś ciapatego, naćpanego japońca, wirującego bączki z klapkiem w swojej małej żółtej łapce - niczym link master swordem lub Kopaczowa do okoła Hitler-Merkel - na scenie. Zapowiadającego FF VII Ultra HD 1080p 60fps Minecraft Go F.uck Yourself Edition.

Fajnaru Fantazi Zewen rimejku!

please-be-excited-square-enix.jpg

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy od easiego, tym razem na temat FH2:

1. Nie ma rankingu klubowego - nieprawda, jest i to podzielony na kilka podkategorii w zależności od zdobywanego na bieżąco exp dla klubu. Można w nim sprawdzić swoją aktualną pozycję i zdobywane dla klubu exp, a także ile nas dzieli do kolejnego "Tier" i bonusu z tym związanego.

2. Liczba członków w klubie nic nie znaczy - nieprawda, pozycja klubu w światowym rankingu zależy od exp klubu (a nie od liczby graczy XD), który każdy z członków zdobywa podczas gry - im więcej ludzi gra tym potencjalnie więcej exp zdobywa klub. Co jakiś czas poza "kudosami" na ekranie wyskakują nam liczby od kilkudziesięciu do kilkuset pkt exp, które są wliczane do ogólnego exp klubu. Za osiąganie kolejnych poziomów w samym klubie gracz dostaje co jakiś bonusy w postaci kredytów.

3. Nie ma klubowych samochodów - nieprawda. W zakładce klubu jest informacja od jednego z założycieli jak pobrać klubowe motywy na auta.

Guwno prawda

1.i co z tego? zwykły podglad statystyk - wow

2.i co z tego? Klub z 50 Januszam > klub z 10 pro graczami poniewaz pozycja w rankingu zalezy od ilości posiadanych punktów która jest suma posiadanych punktów wszystkich graczy, zawsze wiec ilośc członków przekłada sie na pozycje w rankingu globalnym.

3.prawda

Opublikowano

to o ktorej jutro te bomby prawy z redmond?

Opublikowano

odpowiem tak:

jak jutro do 18 jakiś xbot nie zdąży opyerdolic xbona to rownie dobrze moze go zatrzymac jako sentymentalny retro gadzet

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Od jutra będzie już można Forze Horizon 2 ogrywać na PC czy trzeba jeszcze trochę poczekać?

Opublikowano

Można już dziś ją ograć na YT.

Opublikowano

Ogrywanie na youtubie mam zarezerwowane dla cinematic experience games jak tlou albo mgs

Opublikowano

Brak wersji PC, ciekawe czemu :reggie:

Opublikowano

Good News!!!!!!

DriveClub dostał pacza w którym nie trzeba juz zbytnio hamować a uderzenia w bandę nie spowalniają zbytnio samochodu.

Jest to ukłon w stronę osób którym sie juz do obrzygania znudził Horizon i by bez większych boli mogli przejść na PS4.

Mnie osobiście ten patch nie cieszy ale paru Januszy przechodzących z Xboxa ucieszy sie, w szczególności ze jutro koniec marki Xbox

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No ładnie popsuli gierkę 1 aktualizacja.

Ze skillowego racera, zrobiły się wyścigi gorsze niż NFS. ^^ No i teraz Horizon będzie bardziej wymagający. Good job!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja pier... co jeszcze nie ma swojego remastera? Jest jeszcze jakaś znaczącą pozycja nie posiadająca jakiegokolwiek ponownego wydania?

Po chwili zastanowienia - Guitar Hero!

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No ładnie popsuli gierkę 1 aktualizacja.

kto patchem wojuje od patcha ginie

Opublikowano

Good News!!!!!!

DriveClub dostał pacza w którym nie trzeba juz zbytnio hamować a uderzenia w bandę nie spowalniają zbytnio samochodu.

Jest to ukłon w stronę osób którym sie juz do obrzygania znudził Horizon i by bez większych boli mogli przejść na PS4.

Mnie osobiście ten patch nie cieszy ale paru Januszy przechodzących z Xboxa ucieszy sie, w szczególności ze jutro koniec marki Xbox

Pomijajac czerstwy trolling, to serio? Przeciez ta gra nie jest jakas arcy wymagajaca, tour glowny i dostepne poboczne (oprocz jednego hot lapa do ktorego kilka razy podchodzilem) to z zamknietymi oczami mozna bylo zrobic. Wiec po chuy taka zagrywka?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mass Effect, Bioshock, Batman - wszystko przed nami :D

Opublikowano

No i kolekcja Gearsow na 1 płycie. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

gearsy unchartedy batmany assassyny bioshoki mass effecty dragon age-e fallouty... mozna by tak długo

Opublikowano

To ten Batman jeszcze nie potwierdzony ? :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.