Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że na PS2 też były remastery (MDK2, Dead or Alive 2, Crazy Taxi, Rayman 2, Headhunter). Na PS1 też wychodziły remastery z 16 bitowców. To samo na Super Famicomie z grami z Famicoma. Nic nowego.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że na PS2 też były remastery (MDK2, Dead or Alive 2, Crazy Taxi, Rayman 2, Headhunter). Na PS1 też wychodziły remastery z 16 bitowców. To samo na Super Famicomie z grami z Famicoma. Nic nowego.

Ale w tym samym czasie wychodziły też nowe dobre gry

Opublikowano

Pomijajac czerstwy trolling, to serio? Przeciez ta gra nie jest jakas arcy wymagajaca, tour glowny i dostepne poboczne (oprocz jednego hot lapa do ktorego kilka razy podchodzilem) to z zamknietymi oczami mozna bylo zrobic. Wiec po chuy taka zagrywka?

taki kozak to ujawnij na jakim koncie grasz w drivecluba albo wez udzial w forumkowych wyzwaniach, a nie czajana ze niby grasz ale na bansai_ echo :P :P

Opublikowano

Ale w tym samym czasie wychodziły też nowe dobre gry

Teraz też wychodzą i jest ich równie mało jak 10, 15, 20 lat temu przy launchach PS3/PS2/PS1.

Edytowane przez ping

Opublikowano

DoA2, Crazy Taxi, Headhunter nie były remasterami, a portami z DC, wychodziły mniej więcej w tym samym czasie. Rayman 2 można by uznać za remastera.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale wy serio wierzycie w te przepowiednie Hav3na?

Nie będzie gier z Xbona na PC, jedynie interfejs xbox live. Mark my words

MS bardzo zalezy aby powiekszyc swoj ekosystem. Kermit podal dobry przyklad ze premiery na PC nie szkodza sprzedazy na Xboxa. Titanfanll na Master Raca w 4k, darmowe multi, wsparcie modow, myszka sprzedal sie zalosnie w porownaniu do (pipi) rozmazanego 792p + plac pan 230zl za Live  :reggie: Ja mam jeszcze lepszy przykladz - Call of Duty. Sztandarowy tasiemiec i rak branzy, gra wychodzi na wszystko co mozliwe, a ze MS posmarowal za marketing to rzuci jakiegos bundla i ludzie kupia i jeszcze beda placic za Live bo ''community''. Jezeli MS bedzie potrzebowal system sellera na XO to sobie takiego wypromuje przez marketing.

Nie ma tez przypadku ze MS laduje wszystko w Holiday Season. Maja umowe na promowanie CoDa, teraz tez podkupili sobie Assassina, a wiec dwie najlepiej rozpoznawalne tasiemce na rynku. Dorzuca do tego Halo/Gearsy/Forze i liczba sprzedanych konsol bedzie sie zgadzac. Zadne Sunset czy Quantum Break na PC temu nie zaszkodzi.

#almosttime

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Good News!!!!!!

DriveClub dostał pacza w którym nie trzeba juz zbytnio hamować a uderzenia w bandę nie spowalniają zbytnio samochodu.

Jest to ukłon w stronę osób którym sie juz do obrzygania znudził Horizon i by bez większych boli mogli przejść na PS4.

Mnie osobiście ten patch nie cieszy ale paru Januszy przechodzących z Xboxa ucieszy sie, w szczególności ze jutro koniec marki Xbox

Pomijajac czerstwy trolling, to serio? Przeciez ta gra nie jest jakas arcy wymagajaca, tour glowny i dostepne poboczne (oprocz jednego hot lapa do ktorego kilka razy podchodzilem) to z zamknietymi oczami mozna bylo zrobic. Wiec po chuy taka zagrywka?

Zapraszam do forumkowego turnieju.
Opublikowano

taki kozak to ujawnij na jakim koncie grasz w drivecluba albo wez udzial w forumkowych wyzwaniach, a nie czajana ze niby grasz ale na bansai_ echo :P :P

Juz dawno usunalem DC z dysku wiec w niczym udzialu nie wezme :(, poza tym nie mam zamiaru wracac juz do tej gry, w singlu nudy na pudy a za tydzien konczy mi sie plus i predzej skisne niz ponownie im zaplace za te usluge.

Opublikowano

DoA2, Crazy Taxi, Headhunter nie były remasterami, a portami z DC, wychodziły mniej więcej w tym samym czasie. Rayman 2 można by uznać za remartera.

Jeśli idziemy tropem dat to prędzej Headhunter jest remasterem niż Rayman.

Rayman 2 - wersja PS1 = Wrzesień 2000. Wersja PS2 = Grudzień 2000.

Headhunter - wersja DC = Listopad 2001. Wersja PS2 = Marzec 2002.

Crazy Taxi - wersja DC = Styczeń 2000. Wersja PS2 = Maj 2001.

Jak na moje nie ma co panikować, dzieje się to co działo się lata temu. Norma. Takie same dymanie w dupę jak w przypadku remastera gry z brodatym pedofilem i małą dziewczynką.

Głosujcie portfelem, nie kupujcie remasterów to nikt ich nie będzie robił.

Opublikowano

to rzuc aby loginem na jakim grales i dodaj do znajomych to obadamy sobie kazdy twoj progres, liczbe gwiazdek itp czy faktycznie tak duzo grales w ta gre, gry juz sciagac ponownie nie musisz - dont worry

Opublikowano

taki kozak to ujawnij na jakim koncie grasz w drivecluba albo wez udzial w forumkowych wyzwaniach, a nie czajana ze niby grasz ale na bansai_ echo [emoji14] [emoji14]

Juz dawno usunalem DC z dysku wiec w niczym udzialu nie wezme :(, poza tym nie mam zamiaru wracac juz do tej gry, w singlu nudy na pudy a za tydzien konczy mi sie plus i predzej skisne niz ponownie im zaplace za te usluge.

Dobrze mówiłem, że za rok nikt o tym Waszym GOTY patch Racerze nikt nie będzie pamiętał.
Opublikowano

to rzuc aby loginem na jakim grales i dodaj do znajomych to obadamy sobie kazdy twoj progres, liczbe gwiazdek itp czy faktycznie tak duzo grales w ta gre, gry juz sciagac ponownie nie musisz - dont worry

zrobie to za Bansaia (sorry Bansai)...:

Turus PL

Opublikowano

taki kozak to ujawnij na jakim koncie grasz w drivecluba albo wez udzial w forumkowych wyzwaniach, a nie czajana ze niby grasz ale na bansai_ echo [emoji14] [emoji14]

Dobrze mówiłem, że za rok nikt o tym Waszym GOTY patch Racerze nikt nie będzie pamiętał.

Od kiedy Bansai jest kimś znaczącym jeśli chodzi o mierzenie popularności danej gry ?

Opublikowano

Jesli bedą go tak (pipi)ili patchami, to tak, za rok nikt nie bedzie o nim pamiętał, szkoda byłoby stracić GOTG arcade racera

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zrobie to za Bansaia (sorry Bansai)...:

Turus PL

:reggie:

@Ficek

Zaraz wysle Ci PW

Opublikowano

:fsg:

Tak jakby ktoś zapomniał, że nowa generacja tylko u Sony.

Opublikowano

Zostawcie Bansai w spokoju, on ma dopiero 13 lat.

Opublikowano

Zostawcie Bansai w spokoju, on ma dopiero 13 lat.

13 to dopiero 1 maja ^_^

Opublikowano

Tak dobrze się bawiłem i marnowałem czas w pracy. Przyszedł Yeti i zniszczył mi radosne dzieciństwo. Pokazał jak bardzo błądzę w ciemności i niewiedzy...

Opublikowano

po patchu moze Fanek wreszcie nie bedzie co chwile ostatni w naszych forumkowych wyzwaniach :P

Opublikowano

:fsg:

Tak jakby ktoś zapomniał, że nowa generacja tylko u Sony.

TEN DESZCZ

TA PRACA WYCIERACZEK

TYLKO KOLOR NIEBIESKI

neontn9xmw08l4ln1rk8uhv3txwbg1_26b548de1

Pff drzewa jak na PS2 i ta mgła jeszcze :kaz:

Opublikowano

ziP4ecw.jpg

Opublikowano

Jesli bedą go tak (pipi)ili patchami, to tak, za rok nikt nie bedzie o nim pamiętał, szkoda byłoby stracić GOTG arcade racera

Co ten patch zmienil dokladnie?

A propos remastera bordow jeszcze, to chyba pierwszy taki przypadek kiedy remaster dostaje edycje kolekcjonerska? xD

Opublikowano

uderzenia w bandy a nawet otarcia o nie masakrycznie zwalnialy samochod, po patchu praktycznie auto nie zwalnia jak ociera sie o bandy,barierki

Opublikowano

Co ten patch zmienil dokladnie?

A propos remastera bordow jeszcze, to chyba pierwszy taki przypadek kiedy remaster dostaje edycje kolekcjonerska? xD

Nie.

1eaa18908bceb188c23ada9984dfdc74.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.