Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś chce arcade racera to polecam Initial D lub Wangan Midnight. Wprawdzie wersje na konsole domowe różnią się drastycznie od tych automatowych (kto grał ten wie, że Wangan/Initial na automacie to :banderas:), ale znacznie lepiej chwytają ducha arcade niż driveklap, pgr i inne.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Order totalny mindblowing jesli chodzi o grafe, kurcze jakby to gameplayowo stalo obok gyrosow i mialo chocby ten coop to bylaby epicka megatona i beka z botow, a tak dalej obstawiam srednia jaka pisalem :P

Opublikowano

Masz rację, jaranie się Orderem jest żenujące.

Nie oszukujmy się i tak się sprzeda bo grafika 

iDPRMQPNEQf7d.gif

svjqJHN.gif

JANUSZ WAL TEN TRUJKONT ZEBY GO UBIC PATRZ JAKIE EFEKTOWNE ŁOOOO :banderas:

Opublikowano

Exact chodzi o to, że ni ch.uja Driveclub czy PGR nie są klasyfikowane jako arcade racery bo słowa arcade wywodzi się z automatów do gier i tyle. PGR  i Driveclub mają niesymulacyjne modele jazdy plus punkty za drifty itp i to jedyne co łączy ich z mianem gry arcade. 

@Kotlet nie wiem co ma jedno z drugim, mialem na mysli tylko to, że wojna ps3-xbox360 już dawno się skończyła. 

Ok, ale nie ma kategorii pół-symulator czy pół arcade, nie mogę zestawiać DriveCluba z Forzą 5 bo godność mi nie pozwala, ona ma rywala w postaci GT6, FH2 też powinienem porównać z TDU czy TDU 2 a nie z DriveClubem.

Opublikowano

okej, odpal stream, w drugim oknie juz na allegro  wystawiony xbox i kursorem macham nad 'wystaw" tymczasem w 3 oknie agito i patrze czy kupić titana sli na raty

Opublikowano

Exact chodzi o to, że ni ch.uja Driveclub czy PGR nie są klasyfikowane jako arcade racery bo słowa arcade wywodzi się z automatów do gier i tyle. PGR  i Driveclub mają niesymulacyjne modele jazdy plus punkty za drifty itp i to jedyne co łączy ich z mianem gry arcade. 

@Kotlet nie wiem co ma jedno z drugim, mialem na mysli tylko to, że wojna ps3-xbox360 już dawno się skończyła. 

Ok, ale nie ma kategorii pół-symulator czy pół arcade, nie mogę zestawiać DriveCluba z Forzą 5 bo godność mi nie pozwala, ona ma rywala w postaci GT6, FH2 też powinienem porównać z TDU czy TDU 2 a nie z DriveClubem.

Jak nie ma? Jest semi-simulation i tam bym wrzucił Forze, GT. Driveclub czy PGR to w sumie trochę odrebne gatunki model jazdy jest poł na pół ale raczej rozrywkowy, ale sama otoczka gra nawiązuje do realistycznych gier. Czaisz o co mi chodzi? Ale kij z tym w sumie. 

Opublikowano

Trailer The Order jest tak bardzo januszowy, że aż wstyd będzie w sklepie się pokazywać na premierę :D

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

okej, odpal stream, w drugim oknie juz na allegro  wystawiony xbox i kursorem macham nad 'wystaw" tymczasem w 3 oknie agito i patrze czy kupić titana sli na raty

bOZqoVc.png

Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano

Jeszcze tylko 7 minut do ostatecznego rozwiązania sytuacji botów na tym forum.

Panowie, to był wspaniały czas związany z Xone, ale czas pójść dalej. Zrobić krok naprzód.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ragus czemu nie masz szałta?

Opublikowano

moderacja zabrała za wstawienie śmiesznego filmiku +18

Opublikowano

Nintendo sprzedało 200.000 amibosów.

W samej tylko Francji O_O

Opublikowano

Korytarz

vpjJO9.gif

(pipi) sterczy. w końcu gra dla której warto kupić playstation.

Opublikowano

pewnie

not available in Poland lub available someday 

Opublikowano

Korytarz

vpjJO9.gif

(pipi) sterczy. w końcu gra dla której warto kupić playstation.

Tommo ty januszu :______D

Opublikowano

Kozak grafa ku,rwa człowieniu a wy co dalej rozmazane piksele skaczące na łopacie?hahahah

Opublikowano

No grafa rozpierdala nie ma to tamto! 

Opublikowano

Odpal jakąkolwiek korytarzówkę.

Zmniejsz kontrast, jasność do minimum, ale tak żeby było cośtam jeszcze widać.

Będziesz miał the order.

Opublikowano

Nintendo sprzedało 200.000 amibosów.

W samej tylko Francji O_O

dlc w bardzo ładnej formie.

Opublikowano

Mocarny poczatek roku, nie wiem za co sie zabrac. Nowe Monster hunter,  Majoras mask, The Order, Final Fantasy type-0 i na dobitke Bloodborne :banderas:

Opublikowano

type-0 kusi bo ponoc genialne i ma demo ffxv ale no vita no buy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.