Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wreszcie bedzie mozna streamowac gry z xbona na telewizorze

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

postreamujesz sobie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czyli teraz grajac na komputerze bede mial swoj Gamertag i bedzie mial przyjacioł botkow?

Opublikowano

Czyli teraz grajac na komputerze bede mial swoj Gamertag i bedzie mial przyjacioł botkow?

Możesz tak robić jakoś od... 8 lat?

Opublikowano

Całkiem spoko ale chciałbym żeby przy streamingu to mój PC liczył te gry a nie Xbon :/

Spencer mówił, że na gry trzeba czekać do GDC.

Opublikowano

Share, remote play - m$ jak zwykle na czasie i ze świeżymi pomysłami :kaz:

MS w końcu pokaże Sony jak należy to zrobić prawidłowo, bo te ci.py nie umieją zrobić nic porządnie. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no to teraz sony ma rozkmine jak zrobic bardziej multimedialne ps4 xddd to co zrobił ms już prościej sie nie da połaczyć różnych platform xd dx 12 xdddd ps4 to juz gierki moga tylko uratować.

a nie sorry sony wprowadza komiksy do ps4 xddd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

9ed84b521a8b82d275dae097ec246c30.jpg

Czego się po japońcach spodziewasz?

drunk-on-the-train.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Taa... Z tego co mówił knur streaming z xbone tylko lokalnie, a PS4 -> Vita działa przez internet.

Od jarania się DX12 na forum konsolowym dostaję raka.

Opublikowano

<głos wołającego na pustyni>

serio jara was granie na pc zamiast na konsoli, oraz cyfrowy nośnik zamiast fizycznego, który można z satysfakcją postawić na honorowym miejscu i który wiecie że odpalicie nawet po latach będąc offline? 

to się robi tak smutne choojowe że chyba pora odkładać zapasy jak ping.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Microsoft zaorał. Pełna integracja urządzeń, za(pipi)iste rozwiązania, Cortana z kosmosu, świetna nowa przeglądarka, streaming gier z Xbone'a na dowolne urządzenie, a jeszcze DX12, który zmienia wszystko i cross-play z posiadaczami PC.

Czas kupić taboret :reggie:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Hologram o_O

Opublikowano

no to teraz sony ma rozkmine jak zrobic bardziej multimedialne ps4 xddd to co zrobił ms już prościej sie nie da połaczyć różnych platform xd dx 12 xdddd ps4 to juz gierki moga tylko uratować.

a nie sorry sony wprowadza komiksy do ps4 xddd

A MP3 już można odtwarzać? Pamiętam, że mój X360 to potrafił od początku. Streamowanie muzyki podczas grania z banku multimediów na domowym serwerku - cudo. Xboks pierwszy też to potrafił, tyle że bez streamowania no i jednak nie MP3 a WMA, ale wciąż.

Sony co? Sto lat za murzynami? Japońscy tradycjonaliści, czy po prostu podupadająca firma celująca ofertą w ofermy?

Opublikowano

Patrząc po statusach to nie wszyscy zrozumieli to co było powiedziane XD

Opublikowano

@niktcienielubi

Większość nie nadąża z ogrywaniem obecnych gier, a Ty tu wyskakujesz z ogrywaniem staroci. :reggie:

Opublikowano

miazga ze prezentacja windows 10 zniszczyla sony, jak bedzie gdc oraz e3 to japonce zrobia sobie seppuku aka harakiri :banderas:

Opublikowano

Matrix...

Opublikowano

Xboks pierwszy też to potrafił,

Pamiętał jak włożyłem Eminem - The Eminem Show do napędu mojego xboxa. Patrzę, a tu możliwość skopiowania płyty na dysk Xboxa, ile to on tam miał, 12 gb? Mózg miałem rozje,bany.

Opublikowano

Zamiast Forzy na PC bede mial Forze na dywanie dzieki World of holograms.

Opublikowano

@niktcienielubi

Większość nie nadąża z ogrywaniem obecnych gier, a Ty tu wyskakujesz z ogrywaniem staroci. :reggie:

Menele pod osiedlowym nie nadążają z rozpijaniem świeżych jaboli, a mimo to Baroni wyciągają dobre roczniki z przydomowej piwniczki z winkiem. :fsg:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Fajna na przeglądarka, mam nadzieje ze będzie integralna z forumkiem <3 no i edytowanie wideo z xboxa będzie łatwiejsze dla manie <3

Opublikowano

Share, remote play - m$ jak zwykle na czasie i ze świeżymi pomysłami :kaz:

MS w końcu pokaże Sony jak należy to zrobić prawidłowo, bo te ci.py nie umieją zrobić nic porządnie. :kaz:

No, pokazał - streamowanie działa chyba tylko w domu (ta sama sieć) z tego co mówili :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

W obozie zielonych po prezentacji 

giphy.gif

Opublikowano

stream gier z nadkonsoli XO na urządzeniach z W10  :banderas: 

darmowy update z W7/W8 do W10   :obama: 

granie XO<>PC   :newell: 

fable w lato   :fsg: 

battletoads   :daddy: 

A to tylko mała konfa o W10, sonybociarnia jak zawsze na kolanach z pełnymi ustami  :)

Opublikowano

No, pokazał - streamowanie działa chyba tylko w domu (ta sama sieć) z tego co mówili :reggie:

Lepiej robić od podstaw, powoli, ale solidnie. :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.