Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek zas zgrywa obiektywnego....ex od sony vs multiplatforma....no (pipi)a chyba nie zasne czekac na werdykt jaka gra lepsza :D

Geeeeeez, i to jest właśnie typowa hipokryzja w ślepym hejterstwie mojej osoby.

1. Mendrek podpiera się zdaniem innych (krytyków, Metacritic, jury plebiscytów, ect.) - MENDREK NIE OGRAŁEŚ NIE ZNASZ SIĘ!

2. Mendrek ograł i udziela własnego zdania - MENDREK JESTEŚ NIEOBIEKTYWNY I NIE ZNASZ SIĘ!

Trollorynka w patologicznej formie...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czemu nawet klapy Mendrka nie lubią ? Za fanboystwo czy administrację forumka, serio pytam.

Opublikowano

Nawet mendrek gra w gta 5 szybciej niż pecebiedaki  :obama:

Opublikowano

trzeci w 2015 odkrywa GTAV... pierwszy raz... pies mi zaczął wyć na chacie jak to przeczytałem na głos

On się solidaryzuje ze swoimi kolegami od blacharstwa. :)

Inna sprawa, że w końcu zaczął coś ogrywać, skoro na tak dobre gry z plusa nie ma co liczyć.

Cosmos - fanboystwo :taknieco: .

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek zas zgrywa obiektywnego....ex od sony vs multiplatforma....no (pipi)a chyba nie zasne czekac na werdykt jaka gra lepsza :D

Geeeeeez, i to jest właśnie typowa hipokryzja w ślepym hejterstwie mojej osoby.

1. Mendrek podpiera się zdaniem innych (krytyków, Metacritic, jury plebiscytów, ect.) - MENDREK NIE OGRAŁEŚ NIE ZNASZ SIĘ!

2. Mendrek ograł i udziela własnego zdania - MENDREK JESTEŚ NIEOBIEKTYWNY I NIE ZNASZ SIĘ!

Trollorynka w patologicznej formie...

3. Mendrek nie gral i nie podpiera sie zdaniem innych (krytykow, metacritic, jury, plebiscytow, etc) - Halo to gooowno i wali artykul na ppe

Opublikowano

O, wypraszam sobie. Nie napisałem nic złego na ppe nt. serii Halo. Jedynie przyjrzałem się postaci pewnego impotenta w kasku ;)

Opublikowano

Czemu nawet klapy Mendrka nie lubią ? Za fanboystwo czy administrację forumka, serio pytam.

Mendrek jednoczy oba obozy, mam nawet teorie ze w czasach kiedy Mendrek walil tu posty hurtowo to CW bylo spoko bez tej glupiej spiny, Mendrek walnal jakis eleborat to nastepne 10 stron to bylo solidarna beka z jego glupot, ktore tam wypisuje. Teraz chyba Mendrek wreszcie ma co robic i czasem posta wali tu raz na tydzien to wszystkim sie nudzi i zaczynaja sobie dogryzac

O, wypraszam sobie. Nie napisałem nic złego na ppe nt. serii Halo.

http://www.ppe.pl/blog-38-4484-mendrkownia_vol__4___master_chief__czyli_kto__.html

Opublikowano

Ficuś to taki trochę hejter mojej osoby, drogi Cosmosie, więc nie generalizuj że każdy klap mnie nie lubi. Kiedyś się pospieraliśmy w CW gdy mi tu jechał, a ja się odgryzałem. Ot, co.

@Ficuś ja tego tekstu nie uważam za szkalującego Halo, ta seria dużo wniosła dla konsol i gdyby nie polityka MS to by zaszła jeszcze dalej...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Poczytaj jego posty to zrozumiesz

e: swoją drogą to forumek mi niestety obrzydził przejście tlou i grając w nie pierwszy raz miałem przed oczami yetiego sapiącego "10/10 gotg naughty gods" 

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jak można się obiektywnie przyjrzeć postaci z SERII GIER i napisać o niej jakąś ścianę tekstu, nawet w ową grę nie grając?

Aaa, rozumiem, wystarczy być fanboyem Sony - wtedy argumenty przeciw głównej "maskotki" z obozu MS lecą same z rękawa.  :dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek to taki murzyn albinos. Nawet inni murzyni nie chcą zawołać na niego po bratersku "my nigga".

Opublikowano

ty od zawsze na zawsze jestes bezzebny kolego ;) kazdego botka lubie, bez wyjatku, CW to CW wiec tu trzebe hejtowac ale stary ty piszesz te wszystkie posty na serio, strach sie bac jak ty te goowniane sony wyidealizowales i ten kawalek plastiku

Opublikowano

Ficuś to taki trochę hejter mojej osoby, drogi Cosmosie, więc nie generalizuj że każdy klap mnie nie lubi. Kiedyś się pospieraliśmy w CW gdy mi tu jechał, a ja się odgryzałem. Ot, co.

@Ficuś ja tego tekstu nie uważam za szkalującego Halo, ta seria dużo wniosła dla konsol i gdyby nie polityka MS to by zaszła jeszcze dalej...

Czyli te 10.000 minusów to tak przypadkiem :sir:

Opublikowano

sam sobie dal tyle minusow ze niby ma dystans

Opublikowano

No przecież samą nieprawdę napisałem, musiałem nie grać. Bo KAŻDY kto zagrał, MUSI yważać MC-a za postać pełną głebi, z rozbudowaną sferą emocjonalną, bujną historią, z którego twarzy już można wyczytać jakim jest on pie*dolonym mędrcem syjonu i filozofem życia...

Opublikowano

O Mendrek kupił jakąś grę, wydarzenie w CW :D

Opublikowano

jakby to byla prawda to klapy by sie osraly xD

1080/60 :D

to by było 4K na PS4 Confirmed

Opublikowano

Nawet mendrek gra w gta 5 szybciej niż pecebiedaki :obama:

Chyba ostateczny, potwierdzający symbol upadku pecetów.

Opublikowano

No przecież samą nieprawdę napisałem, musiałem nie grać. Bo KAŻDY kto zagrał, MUSI yważać MC-a za postać pełną głebi, z rozbudowaną sferą emocjonalną, bujną historią, z którego twarzy już można wyczytać jakim jest on pie*dolonym mędrcem syjonu i filozofem życia...

Jeżeli tego właśnie się spodziewasz po kawałku zielonej blachy, to faktycznie się zawiedziesz. Nie chce mi się tracić nerwów i czasu na dyskusji z Toba na ten temat... Obiektywizmu w Tobie nie ma.

Opublikowano

Mendrek roznica miedzy mna a toba jest taka, ze ja jakbym mial czas i hajs na posiadanie kilku systemow to bym jeszcze dzis lecial do sklepu po xone bo podoba mi sie horizon2, a sunset zaciekawil, zapowiedzi tez ta konsola nie ma tragicznych (quantum break chociazby). Ty sobie oltarzyk sony zrobiles i slepo hejtujesz wszystko w okolo na serio

Opublikowano

Po co Wy z nim rozmawiacie? Gdyby granie na PS powodowało raka, to Mendrek by mówił, że to najlepszy rak na świecie.

Opublikowano

Śmierć dla sony to piękna śmierć. :dog:

Dla beki pisać, że Uncharted to samograje, że noszenie drabin etc. Że strzelanie do krasnali i kolorowe pif paf to jedno. Nazwijmy to czymś w miarę normalnym.

Ale pisać artykuły na stronie poświęconej grom na temat postaci którą się nawet nie grało, pisać go tylko go to, by tą postać, nie ważne jaką, dyskredytować...

No dla mnie to już jest lekko chore. Smutno robi mi się na myśl o osobie, którą takich działań się podejmuje...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ależ mendrek czasem mówił, że coś innego jest spoko (tam troche 360, trochę Wii) inna sprawa, że on kocha bezgranicznie sony i je agituje do porzygania. Dobrze, że póki co nie ma ps4 :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

najlepszy rak na świecie.

no a nie? BFF, zawsze przy tobie, do samego końca.

Opublikowano

Jest tylko jedna możliwość by to stwierdzić:

ANKIETA! :kaz:

Ofkors z widocznymi nickami, aby każdy zastanowił się co najmniej dwukrotnie przed zaznaczeniem właściwej odp. :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.