Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
[...]chyba najbardziej stałą niechęcią darzę serię Halo. Nie mogłem znieść, że oto ambasadorem gier nowej generacji stała się produkcja o gościu zakutym w zieloną puszkę po konserwie turystycznej, który strzela laserkami-blasterkami w kolorowych kosmitów. Dawałem szansę każdej części i nie byłem w stanie grać dłużej niż godzinę (z wyjątkiem "jedynki" przechodzonej w kooperacji). Ten stan trwa dalej. Co zabawne, wbrew wszelkiej logice pokochałem kolejną produkcję Bungie - Destiny - mimo że obiektywnie rzecz biorąc na wielu polach ustępuje serii Halo. I też ma laserki-blasterki. Sam tego nie rozumiem.

Marcin Kosman aka Koso

Pewnie dlatego, że Destiny jest na PlayStation. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Koso nie jest fanboyem sony

Opublikowano

Mendrek uprawia najskuteczniejszy trolling w temacie, niesamowite jak łatwo to wszystko łykacie.

Opublikowano

No to może wróćmy do dyskusji, czy otoczka gry może decydować o tym, że dla kogoś gra jest niegrywalna. Gdyby napisał tak o Mario, zaraz jakiś obrońca uciśnionego wąstego pedaua by napisał, że Koso chuy nie PRAWDZIWY GRACZ.

Opublikowano

No to może wróćmy do dyskusji, czy otoczka gry może decydować o tym, że dla kogoś gra jest niegrywalna. Gdyby napisał tak o Mario, zaraz jakiś obrońca uciśnionego wąstego pedaua by napisał, że Koso chuy nie PRAWDZIWY GRACZ.

ty są rózne gusta, gra może być i 100/10 ale jak mi żelki nie podchodzą to nie gram i tyle, tak samo ja nie ruszam zbytnio jrpg bo mi nie siedzą, grałem kilka klasyków i były dobre, ale nie czuje w tym mojego catch i dlatego pier.dole i nie gram

Mendrek uprawia najskuteczniejszy trolling w temacie, niesamowite jak łatwo to wszystko łykacie.

ku.rwa nie sądze :reggie:

Soulsy  :banderas:

Nie ma TLOU? Koso, zawsze szanowałem

Uncharted 2 :yao:

Opublikowano

Nie ma RDR, nie ma TLOU, nie ma ME. Nie można brać tego rankingu na poważnie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak w ogóle można brać za jakikolwiek wyznacznik czyjś prywatny ranking gierek... meh.

Opublikowano

Właśnie przez to, że nie ma tlou można ten ranking brać na poważnie :reggie:

e: na mnie większe wrażenie zrobiło swego czasu uncharted 2 niż tlou, które jest po prostu dobrą, solidną grą ze świetną grą aktorską i relacjami między głównymi bohaterami. Klapy robią z tego mesjasza i pierdzą naokrągło o gotg tylko dlatego, że to ostatni eks na ps3 od naughty dogs, jak by ich ostatnią grą było u3 to by o tym spamowali

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Lagi akurat bez roznicy, tu i tu guwno, niezaleznie od uslugi, wszystko w przypadku coda rozbija sie o to jaki rumun tym razem dostanie hosta, czy ma internet normalny czy moze dostaje go poczta jak Ficus i reszta Chorzowa :kaz:

Będzie + za pojazd po Chorzowie ;-)

:Coolface:

Fanek bierz go!!!!!!!!!!!!!!

U mad? :D

Opublikowano

Z tematu o The Order

Jakby to kogoś interesowało to jest już lista trofeów do The Order: 1886. Widziałem tylko ilość 22 oraz obecność trofika za ukończenie gry. Głębiej się nie wczytywałem, bo nie chcę sobie psuć zabawy. Natomiast 22 trofiki to albo lista "oszukana" albo dopiero w trakcie tworzenia. Dane dostępne na psnprofiles.

Albo samograj na szynie na 5h bez multi, nie ma gdzie upychać pierdyliarda achików. xD

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

u3 nie jest przemyslany, no zabijcie mnie ale po prostu masakrycznie widac ze u3 to byl zlepek roznych lokacji gdzie na sile na sam koniec doklejali fabule, zupelne przeciwienstwo dwojki gdzie ta podroz po swiecie byla zaje.biscie spojna

tlou ma to samo co u2 - ta spojnosc swiata, do tego dojrzala fabule i swietny gameplay (kocham skradanki dlatego bardzo mi on przypasowal), fajny czas gry jak na single player i swietna czesto oszczedna narracje - na pewno swietna pozycja, ale czy gotg to juz jak zwykle rzecz gustu

Opublikowano

Przyominam: 200 GOTY i tytuł GOTG wg Mendrka. :reggie:

CW off:

Jaranko nie jest powodowane tylko singlem. No i mnie zakończenie zrobiło. Spodziewałem się standardu dla Januszy, a dostałem dość oryginalne rozw.

Opublikowano

Albo samograj na szynie na 5h bez multi, nie ma gdzie upychać pierdyliarda achików. xD

właśnie sprawdziłem, same kille i znajdźki xD

"Kill 25 enemies without aiming" srebro, aż dziw że nie złoto  :yao:

Opublikowano

Wy tu pitu pitu o giereczkach, a tymczasem Famitsu robi show o Pokken Tournament :reggie:

Opublikowano

Tu się zgodzę - U3 był dla mnie grą na 7+/10, a U2 stawiałem na 9+/10 (w dniu premiery to było 11/10, bo grafa i Drake i w ogóle opad szczeny). Ale sam nie wiem, czy lepsze jest U1, czy U3, wiem za to, że najgorsze jest Golden Abyss :reggie:

Opublikowano

Pokemony? Dziękuję postoję.

Opublikowano

@Colin

Czytałem że w Orderze ma nie być brązowych pucharów. Pewnie żeby janu... hardkorowy gracz wiedział za co dostaje ciężko wypracowane pucharki i były godne jego trudu. :banderas:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Gała do góry i R2. W chuy ciężkie.

Opublikowano

2 ruchy, tu już wyższy poziom koordynacji.

Opublikowano

Jeden, bo jedną gałę, o której napisałem wyżej trzymasz cały czas wychyloną - odpowiada za ruch postaci, a ze względu na stały auto-aim na głowy przeciwników zostaje tylko naduszać R2 w momencie, gdy celownik zbliża się do któregoś.

Szyny już są, do tego dodać jakiś rytm i mamy grę muzyczną - REZ/Amplitude dla inwalidów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Haha, za(pipi)ista znizka na Ps storze, mam 55$, czyli tyle ile musze miec, ale nie moge dodac gry (pre order) do koszyka bez posiadania pelnej kwoty, a kodu wczesniej nie wpisze, dopiero po dodaniu do koszyka. Oczywiscie gra ma premiere 27, czyli wtedy bedzie za pozno na uzycie kodu.

Ja p*erdole co za zenada

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.