Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a ja wczoraj z naczelnym klapkiem easye_pl półtorej godziny po burakach :banderas:

Uciekaliscie przed stadem murzynow z Gambi ktorych to podobo nazapraszalismy do klubu PSX Extreme xDDD?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te reklamy doskonale odstraszają przed kupnem tych konsol :/ Ja nie wiem, Microsoft chce chyba popełnić seppuku w naszym kraju.

10933962_827616920645226_490917151180554

Opublikowano

No trochę trącą tandetą. Jakby celowali w podstawówkę/gimnazjum tymi tekstami.

Opublikowano

Omg, niech któryś z was napisze do MS, bo jest to mega żałosne.

To jakiś 13latek prowadzi ten profil?

Opublikowano

Wyglada jakby w MS Polska pracowal Fanek :3

Opublikowano

Bardziej mi to Daddyego przypomina.
Opublikowano

Fanek by dawal lepsze teksty. Juz to widze.

Problemy z trawieniem?

GTA z trawa w styczniowej znizce plejstejszyn!

Opublikowano

Nie wierz w propagandę. Najbardziej zielone trawniki tylko na konsolach Microsoft!

Opublikowano

Problemy z trawieniem?

GTA z trawa w styczniowej znizce plejstejszyn!

Nie powiem, dobre.

Nie wierz w propagandę. Najbardziej zielone trawniki tylko na konsolach Microsoft!

Chyba najbardziej przystrzezone. :kaz:
Opublikowano

Wydaje mi sie ze haslo reklamowe Daddiego zawieralo by takie slowa jak kolana, pelna usta oraz Boom Headshot.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze haslo reklamowe Daddiego zawieralo by takie slowa jak kolana, pelna usta oraz Boom Headshot.
Tez prawda, wyglądałoby to pewnie tak

Czy Twoja konsola odpali kablówkę? Nie

Tylko Xbox One pozwala oglądać telewizje na konsoli, pokaz im moc w postaci ilości kanałow telewizyjnych a Twoji znajomi padną przed tobą na kolana po takim headszocie, mając pełne usta nienawiści do złego sprzętu jaki wybrali

Tylko Xbox.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widze pisanie proza tez ci slabo wychodzi xD.

Opublikowano

Widze pisanie proza tez ci slabo wychodzi xD.

Przepraszam ze Cie zawiodłem.
Opublikowano

Wybacze jak kupisz Forze 6.

Opublikowano

Wybacze jak kupisz Forze 6.

Kupie jak bedzie pogoda i zmienny cykl dnia i nocy, nie musi to sie nawet dziać w czasie rzeczywistym.
Opublikowano

Na pewno będzie. Na poziomie FH2 (czyli ~GTA5), ale będzie. Chyba :kaz:

Opublikowano

wole forze ktora by nawet miala miec deszcz i noc nie w czasie rzeczywistym tylko jako jeden z wariantow lokacji niz gt7 z standadami i trasami z ps2 jak mam byc szczery 

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko sprawa Golda, czy bedzie wymagany na PC? No i te first-party to jak pisale - f2p od Lift London, nowa gra od Lionhead, co pewnie bedzie MMO i inne takie szpile idace juz bardziej w Game as a service ;)

http://www.polygon.com/2015/1/23/7878071/microsoft-considering-xbox-gold-program-for-windows-10-but-online

Don't worry, said Mike Ybarra, who leads engineering efforts for console and PC at Microsoft, the company knows that it wouldn't be acceptable to charge for online multiplayer for PC games.

"It will remain free on PC," he said.

While there are some exceptions, like World of Warcraft and other massively multiplayer online games, the norm is that multiplayer gaming on PC doesn't come with an additional cost, he said

"In terms of anything around t e Gold program that we might bring to PC, we think there is a lot of value on the console with that above and beyond multiplayer," Ybarra said. "But we don't have anything to announce on the PC side of things yet."

Jakieś pomysły jaki był by plus posiadania golda na PC?

Mike zapomnial wspomniec, ze juz raz probowali zmusic graczy komputerowych do posiadania golda przy okazji startu GfWL (multi w Halo 2  i rankingowe mecze w Gearsach), ale zostali wysmiani i po jakims czasie odpuscili.

Opublikowano

Odnośnie reklam xboxa

132708960c10d6c1422053467074.jpg

Opublikowano

wole forze ktora by nawet miala miec deszcz i noc nie w czasie rzeczywistym tylko jako jeden z wariantow lokacji niz gt7 z standadami i trasami z ps2 jak mam byc szczery

Będąc szczerym - ja tez

W sumie to wykopali sami sobie grób, nawet jesli bedą przy GT7 mówili ze nie ma ułamka past gena w tej grze to społeczność zrobi im takiego xraya samochodów i tras ze nie chce być w ich skórze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to jest durnota nad durnotami zestawiac z genialnie wykonanymi samochodami, niektorymi trasami, zminena pogoda, cyklem 24h, wolumetrycznym dymem i innimi bajerami taki tragizm jak standardy i trasy z ps2 - no (pipi)a zadna gra w historii chyba nie miala takich kontrastow i byla tak nierowna, jak on dalej bedzie chcial to kontynuowac na ps4 to kij mu w odbyt

Opublikowano

W Gran Turismo każdy ma sporą szansę znaleźć swój pierwszy samochód albo auto, którym starzy wiele lat wcześniej wozili go na wakacje i Kaz z tego na pewno nie zrezygnuje. Dla mnie spoko byle trasy były na równym poziomie i dało się przejść grę bez wsiadania do standardów.

Opublikowano

Ja bym byl w stanie to przelknac gdyby byla chociaz opcja wylaczenia standardow na amen w moich wyscigach, nie wiem jak w 6 ale w 5 sie nie dalo (powrot standardow to byl dla mnie glowny powod skipniecia 6tki) i jak mijalem niektore samochody to momentami czulem sie jakbym wracal do 2001 roku :kaz:

inb4 sony takie dobre chce abys czul nostalgie podczas wyscigow :dog:

Opublikowano

SONY powinno się ogarnąć i dać temu kolesiowi od GT żółtą kartkę za to co od(pipi)ił przy 5 i 6. Mam nadzieję,że Shu i Kaz popatrzyli na konkurencję i nie dopuszczą takich archaizmów jak standardy i obleśne trasy(tutaj forza też szału nie robi).

Opublikowano

c0eb1c84b796bb2c6bff8aff433904dd.png

No straszne po prostu te standardy w GT6 były :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.