Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lista dobra, ale zelda na 1ym mi nie pasuje, top 3 IMO

Tu się puknij, o tu.

Sam sie puknij chacharze, poki co ta zelda nic ciekawego nie pokazala na gameplayach, sporo pustego pola i galop na eponie, ja ustawiam swoje oczekiwania wobec tego co widzialem, na razie zelda papy z dachu mi nie zerwala, oczywiscie to sie moze jeszcze zmienic.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nigdzie nie jest napisane, że z tej części.

no ale newsy o serii persona maja byc...rownie dobrze szczegoly o tej gierce tanecznej na vite 

Lista dobra, ale zelda na 1ym mi nie pasuje, moje top anti(pipi)ted:

1 Wiedzmin

2 MGS5

3 Bloodborne

4 Xeno

5 Zelda

6 Persona

7 Batman

8 Uncharted

9 Star Fox

10 Quantum Break

I to w sumie tyle jesli chodzi o gry na ktore mocno czekam.

identyczna jak moja jesli chodzi o pozycje bo kolejnosc inna, tylko zamiast star fox ja daje nowego ratcheta

Opublikowano
Sam sie puknij chacharze, poki co ta zelda nic ciekawego nie pokazala na gameplayach, sporo pustego pola i galop na eponie, ja ustawiam swoje oczekiwania wobec tego co widzialem, na razie zelda papy z dachu mi nie zerwala, oczywiscie to sie moze jeszcze zmienic.

Skoro ustawiasz na podstawie tego co widziałeś, to co tam robi Star Fox :miner: :miner: :miner:

Opublikowano

Lista dobra, ale zelda na 1ym mi nie pasuje, moje top anti(pipi)ted:

1 Wiedzmin

2 MGS5

3 Bloodborne

4 Xeno

5 Zelda

6 Persona

7 Batman

8 Uncharted

9 Star Fox

10 Quantum Break

I to w sumie tyle jesli chodzi o gry na ktore mocno czekam.

A w awku Big Boss zamiast Geralta? :P

No i gdzie Halo? :kaz:

Opublikowano

Jak tam 640p na ps3?

W jakiej grze?

Poza tym 80p mniej na PS3 to jest big deal, a jak na gównie rozmazanym brakuje 180, to różnicy nie widać? :reggie:

Opublikowano

Najmniej interesująco zapowiada się Batman.

Opublikowano

Skoro ustawiasz na podstawie tego co widziałeś, to co tam robi Star Fox :miner: :miner: :miner:

No, jest przedostatni <derp>

A w awku Big Boss zamiast Geralta? :P

MGS3 moja ulubiona wideło giereczka ever takze ten ;)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A no, jeszcze Batman tam nie pasuje. To zamiast niego dałbym Cuphead, żeby chociaż zielonka miała coś z tej listy, bo są ignorowani w każdej tego typu na 2015 rok xD

Opublikowano

Nie sądzę by kogokolwiek obchodziło czy są na takich listach czy nie.

Opublikowano

W sumie moja lista moze sie jeszcze dla mnie zmienic, zalezy kiedy wyjdzie Scalebound i czym dokladnie bedzie, Platinum poki co nie zrobilo gry ktora by mi sie nie spodobala takze...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nikt na nowa Fife nie czeka? A pózniej miliardy sztuk sprzedanych i 1 miejsce przez 6 miesięcy.

Opublikowano

Order to dla mnie jest jedna z większych zagadek growych ostatnich lat,bo za cholerę nie wiem jak to wypadnie jako całość. Festiwal QTE co 30sec przez 12h w bajecznej oprawie,czy może też sporo normalnego tps'a ?

Opublikowano

Nikt na nowa Fife nie czeka? A pózniej miliardy sztuk sprzedanych i 1 miejsce przez 6 miesięcy.

Te listy są tworzone przez graczy takich jak my, czyli śledzących co się dzieje w branży, a nie przez januszy i ich 12 letnich dzieci.

Festiwal QTE co 30sec przez 12h w bajecznej oprawie,czy może też sporo normalnego tps'a ?

Naczytałeś sie za dużo botowskiej propagandy. To będzie taki Uncharted, o czym RaD wspominało niejednokrotnie.

Opublikowano

Ja tam sie w sumie ciesze z istniena takich gier jak cod, cale to bydlo ma swoj gnojownik w ktorym siedzi non stop i nie rozprzestrzenia sie na inne gry psujac zabawe nadmiernie kampiac, placzac do hs'a etc.

Takie gry sa potrzebne :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak tam 640p na ps3?

W jakiej grze?

Poza tym 80p mniej na PS3 to jest big deal, a jak na gównie rozmazanym brakuje 180, to różnicy nie widać? :reggie:

Primo newfagu 640p/20fps to taki meme forumkowy secundo w gta iv. No ja róźnicę miedzy 900p a 1080p widzialem na yt jedynie wiec sie nie wypowiadam w przeciwienstwie do ciebie :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Lem najgorszy klapek. Jak można bronić obesranych standardów w GT i jeszcze starać się wmówić,że w czasie wyścigu nie ma różnicy xD ? Mam wrażenie,że nawet najgorsze (pipi) rzucone graczom prosto w twarz przez sony będzie w twoich oczach podmuchem diamentowego pyłu.

Opublikowano

W GTA IV to też memowy mit z CW i niepotwierdzone domniemania typa, który nota bene sam przyznał że GTA IV na PS3 jezt kepsze niż na X360 ;)

Opublikowano

Tak, tak a bayonetta w mniej niz 30 fps to lepszy cinematic ikspiriens. Mendrek gralem w obie wersje na tym samym tv i rzygac mi sie chcialo jak widzialem te 20 fps i bardziej poszarpane krawędzie.

Picking up the PS3 version of GTA IV, so you can get as many pixels onto your TV as possible? Well, that's apparently not what's happening. According to the pixel counters at the Beyond 3D forums, the PS3 version doesn't run at 1080p. Heck, it doesn't run at 720p. Rather, it runs at 640p -- still enough to be "HD," but far from the "full HD" experience Sony usually touts.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie aktualne

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A ja ograłem Bayonetkę na PS3 i nie zbierało mi się na wymioty.

Opublikowano

GTA 4 na PS3 jest lepsze bo bliżej mu do cinematic 24fps experience.

Opublikowano

A ja ograłem Bayonetkę na PS3 i nie zbierało mi się na wymioty.

No sa ludzie, ktorzy graja w gry na slabych pc w 15 fps ale czy to o czyms swiadczy?

Opublikowano

W GTA IV to też memowy mit z CW i niepotwierdzone domniemania typa, który nota bene sam przyznał że GTA IV na PS3 jezt kepsze niż na X360 ;)

ty jeszcze bronisz dzialania gta4 na ps3? nawet moja mama jak weszla do pokoju kiedy sto lat temu gralem w gta (kupiony w empiku przed weekendem majowym w cenie 249zl bo takie mialem cisnienie) to powiedziala - co to tak dziwnie przycina? a kobieta ma 60lat i o grach zna sie tyle co ja na biologii molekularnej

Opublikowano

Tak, tak a bayonetta w mniej niz 30 fps to lepszy cinematic ikspiriens. Mendrek gralem w obie wersje na tym samym tv i rzygac mi sie chcialo jak widzialem te 20 fps i bardziej poszarpane krawędzie.

Picking up the PS3 version of GTA IV, so you can get as many pixels onto your TV as possible? Well, that's apparently not what's happening. According to the pixel counters at the Beyond 3D forums, the PS3 version doesn't run at 1080p. Heck, it doesn't run at 720p. Rather, it runs at 640p -- still enough to be "HD," but far from the "full HD" experience Sony usually touts.

A może nauczymy się wklejać źródełka, co? Ale doskonale wiem, że to nie jest "przeoczenie", a celowe działanie. Czemu? Bo tekst pochodzi stąd:

http://www.joystiq.com/2008/04/29/counting-pixels-gta-iv-runs-at-630p/

I w całości brzmi tak:

Pixel hunters were enraged when it was discovered Halo 3 ran at a lower resolution on Xbox 360 than advertised. However, should people stay away from the PS3 version? Probably not. Many Beyond 3D users note that in spite of the lesser resolution, the superior effects of the PS3 version gives it the visual edge: "the PS3 version looks nicer IMO. Everything just blends in nicely and makes a seamless contrast between front objects and background objects," noted forum user Nebula.

Co tylko potwierdza to co napisałem.

Warto tu wspomnieć, że za owe "karkołomne wyliczenia pikseli" wziął się niejaki Quaz51. 

According to Quaz51, the internet tech warrior that brought word of MGO’s resolution-based shortcomings over the weekend, has posted here (post number 513) claiming that the PS3 version of GTA IV runs at 630p (1120×630) compared to the 360 version’s 720p (1280×720).

This appears to mean that the 360 version has a whopping 24.5 percent extra resolution over the PS3 game.

Quaz51 still reckons the PS3 version looks better, however, due to superior processing effects.

We’re reliably informed that the tech community has been kept guessing on the issue by the fact that Rockstar appears to have only ever released Xbox 360 screens of the game.

We’ll be quite glad when this is all over in a few hours. Or next year.

http://www.vg247.com/2008/04/28/gta-iv-runs-at-lower-resolution-on-ps3/

Wersja na PS3 była więc ładniejsza i miała mniejszy pop up i krótsze loadingi o czym pisał Eurogamer ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.