Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gdzieś na tym obrazku zatraca się istota gier video.

Prawdopodobnie w słowie microsoft.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokładnie ja licze, ze win10 bedzie kombajnem gdzie sobie bedzie mozna wszystko zsynchronizowac jak na w google drive na kazdym urzadzeniu i jara mnie ta wizja a gierki to inny plan i od tego jest nintendo

Serio jara cie ta wizja? To takie nie bluberowe ;/

Przeciez bluber by nawet kotlety zaczał wpierdalac jakby je sprzedawali z logiem MS
Opublikowano

Gdzieś na tym obrazku zatraca się istota gier video.

Może dlatego, że to obrazek reklamujący system operacyjny a nie gry video?

O, skoro jesteś to może przeprosisz za naganianie ludzi do kluczykowni, których klientom Ubisoft zaczął banować gry?

Opublikowano

Dokładnie ja licze, ze win10 bedzie kombajnem gdzie sobie bedzie mozna wszystko zsynchronizowac jak na w google drive na kazdym urzadzeniu i jara mnie ta wizja a gierki to inny plan i od tego jest nintendo

Serio jara cie ta wizja? To takie nie bluberowe ;/

Przeciez bluber by nawet kotlety zaczał wpierdalac jakby je sprzedawali z logiem MS

hihi to tak samo jak wy i sony 

Oh-Stop-It-You-Funny-Image.png

Opublikowano

O, skoro jesteś to może przeprosisz za naganianie ludzi do kluczykowni, których klientom Ubisoft zaczął banować gry?

>gry Ubisoftu

>Uplay

Tak kończą frajerzy  :reggie:

Opublikowano

>gry Ubisoftu

>Uplay

Tak kończą frajerzy gracze których nagoniłem na kluczykownie typu Kenguin, argumentując przy tym że gry na pc dzięki nim są tańsze od konsolowych  :reggie:

Fixed. Tak to powineneś ująć.

Cóż, typowa odzywka naganiacza-cwaniaczka. Najpierw "kup, brachu, tanio, legit!" a potem "haha, frajerzy". Tak więc drogi, niezdecydowany graczu, który wpadasz tu czasem by się poradzić. Masz właśnie dowód co przyświeca UberAdiemu. Nie daj się nabrać!

Opublikowano

Mendrek, a ty już przeprosiłeś ludzi za niedziałającego PSNa?

Opublikowano

gta v

Opublikowano

Zieloniaki nigdy nie czają bazy. Na gamescom 2014 Sony sypało nowymi grami jak z rękawa, MS pokazał same multiplatformy + CG teaser Tomb Raidera z czasową ekskluzywnością. Werdykt planktonu: konfa MS zarządziła! Po drodze: Tokyo Games Show (Sony w formie) i PSE (było mięsa, oj, było).

Prawilny werdykt: Xbox bez szans - mówię jak jest.

Opublikowano

Podobno w tym roku Sony ma zapowiedzieć te swoje dwa jrpgi, jeden zachodni i jakiś ex od Segi :3

Valkiria Chronicles 4... please?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

klapy zdanie "Podobno w tym roku Sony ma zapowiedzieć..." powinni mieć pod jakimś skrótem klawiszowym czy coś...

Opublikowano

klapy zdanie "Podobno w tym roku Sony ma zapowiedzieć..." powinni mieć pod jakimś skrótem klawiszowym czy coś...

tak, tak, a potem "MS ma zapowiedzieć Banjo na tym E3!!" i siuuup, zmiana wiaterku xD

Opublikowano

Apple wita Microsoft w 2011 roku. Jak zobaczyłem ostatnią wersję Mac OS to na oko tę różnicę właśnie oceniłem na 5 lat do przodu względem MS. Strzał w dziesiątkę jednym słowem. 

Opublikowano

Apple wita Microsoft w 2011 roku. Jak zobaczyłem ostatnią wersję Mac OS to na oko tę różnicę właśnie oceniłem na 5 lat do przodu względem MS. Strzał w dziesiątkę jednym słowem. 

Phew, apple xD

Opublikowano

Przecież działa. I co to w ogóle za czepianie się z pupy?

Opublikowano

o jezu za wszystkie kłamstwa sony jakby trzeba było przepraszać to by życia nie starczyło :frog:

Opublikowano

PPE.pl podaje ze bedzie remaster Fahrenheita (niekonsole) i szykuje sie Borderlands na PS4/XO <remastery takie dobre>

Edytowane przez Gość

Opublikowano

na pc i komorki ponoc <sony buk>

Opublikowano

Podobno w tym roku Sony ma zapowiedzieć te swoje dwa jrpgi, jeden zachodni i jakiś ex od Segi :3

Zachodni jRPG? Rozwiń myśl. I skąd ta informacja?

Opublikowano

No i dobrze, SONY wypusci to dla swojej konsoli wtedy, kiedy bedzie trzeba.

Kaz tez powiedzial ze nowa generacja zacznie sie wtedy, kiedy oni tak powiedza i co? Słow na wiatr nie rzucal jak boty.

Opublikowano

Zachodni jRPG? Rozwiń myśl. I skąd ta informacja?

Czytaj uważnie.

Opublikowano

A no tak, niewyspany jestem. Zostaje jeszcze kwestia źródła.

Opublikowano

byl w ogole jakis znosny zachodni podrabiany jrpg? bo do glowy przychodzi mi tylko podroba ffx zwana third era w klimatach lords of the ring

Opublikowano

byl w ogole jakis znosny zachodni podrabiany jrpg? bo do glowy przychodzi mi tylko podroba ffx zwana third era w klimatach lords of the ring

Technomage chyba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.