Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten lotr był konkretny :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

byl w ogole jakis znosny zachodni podrabiany jrpg? bo do glowy przychodzi mi tylko podroba ffx zwana third era w klimatach lords of the ring

south park: stick of truth \m/

Opublikowano

jeszcze kojarze septerra core z pc

Opublikowano

kupiłem niedawno jak było na gogu za dolara :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no niebo a ziemia w porownaniu do tego co pokazywali na tym slynnym trailerze, szczegolnie caly dalszy plan bo postacie dalej ok, mimo wszystko jak na konsolach bedzie te solidne 30fps to narzekac nie bede

Opublikowano

Raczej żeby nie było spadków większych niż o 3-4 FPS'y. Większość liniowych gier nie trzyma stałych 30 FPS na konsolach.

Opublikowano

Trzymam kciuki, zawsze fajnie jak Polakom cos wyjdzie w tej branzy, zwlaszcza gra tego kalibru :]

Opublikowano

Fajnie się patrzy jak na neogafie jest to jedna z najbardziej szanowanych firm developerskich, stawiana obok Valve, Nintendo czy Rockstara.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja septarę core miałem z komputer świat gry. Czasem wśród gazetowych crapów trafiał się dobry tytuł.

Opublikowano

Zagranie pod publiczkę, bo równie dobrze, mogli to od razu wrzucić na płytę,  ale i tak cieszy  :wio: XunqljN.jpg

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Dziś po 16 mija embargo na informacje o Wiesku, eurogamer ogrywał wersję na PS4.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mnie to niesamowicie urzeka i już nie moge się doczekać :/ Rany, tyle jeszcze czasu do Maja...
Opublikowano

Mnie to niesamowicie urzeka i już nie moge się doczekać :/ Rany, tyle jeszcze czasu do Maja...

Dobrze ze posiadam Nadkonsole, najpierw najładniejszą gra jaka pojawiła się na konsolach, a w marcu mesjasz Bloodborne.

Tyle wygrać :banderas:

A na x-złonie co tam? Nawet nie są znane premiery tych dwóch czy trzech eksow. (pipi)a, jaka bieda :kaz:

Opublikowano

czyli co, dzisiaj pierwsze recenzje ?

Dzisiaj się rozstrzygnie,czy redzi to partacze i odwalili słaby porty na konsole,czy może nadal mesjasze.

Opublikowano

czyli co, dzisiaj pierwsze recenzje ?

:dynia:

Opublikowano

świadomi konsumenci playstation, ważne, że PES2015 w 1080p...

Opublikowano

Mamy tyle do ogrania że nie ogarniamy wszystkiego :banderas:

z połową tego zdania muszę się zgodzić

Opublikowano

a tak serio to koniec embargo oznacza że zaleje nas masa gifów i screenów + jakieś małe informacje ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.