Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bociarnia wypowiada się na temat poziomu trudności w wyścigach  :banderas:

Dali by cofanie czasu jak w Forzie, a nie. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sorry, gamonie, ale wiarygodne plotki podparte umiejętnością logicznego myślenia i analizowania faktów > niusy z ppe tłumaczone z angielskiego bez znajomości języka na poziomie szkoły podstawowej. DriveClub w pierwszym tygodniu sprzedał się w liczbie miliona egzemplarzy. Handluj z tym borubar.

Źródło?

Opublikowano

Sorry, gamonie, ale wiarygodne plotki podparte umiejętnością logicznego myślenia i analizowania faktów > niusy z ppe tłumaczone z angielskiego bez znajomości języka na poziomie szkoły podstawowej. DriveClub w pierwszym tygodniu sprzedał się w liczbie miliona egzemplarzy. Handluj z tym borubar.

Źródło?

a-wrozka-chucha-w-szklana-kule-i.jpg

Opublikowano

Źródło?

No przecież napisał wyraźnie, że "wiarygodne plotki"  :reggie:

Opublikowano

Gamestar grało w trzy wersje Wiedźmina 3 i taki jest ich ranking:

PC > PS4 > Xbox One

:kaz:

Opublikowano

A jaki jest ranking Playstation magazine?

Opublikowano

Aha, czyli najpierw neogaf, potem ppe, potem coś jeszcze było, teraz i Gamestar jest opłacanym sonyland. Gotcha.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Aha, czyli najpierw neogaf, potem ppe, potem coś jeszcze było, teraz i Gamestar jest opłacanym sonyland. Gotcha.

Kup EXTEME i zobacz od kogo jest najwięcej reklam.

Opublikowano

Kup EXTEME i zobacz od kogo jest najwięcej reklam.

Kup najnowszy EXTEME i zobacz ich tabelkę porównawczą oba next geny.

Reklamy to tylko znak, że Sony PL bardziej się stara z marketingiem od MS PL, co chyba każdy wie od dawna.

Opublikowano

Xboty są znane z zamiłowania do kłamstewek i bólu dupki.  :banderas:

Opublikowano

Akurat Xbox 900p a PS4 1080p :kaz:

Potwierdzone juz, takze pudlo Mazz :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PS4 version looks better than the Xbox One. Textures blurrier on PS4 compared to PC on high textures when viewed at TV viewing distance, but not significantly noticeable. 1080p but only 30fps on PS4, did not bother them playing at 30fps

Xboty na kolanach z pełnymi ustami :daddy:

Beka ze szrota bez gier z guwnem rozmaznym.

Tylko Sony, Tylko Nadkonsol

19731uz623fi5gif.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

944x53122uur.jpg

widać od razu bardziej mdłe kolory na PS4 i zapewne niższą rozdzielczość. Dobrze ze xbone jest wiodącą platformą dla wiesława.

aww, jakie to urocze <3

Opublikowano

Żałosny mazzeo jest żałosny.  :reggie:

Opublikowano

na ps3 kolory były "bielsze" kiedy sygnał RGB hdmi był "organiczony" zamiast pełnego (co bardzo wpływało na czerń) 

https://www.youtube.com/watch?v=Mqh45N9BYeU

od 0:44 różnicę widać jak na dłoni.

na ps4 jest tak samo, anyone?

Opublikowano

Jest juz potwierdzenie 1080p na PS4 i 900p na X1 w wiedźminie wiec znów beeeka, i mysle ze to nie jedyne różnice :-D

http://m.ppe.pl/news-33536-driveclub_bedzie_latwiejsze_i_do_gry_trafia_samochody_z_calego_swiata.html

Ex4ct sie tak jaral skillowym racerem, ale jak widac klapki nie radza sobie nawet z tepym AI i jeszcze im gwiazdki zmniejszaja, zeby sie dalo szybciej przejsc i sprzedac po weekendzie XD

> czytać ppe

> tyle przegrać

1080p na ps4 i 900p na xbonie. Jednak nad xbonem prace trwają. Wprowadzenie DX12 zapewni 1080p i zapewne lepszą wydajność zielonej wersji. Cieszę się.

XD

Mysle ze uda im sie 4K na X1

Opublikowano

Potwierdzone na ppe czy w playstation magazine? Jak mowicie o czyms takim to dawajcie linki.

Opublikowano

1080p na ps4 i 900p na xbonie. Jednak nad xbonem prace trwają. Wprowadzenie DX12 zapewni 1080p i zapewne lepszą wydajność zielonej wersji. Cieszę się.

Bear-Hugs-dog-.jpg

Opublikowano

wiem figaro ze modlisz sie do ołtarzyka sony zeby nie daj boże wersja na xboxa była równie dobra, ale będzie tak jak mówię.

Wszyscy widzimy co mówisz.

Dlatego się śmiejemy.

Opublikowano

Mazzeo jaka próba :dynia: Dałem plusa, bo mnie rozśmieszył :good2:

na ps4 jest tak samo, anyone?

Dokładnie tak samo.

Opublikowano

Dawaj te źródło na temat 1mln DC w pierwszym tygodniu kuboto.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.