Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyciekły direct feed screeny z obu konsol

ps4

ss_f5b445cc8df274b2d0c295abe73bd96e87bf4

xbox one

witcher-detail-low.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soul! Szybko! Napisz, że to był trolling w słusznej sprawie! Kidnappa nie miał tyle szczęścia, ale może Tobie się uda ;)

Ej nie chce mi się szukać postu w którym napisałem z dobre pół roku temu, że ONE do Exów a PS4 do reszty(no prócz PSN) 

Czez Ty też masz PS4 w domu klapie i pamiętam jak pisałeś, zaraz po zakupie, że czekasz na deszcz z DC co by zmył z Ciebie to pedalskie (pipi).... Wii U

Dla przypomnienia jeszcze miesiąc wcześniej była to dla Ciebie najlepsza konsola, no ale to ja jestem chorągiewką, nawet nic nie będę mówił jak to przed zakupem PS4 był Killzone Shadowfail a później nagle okazał się super grą w MP   :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem blubi, zapytaj Soula, on sie grzeje sony, klapers pyerdolony.

kur.wa xddd jakim trzeba być daunem żeby wierzyć w danego z takiego gó.wna? Wrzuce na hosting następnym razem jakieś info, że Forza sprzedała się w 5 milionach, dam to na jakiś noname portal a potem na forum w cytacie że niby prawda a klapki na mózgu tak mocno docisniete, że nawet takim gó.wnem sie podniecają :dynia:

Na ppe by pewnie podchwycili, tylko koniecznie pisz newsa tak, żeby przez google translate gładko przeszło.

Opublikowano

już to zje.bane vgczarts jest bardziej wiarygodne i wg ich statów poszło ponad 300 tys w pierwszy tydzień troche to się rózni od miliona c'nie

jak wiaterek zawiał.  :pope:

vgchartz, prócz tego że niedoszacowane nie obejmuje digitalu.

Przeczytaj co szczurek napisał.

Nie każdy jest podłączony do netu.

hehe

Soul zawsze mial te klaperskie zapedy, wynocha z zielonego raju.

Chłopak zrozumiał że przez następne pół roku nie będzie miał w co grać.

rozumiem że the order to rozbudowany sandbox rpg który starczy właśnie na te pół roku posuchy xD

Nie, ale to starczy na dłużej...

:daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

tak w zasadzie to nie napisał ile dokładnie było na leaderboard pozycji pod koniec pierwszego tyg. + nie każdy kto grę zakupił musiał grać w nią od razu online.

Opublikowano

Dobra to 7 milionów DriveClubów poszło jak ch.uj 

tak w zasadzie to nie napisał ile dokładnie było na leaderboard pozycji pod koniec pierwszego tyg. + nie każdy kto grę zakupił musiał grać w nią od razu online.

No jak online nie działał to wiadome

:daddy:

Opublikowano

6 i rozchodzimy się do łóżek. 

Opublikowano

:facepalmz:

Leżę :D Jeżeli dopiero po 3 miesiącach od premiery jego drugie prawie zerowe konto w DC wypadło z rankingu poza 1 mln, to oczywistym jest, że te idiotyczne dane co Andrew podał są wyssane z palca.

Myślcie ****** czasem sami za siebie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

6 i rozchodzimy się do łóżek. 

Ale rączki na kołderkę. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Don nie oczekują od nich myślenia dla nich ważne są liczby, ale tylko wtedy kiedy są po stronie sony. 

Opublikowano

jestem dziwny czy jako jedyny klapek wolalbym na ps4 900p z betonowymi 30fps niz jakby mielismy w maju dostac 1080p ale z dropami?

Opublikowano

jestem dziwny czy jako jedyny klapek wolalbym na ps4 900p z betonowymi 30fps niz jakby mielismy w maju dostac 1080p ale z dropami?

Też bym wolał 900p w betonowych 30fps, ale wierzę, że uda im się zrobić 1080 ze stabilnymi 30fps.

Opublikowano

:facepalmz:

Leżę :D Jeżeli dopiero po 3 miesiącach od premiery jego drugie prawie zerowe konto w DC wypadło z rankingu poza 1 mln, to oczywistym jest, że te idiotyczne dane co Andrew podał są wyssane z palca.

o jezu no przeczytałem po dwóch tygodniach zamiast ze dwa tyg. temu. w rankingach spadłem na miejsce poza poza milion i już się cieszą jakby wygrali bon na loterii.

Myślcie ****** czasem sami za siebie.

nie.

Opublikowano

Ale barbarę piecze ta sprzedaż DriveCluba :dynia: VGC nie liczy wersji cyfrowej.

Opublikowano

Ale barbarę piecze ta sprzedaż DriveCluba :dynia: VGC nie liczy wersji cyfrowej.

:dynia: o co ma mie piec? O grę w którą grałem i mam o niej swoje zdanie w przeciwienstwie do obrońcy z YT?

Opublikowano

Wyciekły direct feed screeny z obu konsol

ps4

ss_f5b445cc8df274b2d0c295abe73bd96e87bf4

xbox one

witcher-detail-low.jpg

Haha, jaki zartownis, tutaj jest wersja XO:

GVedu.jpg

Opublikowano

To może ktoś wymieni rpg niszczące grafiką (bez modów), bo myślałem, że ten gatunek sprowadza się do czegoś innego. W3 wygląda dobrze i tyle, najważniejszy jest framerate, w 2 na 360 był świetny. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Sony odnowiło trademark Resistance.

:banderas:

Ten początek R2 - Goliath i Kraken :banderas: Najlepszy single FPS na PS3. Trójka już guw.no

Jak można się tak mylić? Dwójka zabiła tę serię.

Opublikowano

R2 tragizm zarowno w singlu jak i multi - pisze jak jest

multi - R1

singiel - R3

Opublikowano

To oblegane niebo po wyjściu bazy w R2  :fsg:

Opublikowano

To może ktoś wymieni rpg niszczące grafiką (bez modów), bo myślałem, że ten gatunek sprowadza się do czegoś innego. W3 wygląda dobrze i tyle, najważniejszy jest framerate, w 2 na 360 był świetny. 

Dokładnie. Czy taki Dragon Age 3 zabija grafiką? No ku.rwa nie sądze, ale ma dobrze napisane postacie, fabułe i wciągającą rozgrywkę na ponad 100h to samo będzie z W3. 

A mi się dla odmiany najbardziej podobało Resistance 3 i ten tpp z PSP. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.