Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To moze Lem w koncu doczeka sie swojej konsoli xD

Poszedł raport. Nie będzie mnie jakiś xbot złamany o piractwo pomawiał.

ej to już przelało czarę goryczy, pomawianie o piractwo, do diaska miejmy jakieś zasady! granice!

xDDDD

Opublikowano

Guardian pewnie pomylił jednostki, a was już ponosi fantazja.

Kogos boli dupa ze nie porucha nawet w grze  :dynia:

Hurry, rush him to the burn unit :dynia:

Gra ma starczyc na 200h, mysle ze 16h pieprzenia rudych kurtyzan nikomu nie zaszkodzi.

Z robieniem pobocznych srednio na 100, 200 zajmowaly sesje debugowe.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie no, ostatnie dni w tym temacie z udziałem Lemonki to :obama:

Opublikowano

Jakie pomówienie o piractwo xD? Odniósł się do konsoli "złamanej". Na takiej konsoli można odpalać np. homebrew czy muzykę mp3 : :reggie:

Opublikowano

ps4 zlamane [*]  :yahoo:

No to XBONE już niestety nie poradzi sobie w naszym kraju :(.

Ale dobrze, pozostanie platformą dla baronów. Złodzieje kupią sobie PS4 bo gry z internetu za darmo.

Opublikowano

A potem ściąganie 50gb gier na neostradach 512

Opublikowano

Ja juz powoli rozkrecam biznes, 20% znizki dla ludzi z forumka, 100% znizki na gry Ubisoftu  :cebula:

Opublikowano

Wrócą stare czasy, będą jeździli na giełdę po wypalane BD z nadrukami na płytach :). Historia zatacza koło, Sony znów będzie w każdym polskim domu!

Opublikowano

To moze Lem w koncu doczeka sie swojej konsoli xD

Poszedł raport. Nie będzie mnie jakiś xbot złamany o piractwo pomawiał.

squeeze.gif

Opublikowano

Wrócą stare czasy, będą jeździli na giełdę po wypalane BD z nadrukami na płytach :). Historia zatacza koło, Sony znów będzie w każdym polskim domu!

Dodac do tego zapalki i wgrywanie plyt i smialo mozna juz mowic o dominacji jak za PSX  :kaz:

Opublikowano

czy zlamanie ps4 zabije sony? dyskutujmy

Opublikowano

Podobno mozna grac po sieci bez oplacone Plusa. Nareszcie stosunek ceny do jakosci uslugi bedzie sie zgadzal  :kaz:

Opublikowano

ciekawe czy to w ogóle prawda?

jeśli w najbliższym czasie dostaniemy jakieś łatki poprawiające stabilność systemu, można by sugerować sie, że coś jest na rzeczy

Opublikowano

Nie no, ostatnie dni w tym temacie z udziałem Lemonki to :obama:

Jak się żyje we własnym świecie?

Opublikowano

Panowie czy ta strona jest wiarygodna? http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1133-odpowiedzi-na-pytania-dotyczace-wiedzmina-3.html

cytując pierwsze pytanie 

Czy wymagania rekomendowane to ultra? 

Nie, wymagania rekomendowane mają pozwolić na grę na średnio-wysokich ustawieniach w rozdzielczości 1920×1080 (Full HD).

Jeżeli to prawda, to beka z blachy wskakuje na nowy poziom. 

Jakiś link do tych rewelacji?  :)

ppe.pl 

xDDDDDD

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

http://www.designntrend.com/articles/36757/20150127/ps4-jailbreak-release-date-2015-lizard-squad-free-games-dlc-sony-psn-rumor.htm

Więc w sumie o kant dupy można rozbić. Sonowcy wyścigowcy niestety dalej będą musieli kupować gierkę w piątek, żeby na wyścigi przejść przez weekend i sprzedać w poniedziałek z jak najmniejszą stratą.

Przykre jak cholera, nie wiem jak można tak grać, bardziej przypomina mi to ciężką harówkę na własne życzenie :(

Opublikowano

rekomendowane wymagania pozwolą pewnie na gre 1080p na high, na ultra pewnie potrzebna będzie mocniejsza karta

masz w wywiadach cfg na jakim grali i było średnio 30-35fps, czasami spadki do 20

porównując z nową produkcją np. Dying Light z innego forum, wymagania sa jak najbardziej realne :)

u mnie na i7 4790k ( nie kreconym ) + gtx 780 lightning OC + 16gb ram + ssd dziala na max i z pewnoscia jest to 60fps

a rekomendowane na high sa takie :

RECOMMENDED:
OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM DDR3
Hard Drive: 40 GB free space
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)
DirectX®: Version 11
Sound: DirectX® compatible
Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supp

orted.

Opublikowano

Wczoraj zapowiedź kolejnego exa, DDO (na razie w famitsu, dlatego jeszcze brak info o zachodniej premierze, nie jarajcie się xklapy), a za dwa sni kolejny, tym razem od Square. Ahh.

A na Xboxie dalej nic do września. I po co takie coś żyje?

Opublikowano

Jesli ps4 złamane to suteq juz przegląda oferty ps4

Opublikowano

DDO to nie ex, do budy nintendozboczku

Jesli ps4 złamane to suteq juz przegląda oferty ps4

o pan złodziej top gear'a się odzwał 

Opublikowano

Panowie czy ta strona jest wiarygodna? http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1133-odpowiedzi-na-pytania-dotyczace-wiedzmina-3.html

cytując pierwsze pytanie

Czy wymagania rekomendowane to ultra?

Nie, wymagania rekomendowane mają pozwolić na grę na średnio-wysokich ustawieniach w rozdzielczości 1920×1080 (Full HD).

Jeżeli to prawda, to beka z blachy wskakuje na nowy poziom.

Jakiś link do tych rewelacji? :)

ppe.pl

xDDDDDD

Przecież o tym wiadomo od dwóch dni, obudziles się teraz. Blachy żeby odpalic Wieska w 1080/30, a suwaczek ustawić na high muszą złożyć piecyk za blisko 4tys albo i ponad to. Oczywiście jeżeli ktos nie jest idiotą, to kupi PS4 i dostanie to samo.

Pięknie się czyta płacz blacharzy, ale zdarzają się przypadki przeblysku rozsądku mówiące o kupnie PS4.

Pytanie do wyznawców grubasa, czyli rejwenka, sutqka i całej reszty, już poinformowaliście rodziców o potrzebie kupna nowego pc do nauki?

Pc master dymanko :kaz:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.