Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To moze Lem w koncu doczeka sie swojej konsoli xD

Poszedł raport. Nie będzie mnie jakiś xbot złamany o piractwo pomawiał.

ej to już przelało czarę goryczy, pomawianie o piractwo, do diaska miejmy jakieś zasady! granice!

xDDDD

Opublikowano

Guardian pewnie pomylił jednostki, a was już ponosi fantazja.

Kogos boli dupa ze nie porucha nawet w grze  :dynia:

Hurry, rush him to the burn unit :dynia:

Gra ma starczyc na 200h, mysle ze 16h pieprzenia rudych kurtyzan nikomu nie zaszkodzi.

Z robieniem pobocznych srednio na 100, 200 zajmowaly sesje debugowe.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie no, ostatnie dni w tym temacie z udziałem Lemonki to :obama:

Opublikowano

Jakie pomówienie o piractwo xD? Odniósł się do konsoli "złamanej". Na takiej konsoli można odpalać np. homebrew czy muzykę mp3 : :reggie:

Opublikowano

ps4 zlamane [*]  :yahoo:

No to XBONE już niestety nie poradzi sobie w naszym kraju :(.

Ale dobrze, pozostanie platformą dla baronów. Złodzieje kupią sobie PS4 bo gry z internetu za darmo.

Opublikowano

A potem ściąganie 50gb gier na neostradach 512

Opublikowano

Ja juz powoli rozkrecam biznes, 20% znizki dla ludzi z forumka, 100% znizki na gry Ubisoftu  :cebula:

Opublikowano

Wrócą stare czasy, będą jeździli na giełdę po wypalane BD z nadrukami na płytach :). Historia zatacza koło, Sony znów będzie w każdym polskim domu!

Opublikowano

To moze Lem w koncu doczeka sie swojej konsoli xD

Poszedł raport. Nie będzie mnie jakiś xbot złamany o piractwo pomawiał.

squeeze.gif

Opublikowano

Wrócą stare czasy, będą jeździli na giełdę po wypalane BD z nadrukami na płytach :). Historia zatacza koło, Sony znów będzie w każdym polskim domu!

Dodac do tego zapalki i wgrywanie plyt i smialo mozna juz mowic o dominacji jak za PSX  :kaz:

Opublikowano

czy zlamanie ps4 zabije sony? dyskutujmy

Opublikowano

Podobno mozna grac po sieci bez oplacone Plusa. Nareszcie stosunek ceny do jakosci uslugi bedzie sie zgadzal  :kaz:

Opublikowano

ciekawe czy to w ogóle prawda?

jeśli w najbliższym czasie dostaniemy jakieś łatki poprawiające stabilność systemu, można by sugerować sie, że coś jest na rzeczy

Opublikowano

Nie no, ostatnie dni w tym temacie z udziałem Lemonki to :obama:

Jak się żyje we własnym świecie?

Opublikowano

Panowie czy ta strona jest wiarygodna? http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1133-odpowiedzi-na-pytania-dotyczace-wiedzmina-3.html

cytując pierwsze pytanie 

Czy wymagania rekomendowane to ultra? 

Nie, wymagania rekomendowane mają pozwolić na grę na średnio-wysokich ustawieniach w rozdzielczości 1920×1080 (Full HD).

Jeżeli to prawda, to beka z blachy wskakuje na nowy poziom. 

Jakiś link do tych rewelacji?  :)

ppe.pl 

xDDDDDD

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

http://www.designntrend.com/articles/36757/20150127/ps4-jailbreak-release-date-2015-lizard-squad-free-games-dlc-sony-psn-rumor.htm

Więc w sumie o kant dupy można rozbić. Sonowcy wyścigowcy niestety dalej będą musieli kupować gierkę w piątek, żeby na wyścigi przejść przez weekend i sprzedać w poniedziałek z jak najmniejszą stratą.

Przykre jak cholera, nie wiem jak można tak grać, bardziej przypomina mi to ciężką harówkę na własne życzenie :(

Opublikowano

rekomendowane wymagania pozwolą pewnie na gre 1080p na high, na ultra pewnie potrzebna będzie mocniejsza karta

masz w wywiadach cfg na jakim grali i było średnio 30-35fps, czasami spadki do 20

porównując z nową produkcją np. Dying Light z innego forum, wymagania sa jak najbardziej realne :)

u mnie na i7 4790k ( nie kreconym ) + gtx 780 lightning OC + 16gb ram + ssd dziala na max i z pewnoscia jest to 60fps

a rekomendowane na high sa takie :

RECOMMENDED:
OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM DDR3
Hard Drive: 40 GB free space
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)
DirectX®: Version 11
Sound: DirectX® compatible
Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supp

orted.

Opublikowano

Wczoraj zapowiedź kolejnego exa, DDO (na razie w famitsu, dlatego jeszcze brak info o zachodniej premierze, nie jarajcie się xklapy), a za dwa sni kolejny, tym razem od Square. Ahh.

A na Xboxie dalej nic do września. I po co takie coś żyje?

Opublikowano

Jesli ps4 złamane to suteq juz przegląda oferty ps4

Opublikowano

DDO to nie ex, do budy nintendozboczku

Jesli ps4 złamane to suteq juz przegląda oferty ps4

o pan złodziej top gear'a się odzwał 

Opublikowano

Panowie czy ta strona jest wiarygodna? http://www.witchersite.pl/component/content/article/26-news-wiedzmin-3/1133-odpowiedzi-na-pytania-dotyczace-wiedzmina-3.html

cytując pierwsze pytanie

Czy wymagania rekomendowane to ultra?

Nie, wymagania rekomendowane mają pozwolić na grę na średnio-wysokich ustawieniach w rozdzielczości 1920×1080 (Full HD).

Jeżeli to prawda, to beka z blachy wskakuje na nowy poziom.

Jakiś link do tych rewelacji? :)

ppe.pl

xDDDDDD

Przecież o tym wiadomo od dwóch dni, obudziles się teraz. Blachy żeby odpalic Wieska w 1080/30, a suwaczek ustawić na high muszą złożyć piecyk za blisko 4tys albo i ponad to. Oczywiście jeżeli ktos nie jest idiotą, to kupi PS4 i dostanie to samo.

Pięknie się czyta płacz blacharzy, ale zdarzają się przypadki przeblysku rozsądku mówiące o kupnie PS4.

Pytanie do wyznawców grubasa, czyli rejwenka, sutqka i całej reszty, już poinformowaliście rodziców o potrzebie kupna nowego pc do nauki?

Pc master dymanko :kaz:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.