Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mimo to raz na ruski rok uda im się wydać coś przyzwoitego jak np. ZombiU czy Rayman. Gdzie do (pipi) nędzy jest BG&E 2 , jedyny tytuł od nich na który obecnie czekam ;)

Serio czekasz i nie boisz się, że z BG&E2 wyjdzie zwykły bubel?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Doczekamy się prędzej BG&E2 F2P na komórki.

Opublikowano

Raymany i Valiant Hearts też dobre szpile.

Opublikowano

Mimo to raz na ruski rok uda im się wydać coś przyzwoitego jak np. ZombiU czy Rayman. Gdzie do (pipi) nędzy jest BG&E 2 , jedyny tytuł od nich na który obecnie czekam ;)

Serio czekasz i nie boisz się, że z BG&E2 wyjdzie zwykły bubel?

Jeśli Ancel ma wolną rękę to raczej nie ma o co się bać w końcu między innymi z powodu BG&E 2 został w Ubi , ale tak mam o ten tytuł obawy jak cholera w końcu to Ubi :(

Opublikowano

I j ak tam wrażenia po trailerze DDO? :)

9ae298a8c67e98d48540606202e056df.jpg

Po raz kolejny lepszy miesiac niz GwG :banderas:

i co stanal ci ?

tak sobie mysle kiedy to wasze kochane sony da wam DC P+ edition ? dalej patalachy nie potrafia ogarnac serwerow ? czy ruchanko bez wazeliny ?

Po co komu edycja plus z 10 samochodami i jedna lokacja?

Grzech nie kupić GOTY gry.

Opublikowano

Bo może kogoś nie jarają wyścigi, a chciałby tylko zobaczyć ten kozacki deszcz, w tym wypadku edycja PS+ idealna.

Opublikowano

moze po to ze sony gadalo o tym wszedzie ?

Ale spowodowałem damage control xD właśnie o to tymi :kaz: palcami wasze kochane Sony was dotyka xD

Dopiero początek nowej generacji a Sony juz was okłamało, w sumie można to porównać do naplucia w twarz xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

xD 

Dying Light oczywiście 1080p na PS4. Na Xbox One... no zgadnijcie xD w dodatku gorszy framerate niż na nadkonsoli. Standard.

Opublikowano

photo-124.jpg?_r=1377512968

Opublikowano

xD 

Dying Light oczywiście 1080p na PS4. Na Xbox One... no zgadnijcie xD w dodatku gorszy framerate niż na nadkonsoli. Standard.

Przecież mówili, że 1080p na ONE ? kłamali ? 

Opublikowano

Przeciez narzekaja glownie Xboty, Orzeszek, Kobik, ktory dopiero niedawno wrocil do PS4, no chyba ze liczysz plebs z fb ^^

odbij w kieleckie, Thiefa i transistor mam ograne. ps3 nie mam i jakuzy nie trawie, a indory zaorać jakie by nie były (tfu)

przecież transistor to indie

Dali klapersom Transistor, Yakuze, Rouge Legacy i premierowego indyka a ci narzekają xD woleli jakiegoś gó.wno pokroju Watch_Dogs czy Knacka. Jezu, ale gardze. 

Przecież co miesiąc robiłeś to samo po ogłoszeniu indyków w plusie na PS4 i jeszcze się dziwiłeś że to tobą gardzą xD

albo mnie mylisz z pingiem, albo jesteś prawdziwym ulungiem 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
jesteś prawdziwym ulungiem

Bluber nawet w dissach musi byc hipsterem xD

Opublikowano

Soul, no wiadomo, tylko Sony kłamie, MS jest czyściutki. Nie czytałeś posta kubsona?

Opublikowano

xD 

Warto przypomnieć:

Do końca roku praktycznie każda multiplatforma bedzie wyglądać na Xboxie One tak samo jak na PS4 :)

:dynia:

Opublikowano

Soul, no wiadomo, tylko Sony kłamie, MS jest czyściutki. Nie czytałeś posta kubsona?

Ale potrafisz czytać ze zrozumieniem czy nawet takiej podstawy nie ogarniasz ? I gdzie niby pisze ze MS czyściutki ? Z drugiej strony to poki co Sony obiecało cos czego nie jest w stanie dostarczyć a wy jeszcze macie czelność pisać ze to MS rucha graczy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

xD 

Przecież mówili, że 1080p na ONE ? kłamali ? 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-dying-light-performance-analysis

co prawda po 8-miu latach wiarygodności, spowodowanej przewagą 360-tki DF dołaczył do waszej listy przekupionych przez Sony, no ale tu masz wszystko n.t. temat.  :lapka:

rock solid 30 na ps4 vs spadki do 25 na większych terenach i nocami. A niby miały być tylko niewidoczne różnice 180p.  :obama:

Opublikowano

Fajnie naginacie czasoprzestrzeń 

Within a minute of taking control - in an enclosed area no less - we noted minor tearing along the top portion of the screen, which is rarely a good sign. Thankfully, once we hit the streets, things actually held together reasonably well, with the game holding 30fps most of the time. 

a rozdziałka to 1536x1080 a nie 900p (no nadal 1080p to nie jest ale jednak).

Opublikowano

frame rate > resolution. always.

Opublikowano

Mówiłem o twórcach gry nie o M$.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem 900p, blubi.

Nobody napisał o 180p. Ale mnie to ch.uj miało być 60fps anyway ta generacja to porażka trochę ale bez niespodzianek. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem 900p, blubi.

Nobody napisał o 180p. Ale mnie to ch.uj miało być 60fps anyway ta generacja to porażka trochę ale bez niespodzianek. 

to było tak ogółem do sytuacji typu no przecież jedyną różnicą w tej generacji jest 1080 do 900.

60 fps nigdy nie będzie standardem wśród sprzętów z zamkniętą architekturą. wystarczy przypomnieć sobie heheszki z deklaracji ND o porzuceniu 60 fps dla lepszej oprawy, pod wpływem bulu dópy ludzi zawiedzionych jakością grafiki względem np. Ordera. 

Opublikowano

Niestety czasy porządnego konsolowego gejamingu skończyły sie w momencie gdy konsole poszły w mainstream i bieda pecetowa ktorej nie było stać na kupno mocarnego peceta przerzuciła sie na konsole i wszędzie gadają o rozdzielczości, zastosowanych technologiach czy innych bzdurach,

Nawet tutaj na forumku gdzie duża cześć graczy dorastała w czasach Atari, zamiast gadać o gameplay to każdy przekrzykuje sie / chce zabić za 180p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.