Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Killzone, Haze, Resistence, (pewnie zapomniałem jeszcze o jakimś super ex'ie) - Halo killer xD

fixed

Ciekawe czy w tej generacji Sony znowu spróbuje rzucić rękawice ;D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zauwazyliscie ze YETI dalej milczy? :obama:

Sprawa robi się poważna.

Opublikowano

wracaj do call of duty czy w czym tam teraz strzelasz

Teraz szpilam w Lords Of The Fallen. CoD od miesiaca pożyczony kumplowi...

Opublikowano

Widzę że nasze forumkowe boty pracują jako sprzątacze u Sony i o ex'ach wiedzą już wszystko zanim wyjdą :whistling:

Opublikowano

Killzone, Haze, Resistence, (pewnie zapomniałem jeszcze o jakimś super ex'ie) - Halo killer xD

fixed

Ale CZYM ma ta rekawice rzucic? :reggie:

Opublikowano

Tak jak pisze asax, gra bedzie słaba, a tylko przez to ze to ex na ps4, który ma niezła oprawę graficzną ma szanse zyskać w miarę dobre oceny

Btw

Kolejna rzecz zabawna z klapkami każdego swojego exa próbują przyrównać do exa Xboxa a niby tak gardzą xboxem

Uncharted 4 - taki sam jak Quantum fucking amazing Break xD

Mega żałość bo nikt z obozu zielonych nie robi takich porównań, wiec nie pozostaje mi nic innego jak podsumować was xD

No też mam bekę że jacyś klapersi chcą zrównywać liniowy pif paf korytarzyk offline, do tytułu stawiającego na alternatywne ścieżki, płynne przechodzenie do stealth oraz co-op i pvp, przy którym grzebie lead designer multi TLoU. :kaz:

Opublikowano

Ktos zrobil zdjecie yetiemu 5 minut temu jak spyerdalal z CW:

chicken-bus-e1360602224633.jpeg

Opublikowano

fixed

Ale CZYM ma ta rekawice rzucic? :reggie:

Jak czym to nie wiecie że Sony ma zamiar wypuścić własnego pana konserwę tyle że w tęczowych barwach który będzie strzelał do krasnali ogrodowych ? tytuł jest robiony specjalnie dla niezdecydowanych jeszcze botów.

Opublikowano

Tak jak pisze asax, gra bedzie słaba, a tylko przez to ze to ex na ps4, który ma niezła oprawę graficzną ma szanse zyskać w miarę dobre oceny

Btw

Kolejna rzecz zabawna z klapkami każdego swojego exa próbują przyrównać do exa Xboxa a niby tak gardzą xboxem

Uncharted 4 - taki sam jak Quantum fucking amazing Break xD

Mega żałość bo nikt z obozu zielonych nie robi takich porównań, wiec nie pozostaje mi nic innego jak podsumować was xD

No też mam bekę że jacyś klapersi chcą zrównywać liniowy pif paf korytarzyk offline, do tytułu stawiającego na alternatywne ścieżki, płynne przechodzenie do stealth oraz co-op i pvp, przy którym grzebie lead designer multi TLoU. :kaz:

xDDDDDDDDDDDDDDDD

marne prowo

tytułu stawiającego na alternatywne ścieżki, płynne przechodzenie do stealth oraz co-op i pvp, przy którym grzebie lead designer multi TLoU

Nie moge przestać sie śmiać hahaha

Opublikowano

Ktos zrobil zdjecie yetiemu 5 minut temu jak spyerdalal z CW:

chicken-bus-e1360602224633.jpeg

Kłamiesz to nie Yeti bo nie ma na zdjęciu jego super TV 55",ale fake niezły prawie sie nabrałem

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

No ta, pozostaje jaranie sie multiplatformami, bo nic innego nie ma na xbona

Nie odbieram tej gry w tych kategoriach zupełnie.

Jaki unik zdesperowanego xbota XDDD

Opublikowano

czeka przed empikiem na kolege :doom: 

xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ejjjj no wezcie sie nie zakladajcie nie chcial bym zadnemu z was konta kasowac :/

Mozna zrobic tak ze jak wygra YETI to skasuje Lemonke i Daddiego a jak wygra Yaczes to skasuje Daddiego i Lemonke? 

Opublikowano

DEAL

Opublikowano

Ejjjj no wezcie sie nie zakladajcie nie chcial bym zadnemu z was konta kasowac :/

Mozna zrobic tak ze jak wygra YETI to skasuje Lemonke i Daddiego a jak wygra Yaczes to skasuje Daddiego i Lemonke?

Podbiłeś ostro stawkę
Opublikowano

Kurcze to nie te same emocje co przy usuwaniu jakiegos starego konia, aleee... moglbym z tym zyc.

Opublikowano

Mozna podbic stawke o wyzej wymienionych i dorzucic Mendrka i Mazzeo ;d

Opublikowano

Barabasza.

Opublikowano

Lepiej lepiej...

Wychodzi na to ze The Order jednak zmiecie... userow z forumka :obama:

Opublikowano

headshotem w kolano

Opublikowano

Barabasza.

e tu brute contra me?

Opublikowano

Dorzuć blubera albo się goń.

Opublikowano

Yeti... please-don-t-go-Michael-michael-jackson-

:frog:

Opublikowano

Barabasza.

e tu brute contra me?

"patrzcie, chodzę na studia" :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.