Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ogralem tlou na premiere i serio bez trollowania nie mam pojęcia kto to jest

clint_ew.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale ten $idarb jest dobry w multi :obama:

A klapy dalej czekaja na pierwszego eksa z 300 zapowiedzianych w tym roku :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

To tylko pokazuje, ze te postacie były kiepskie

Opublikowano

To tylko pokazuje, ze te postacie były kiepskie

Boty są dzisiaj w formie, nie ma co xD

Opublikowano

W formie to ty jestes juz od jakiegoś czasu, bo najwiecej masz do powiedzenia na temat, z którym masz najmniej do czynienia

Zaraz sie zleca psychofani tlou i bedą dawać minusiki, a nobody moze pokusi sie o zapełnienie 2 kartek A4 udowadniając mi jakie to tlou jest przecudowne xD

Nie zapomnijcie napisać o konieczności gry na hard z wyłączonym nasłuchem xDDDDDD

Opublikowano

300? Jeszcze 3 tygodnie temu pisałeś o 200. Ale że ciągle o tym pjerdolisz, to zapytam: kiedy Sony zapowedziało 300 exów na ten rok?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No nie wiem jak mogłeś ukończyć TLOU i nie pamiętać tych postaci. Chyba pykałeś przy alkoholu, z włączoną muzą z radia, przyspieszając filmiki, krzycząc LALALA, zagłuszając tą brutalną, acz słuszną myśl, że GOTY jest eksluziwem na PS3.

Opublikowano

Tylko GOTY? Co tak cienko...

Zmieniając temat - paczajcie:

Remaster... że niby gdzie tam coś jest zremasterowane??

Przy okazji w trailerze spoiler na spoilerze pogania spoilerem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie zapomnijcie napisać o konieczności gry na hard z wyłączonym nasłuchem xDDDDDD

Jakiś czas temu trollowałem w statusach nt. TLoU. Już myślałem, że mój trolling przeszedł bez echa, a tu Nobody napisał mi obszerną wiadomość, w której wyjaśnił szczegółowo czym jest The Last of Us, jak należy grać, o jakiej porze dnia, z jakim trybem wyłączonym itd  xD   Poczucie misji w Nobody jest silne ;D mam nadzieje, że się nie obrazisz, tak naprawdę to nawet Cię lubie ;D 

Co do postaci drugoplanowych w TLoU to David wiadomo kozak ( jego pojawienie się jest kluczowym pkt gry, nie było wcześniej w grach wideo takiej roli) co Marleene (czy jak ona tam miała) to postać po prostu przyzwoita, stricte epizodyczna

Edytowane przez asax

Opublikowano

No nie wiem jak mogłeś ukończyć TLOU i nie pamiętać tych postaci. Chyba pykałeś przy alkoholu, z włączoną muzą z radia, przyspieszając filmiki, krzycząc LALALA, zagłuszając tą brutalną, acz słuszną myśl, że GOTY jest eksluziwem na PS3.

Zapomniałeś o włączonym obok xboxie i kumplach z lajwa w słuchawce.

Opublikowano

Widzę jakieś nowe nazewnictwo wymyślamy. :)

Opublikowano

Tak grałem z zamkniętymi oczami xD przestań

Sam nawet gdzieś pisałem ze to jedna z lepszych gier jakie na tamta chwile grałem i najlepsza na ps3

Opublikowano

Aux na poczatku byl jak:

vVlr1q.gif

Jednak skonczyl jak:

vO64N7.gif

Maybe next time.

Opublikowano

Jakiś czas temu trollowałem w statusach nt. TLoU. Już myślałem, że mój trolling przeszedł bez echa, a tu Nobody napisał mi obszerną wiadomość, w której wyjaśnił szczegółowo czym jest The Last of Us, jak należy grać, o jakiej porze dnia, z jakim trybem wyłączonym itd  xD   Poczucie misji w Nobody jest silne ;D mam nadzieje, że się nie obrazisz, tak naprawdę to nawet Cię lubie ;D 

Co do postaci drugoplanowych w TLoU to David wiadomo kozak ( jego pojawienie się jest kluczowym pkt gry, nie było wcześniej w grach wideo takiej postaci) co Marleene (czy jak ona tam miała) to postać po prostu przyzwoita, stricte epizodyczna

xDDDDDD

Pamietam jak byle kto napisał cos złego na temat TLOU to nobody zjawiał sie normalnie jak Batman i pisał co i jak xD

Tak na marginesie chyba nie ma nic bardziej żałosnego niż usilne wmawianie komuś jak trzeba grać w daną grę xDDDD

Opublikowano

300? Jeszcze 3 tygodnie temu pisałeś o 200. Ale że ciągle o tym pjerdolisz, to zapytam: kiedy Sony zapowedziało 300 exów na ten rok?

Mnie sie pytasz? Ktorys klap rzucil takim haslem z miesiac temu, wiadomo, ze liczac z indykami, ale chyba im nie wyjdzie :reggie:

to Figaro chyba pisal, pewnie na neogafie wyczytal.

Opublikowano

nobody jak po filmikach mozesz wiedziec,ze w QB sa kapiszony?Zreszta w grach Remedy zazwyczaj jest jakas rewolucja jak bullet time czy teraz będziesz miał mozliwosc grac glownym zlym albo to co zrobisz w tej liniowej gierce bez pasow bedzie mialo wplyw na serial.

MP,MP2,AW>trylogia Uncharted pod wzgledem klimatu,fabuły,postaci,dialogow/monologow(jest lepiej wykreowany tragiczny/cyniczny bohater w grach od mordy Sama Lake'a?)

Kultowe cytaty typu(Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela...)ktore pamietam do dzis,a nie ohhh crap heheheh,malo brakowało.

O oprawe audio/wideo tez nie mozna sie czepiac

Przypominam ze sztos MP to byla budzetowa gra stworzona przez chyba 35 osob niczym jakis wiekszy indyk(np musieli popisac sie kreatywnowscia w stylu komiksow zeby nie wykosztowac sie na aktorow i cutscenki) albo w drugiej czesci masz niby te same miejscowki iles tam razy ale sa tak przemodelowane ze tego nie odczuwasz np club ragnarock z jednynki podczs remontu czy motywy z ktorych sa znani czyli sny/majaki.

Za MP i MP 2 props na zawsze, ale oceniając developera po jego ostatnim dużym dokonaniu, to Remedy przy ND wypada blado. No ale QB ex na szrota, to trza propsować. Granie głównym złym to chyba nie do końca taka rewolucja, a serial to jakieś bzdety poboczne.

Edit : a sorry, była jeszcze ta megatona :

agents-of-storm-agents-of-storm.jpg

:yao:

W ogóle, jakie porównania w CW mają miejsce xd. Rozkminy o scenariuszu i bohaterze, gdzie jedna seria to luźna, zabawna przygoda ala Indiana Jones, a druga to kino noir, przemoc, krew, paranoja.

Opublikowano

kotleciku xd ja nie tworze porównania na zasadzie, że max payne > uncharted bo drake ssie, tylko uwypuklam, że ten aspekt w serii od piesków jest na niskimi poziomie jesli chodzi o koncept postaci jako takiej. 

Opublikowano

Odnoszę się tylko do postaci, mniejsza o grę jako całość. Porównywanie tych bohaterów nie ma sensu i tyle (zresztą obie serie to w ogóle różne światy) .

pewnie z tarnowa albo bielska przyjechał uczyć się na tej renomowanej uczelni :obama:

A Ty przypadkiem też nie przyjezdny ?

Opublikowano

Akurat Max był tylko przykładem, w tym miejscu mógłby być ktokolwiek nie wiem Mario chociażby. Chodzi mi o to, że Drake jest na poziomie konceptu mało przemyślaną postacią a teraz już za pózno, żeby to odkręcać i jest taki nijaki oh crap.

no z polskiej californi przyjechałem a co jaki to ma związek?

Opublikowano

No z taką szyderą, że gość skądś przyjechał, no ale nvm.

Kończąc wątek : Drake jest spoko i wbrew pozorom nie ma w mainstreamie szczególnie wielu bohaterów tego typu.

Opublikowano

Drake jest spoko, a boty muszą wyciągać Maxa, bo w swoich seriach nie mają ciekawszych bohaterów.

ibfCLUz8SntS7W.jpg

iQlKIrpdsfubU.jpg

Świniak w bandanie i konserwa w zielonej puszcze - to są dopiero dobre i przemyślane koncepty.

No z taką szyderą, że gość skądś przyjechał, no ale nvm.

Cały bluber - ja już przywykłem i nie zwracam uwagi.

Opublikowano

Master Chief to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci growych, wiec znowu wybierasz sie z motyka na slonce, chocbys nie wiem ile kierunkow ukonczyl na swojej uczelni MC juz zawsze bedzie kultowym bohaterem a Drake kojarzony z oh crap. Zanim wyskoczysz, ze chodzi o "jakosc" postaci, a nie o popularnosc to niestety jedno wiaze sie z drugim.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

W ogóle nie było mowy o popularności, a jeśli

jedno wiaze sie z drugim.

to Max Payne jest wypierdkiem przy Larze Croft :reggie:

Opublikowano

Podaj mi przyklad bardzo znanego, kultowego bohatera ktory jest (pipi)owy. Kazda znana postac musiala czyms sobie na ta popularnosc zapracowac. MC to swietna postac i tyle, chyba ze swoja opinie wydales na podstawie felietonu mendrka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.