Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

" The Order 1886 - potwierdzono obecność miejskich placów"

żałosne

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

:notsure:

Opublikowano

Order wygląda genialnie pod kątem designerskim, jak i technologicznym.

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Opublikowano

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
Opublikowano

na twicie piszą, że nie tylko same korytarze bedą w grze, ale też otwarte przestrzenie place jak ten

That screen!

the-order-screen-3.jpg

to wygląda średnio, pierw jak ktoś wrzucił screena i nie podpisał to zastanawiałem się o co wam chodzi z tym assassin's creed 2.

Dla porównania AC z zeszłego roku:

ACUnity-PS4-Leaked-12.jpg

2736602-7930572439-15204.png

assassins-creed-unity-texture-quality-00

''otwarta przestrzeń jak ten plac''  łooo kur.wa GOTY paski 1886, w takim razie Ryse to sandbox. Sonyboty na kolanach z pełnymi ustami, od zawsze i na zawsze   :)

Opublikowano

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

xD przemieszczanie się po gzymsie wychylając gałkę w prawo, w ch.uj dobra wspinaczka 

EDIT; Chyba dałem się strollować Exactowi ;(

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sunset sprzedane 10 sztuk. Szanują bardzo

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

Opublikowano

Wypływają pogłoski, że MGR 2 faktycznie może być jakiegoś rodzaju exem. Może czasowym albo z PC wersja, jak SF 5?

Opublikowano

Jak nie z PC to bierę ps4

Opublikowano

Jak dobrze, że w większości mam w du.pie te japońskie wybryki natury.

Opublikowano

Sony ma duza przewage w ilosci sprzedanych konsol, latwiej im bedzie zabiegac o exy, trzymam kciuki.

Opublikowano

Współczuję suteq. Grać tylko w zachodnie, niczym zainspirowane czy świeże kupształy musi być wyzwaniem. Gratki :)

Opublikowano

Współczuję suteq. Grać tylko w zachodnie, niczym zainspirowane czy świeże kupształy musi być wyzwaniem. Gratki :)

Patrząc na to na co czekam w tym roku to większość gier robią studia europejskie, jedno z USA i jedno z Japonii.

Nie myl mnie z osobnikami, którzy grają w gry Ubi/EA/Acti. Na nie zdecydowanie szkoda czasu.

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

Dobry wyznacznik. Pseudo cool młodzieżowa strzelanka vs artystyczna gra o boskiej wilczycy osadzona w japońskiej mitologii  :reggie: 

Nie od dziś wiadomo,ze jak gra jest strzelanką to się sprzeda na xboxie.

Opublikowano

Nie myl mnie z osobnikami, którzy grają w gry Ubi/EA/Acti. Na nie zdecydowanie szkoda czasu.

ale far cry z zatoki goty 2014 :)

Opublikowano

Żałuję czasu na tego fc4, a GOTY 2014 to South Park zdecydowanie. :good:

Opublikowano

Kijek prawdy to też Ubisoft :reggie:

Opublikowano

>graj w gry

>nie graj w japońskie gry

Does not compute.

Jak mozna?

Opublikowano

Kijek prawdy to też Ubisoft :reggie:

Ubisoft to tylko wydawca, gra jest Obsidianu.

Opublikowano

D.upa was piecze i tyle.

Nie mi się setting w obu grach pasuje a w The Order bardzo podoba i chętnie bym pograł dla graficzki itp ale Figaro? On hejtuje design gearsów (no postacie to wiadomo, ale architektura, bronie czy potwory są imo ok) i kocha kolorowe gry z tęczową paletą barw i niesamograje i gdyby The Order zmierzał na XO to by hejtował aż para z dupy leciała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.