Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

" The Order 1886 - potwierdzono obecność miejskich placów"

żałosne

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

:notsure:

Opublikowano

Order wygląda genialnie pod kątem designerskim, jak i technologicznym.

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Opublikowano

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
Opublikowano

na twicie piszą, że nie tylko same korytarze bedą w grze, ale też otwarte przestrzenie place jak ten

That screen!

the-order-screen-3.jpg

to wygląda średnio, pierw jak ktoś wrzucił screena i nie podpisał to zastanawiałem się o co wam chodzi z tym assassin's creed 2.

Dla porównania AC z zeszłego roku:

ACUnity-PS4-Leaked-12.jpg

2736602-7930572439-15204.png

assassins-creed-unity-texture-quality-00

''otwarta przestrzeń jak ten plac''  łooo kur.wa GOTY paski 1886, w takim razie Ryse to sandbox. Sonyboty na kolanach z pełnymi ustami, od zawsze i na zawsze   :)

Opublikowano

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

xD przemieszczanie się po gzymsie wychylając gałkę w prawo, w ch.uj dobra wspinaczka 

EDIT; Chyba dałem się strollować Exactowi ;(

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sunset sprzedane 10 sztuk. Szanują bardzo

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

Opublikowano

Wypływają pogłoski, że MGR 2 faktycznie może być jakiegoś rodzaju exem. Może czasowym albo z PC wersja, jak SF 5?

Opublikowano

Jak nie z PC to bierę ps4

Opublikowano

Jak dobrze, że w większości mam w du.pie te japońskie wybryki natury.

Opublikowano

Sony ma duza przewage w ilosci sprzedanych konsol, latwiej im bedzie zabiegac o exy, trzymam kciuki.

Opublikowano

Współczuję suteq. Grać tylko w zachodnie, niczym zainspirowane czy świeże kupształy musi być wyzwaniem. Gratki :)

Opublikowano

Współczuję suteq. Grać tylko w zachodnie, niczym zainspirowane czy świeże kupształy musi być wyzwaniem. Gratki :)

Patrząc na to na co czekam w tym roku to większość gier robią studia europejskie, jedno z USA i jedno z Japonii.

Nie myl mnie z osobnikami, którzy grają w gry Ubi/EA/Acti. Na nie zdecydowanie szkoda czasu.

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

Dobry wyznacznik. Pseudo cool młodzieżowa strzelanka vs artystyczna gra o boskiej wilczycy osadzona w japońskiej mitologii  :reggie: 

Nie od dziś wiadomo,ze jak gra jest strzelanką to się sprzeda na xboxie.

Opublikowano

Nie myl mnie z osobnikami, którzy grają w gry Ubi/EA/Acti. Na nie zdecydowanie szkoda czasu.

ale far cry z zatoki goty 2014 :)

Opublikowano

Żałuję czasu na tego fc4, a GOTY 2014 to South Park zdecydowanie. :good:

Opublikowano

Kijek prawdy to też Ubisoft :reggie:

Opublikowano

>graj w gry

>nie graj w japońskie gry

Does not compute.

Jak mozna?

Opublikowano

Kijek prawdy to też Ubisoft :reggie:

Ubisoft to tylko wydawca, gra jest Obsidianu.

Opublikowano

D.upa was piecze i tyle.

Nie mi się setting w obu grach pasuje a w The Order bardzo podoba i chętnie bym pograł dla graficzki itp ale Figaro? On hejtuje design gearsów (no postacie to wiadomo, ale architektura, bronie czy potwory są imo ok) i kocha kolorowe gry z tęczową paletą barw i niesamograje i gdyby The Order zmierzał na XO to by hejtował aż para z dupy leciała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.