Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rising na bank wyjdzie na kompa. Konami jest raczej zadowolone z wynikow jedyneczki oraz MGSVGZ na blaszce wiec glupio by bylo teraz sie cofac (i rezygnowac z latwego hajsu).

Dobrze było kupić obie te pozycje :fsg:

MGS V też się łyknie na premierę :fsg: :fsg:

Na premierę,czyli jakieś pół roku po konsolach ;) Od razu konami mówiło,że wyjdzie na pc,ale później. Kurde bycie komputerowcem uczy cierpliwości i pokory.

Hmm... W takim razie co mogą powiedzieć czekający naście lat właściciele PS4 na Grim Fandango + masę exów, tfu gierek wydanych 1-2 lata temu na PCta, a którymi tak się chwalą w wojnie konsolek :oh_you:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spoko Adi! Do LoLa spokojnie ta karta wystarczy! Pupa też w końcu przestanie boleć.

Przynajmniej do zakupu nowe karty graficznej :Coolface:

Opublikowano

Spoko Adi! Do LoLa spokojnie ta karta wystarczy! Pupa też w końcu przestanie boleć.

Przynajmniej do zakupu nowe karty graficznej :Coolface:

pustynia_d.jpg

Opublikowano

Ja tam widzę Mendrek, że to Ciebie boli, że ktoś ma pieceta, gdzie sama karta grafiki kosztuje tyle co konsola Słony, do której wzdychasz, a której nie masz  :reggie:

Opublikowano

Sad but true.

Wiadomo, że konsole już praktycznie odstają od PieCów ale nawet to nie przeszkodzi nam w zagraniu w Wieśka 3. :reggie:

Opublikowano

Ja tam widzę Mendrek, że to Ciebie boli, że ktoś ma pieceta, gdzie sama karta grafiki kosztuje tyle co konsola Słony, do której wzdychasz, a której nie masz  :reggie:

Dupa ma go boleć że adi się sfrajerzył? Pewnie tak samo go dupa boli o posiadaczy kredytu we frankach.

Opublikowano

Wieśmin 3: Dzika goń forever  :banderas:

19 maja wszyscy będziemy Polakami przez duże "P".

Za wyjątkiem Mendrka, Limona i Figaro ;)

Opublikowano

Dupa ma go boleć że adi się sfrajerzył? Pewnie tak samo go dupa boli o posiadaczy kredytu we frankach.

Mendrek też się sfrajerzył grając całą 7 generację na PS3 zamiast na X360 z lepszymi multilplatformami, lepszym multi i lepszym padem.

Opublikowano

Bo to taki typowy fan Playstation, ma mocno rozwiniętą wyobraźnię.

Opublikowano

A tak w ogóle, to co to za efera z tym Wiesławem znowu?

Opublikowano

klapki maja ubaw bo rekomendowane wymagania na wieska pozwola grac w mid-high, a nie ultra tak jak na ps4 :frog:

Opublikowano

Byłem pewien, że chodzi o to, że Wiesiek na PS4 wygląda jak (pipi) rozmazane przy wersji glorious PC na który nie stać Mendrka i się wozi.

Opublikowano

>graj do tej pory w 640p

>wspominaj cos o go.wnie rozmazanym

Opublikowano

Sad but true.

Wiadomo, że konsole już praktycznie odstają od PieCów ale nawet to nie przeszkodzi nam w zagraniu w Wieśka 3. :reggie:

Odstawały to już w dniu premiery, co nie zmienia faktu, że czytanie żali master race na forum w3 jest cudowne :fsg: Najśmieszniejsze jest, że opcje "Ultra" REDzi udostępnią dopiero kilka miesięcy po premierze gry. :yao:

Opublikowano

Haha powaznie kilka miesiecy po? :yao:

Kurcze skoncze pykac dzis w DL i robie nocny maraton w temacie obvious downgrade na forum W3, czuje ze bedzie beczunia :sir:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kurcze skoncze pykac dzis w DL i robie nocny maraton w temacie obvious downgrade na forum W3, czuje ze bedzie beczunia :sir:

No tak pisało w którymś z tematów, ale którym to już nie wiem. Tam każdy post od tych pokazów to albo downgrade albo pieprzenie o wymaganiach i tym że gra dławi się nawet na GTX980 za ponad 2 koła. Dodatkowo REDzi wypowiadali się, że Ultra poza tymi bajerami od nVidii niewiele różni się od High. Ostatnio jarają się wypowiedziami jakiegoś gościa z CDA, który stwierdził, że różnica między PC, a konsolami jest ogromna, a sam chyba nie widział trzech monitorów ustawionych obok siebie pokazujących różnice między platformami.

No ale wiadomo wszystko dopiero okaże się po premierze gry i nie wątpię, że W3 na PC na pewno będzie wyglądał najlepiej. No, ale proszę was, jakim kosztem :reggie:

Opublikowano

nie wątpię, że W3 na PC na pewno będzie wyglądał najlepiej. No, ale proszę was, jakim kosztem :reggie:

xD

no i to jest najdobitniejsze podsumowanie tych śmiesznych dissów na konsolowe wersje. 

Opublikowano

No tak pisało w którymś z tematów, ale którym to już nie wiem. Tam każdy post od tych pokazów to albo downgrade albo pieprzenie o wymaganiach i tym że gra dławi się nawet na GTX980 za ponad 2 koła. Dodatkowo REDzi wypowiadali się, że Ultra poza tymi bajerami od nVidii niewiele różni się od High. Ostatnio jarają się wypowiedziami jakiegoś gościa z CDA, który stwierdził, że różnica między PC, a konsolami jest ogromna, a sam chyba nie widział trzech monitorów ustawionych obok siebie pokazujących różnice między platformami.

No ale wiadomo wszystko dopiero okaże się po premierze gry i nie wątpię, że W3 na PC na pewno będzie wyglądał najlepiej. No, ale proszę was, jakim kosztem :reggie:

No jakim? Przecież na konsolach też masz tytuły, które dostają lepszą grafę PO premierze. To że koszt dobrego PCta jest dużo większy niż konsoli, to chyba wiadomo gdzieś tak od zawsze. Cała sytuacja dowodzi tylko, że CDP jest za małym studiem na taki duży projekt. Problemy ma każda wersja, nawet na mega konsoli PS4 ta gierka nie chodzi płynnie i tutaj nie pomoże wydanie większej kwoty na mocniejszy sprzęt, bo ktoś skaszanił swoją robotę, tutaj trzeba liczyć tylko i wyłącznie na to, że CDP się przyłoży. Niby zostało jeszcze sporo czasu, ale mogę się założyć, że ta gra będzie wymagała sporo patchy na każdym systemie.

Opublikowano

klapki maja ubaw bo rekomendowane wymagania na wieska pozwola grac w mid-high, a nie ultra tak jak na ps4 :frog:

Przecież na tym to najbardziej wersja na X1 zyskuje. Jakby zestawy za 3k odpalały Wiedźmina 3 w takiej grafie to byłby policzek dla platformy MS.

:(

Opublikowano

Problemy ma każda wersja, nawet na mega konsoli PS4 ta gierka nie chodzi płynnie i tutaj nie pomoże wydanie większej kwoty na mocniejszy sprzęt, bo ktoś skaszanił swoją robotę, tutaj trzeba liczyć tylko i wyłącznie na to, że CDP się przyłoży. Niby zostało jeszcze sporo czasu, ale mogę się założyć, że ta gra będzie wymagała sporo patchy na każdym systemie.

Czy będzie wymagać łatania ? pewnie tak  , tyle że Redom będzie łatwiej ogarnąć dwie zamknięte platformy PS4/XO niż  PC gdzie jest pierdyliard konfiguracji i to ta wersja jest obecnie narażona na największą liczbę problemów ;)

Opublikowano

Come on, w 2015 nawet Nintendo polubiło się z patchami. To jasne jak Słońce że Redzi sporo naprawią po premierze, zwłaszcza że wydają rzadziej niż typowy developer.

Opublikowano

Patch Day1 confirmed.

Opublikowano

Problemy ma każda wersja, nawet na mega konsoli PS4 ta gierka nie chodzi płynnie i tutaj nie pomoże wydanie większej kwoty na mocniejszy sprzęt, bo ktoś skaszanił swoją robotę, tutaj trzeba liczyć tylko i wyłącznie na to, że CDP się przyłoży. Niby zostało jeszcze sporo czasu, ale mogę się założyć, że ta gra będzie wymagała sporo patchy na każdym systemie.

Czy będzie wymagać łatania ? pewnie tak  , tyle że Redom będzie łatwiej ogarnąć dwie zamknięte platformy PS4/XO niż  PC gdzie jest pierdyliard konfiguracji i to ta wersja jest obecnie narażona na największą liczbę problemów ;)

Może też być tak, że rok po premierze na PC ludzie sami naprawią i dopakują gierkę, a na konsolach trzeba będzie udawać że 20-30 k/s i inne problemy niezałatane przez autorów jest spoko i nie przeszkadza w graniu. Tak w sumie dosyć często bywa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.