Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja sie moge z Lemem zalozyc, jak bedzie 95% i wiecej to usuwam konto, jak mniej to Lem usuwa, glosujmy kto jest za takim zakladem.

Popieram.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

znowu the order ?

zeszly rok, poczatek

F4qbh57.gif

okolicepsxexperience

IFDRBJs.gif

poza usunięciem epoletów i akselbantów, bardzo duża poprawa. A wciaż mówimy o grze na silniku z 2011, (pipi)owymi narzedziami itp.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

3 dni po premierze

http://www.allegro.pl

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Sony ogarnelo, kaze robic gry tylko w ciemnosci, bo mniej wtedy widac xD U4, the order, co nastepne?

Przecież tekstury są ostrzejsze na nowszym gifie, porównaj twarze. 

Już nie mówiąc o tym, że stary build to jakieś 16 FPS.

A że gre każdy sprzeda po ukończeniu ? I bardzo dobrze, może się barany nauczą wrzucać multi tam gdzie to potrzebne. Jakim trzeba być łomem, żeby pozwalić na strzelankę tpp bez multi, no ya yebie  :angry:

tak bardzo jak podoba mi sie setting i gunplay, tak bardzo mnie wkurza brak multi.

KIERWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

poza usunięciem epoletów i akselbantów, bardzo duża poprawa. A wciaż mówimy o grze na silniku z 2011, (pipi)owymi narzedziami itp.

Przeczytalem "usuniecie napletow" xDDDDDD

Opublikowano

Premiera wypada w piątek także śmiało można wystawiać aukcję od razu po powrocie ze sklepu.

Opublikowano

ja już wystawiłem aukcje z datą wysyłki na 23 luty

Opublikowano

@MeSSer

Ale po co mieli wrzucać do TO1886 multi? Żeby była kolejna gra Sony z beznadziejnym multi? Wtedy premiera to byłaby w 2016.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

multi nie, ale co-op no kur.va az sie prosi, tym bardziej ze prawie na kazdym gameplayu jakas postac z ekipy za nami biega

Opublikowano

Ja sie moge z Lemem zalozyc, jak bedzie 95% i wiecej to usuwam konto, jak mniej to Lem usuwa, glosujmy kto jest za takim zakladem.

Masz mój głos ;)

Opublikowano

@MeSSer

Ale po co mieli wrzucać do TO1886 multi? Żeby była kolejna gra Sony z beznadziejnym multi?

Dobrze, że nie pracujesz w Epic Games, bo Girsy też dostały multi w ostatniej chwili i pracownicy też obawiali się krytyki po premierze.

Ludzie, wyciąć 10 miejscówek z singla, symetryczne mapy, wklejka z Girsów i już sprzedaż idzie 2x a tak 2 dni i do żyda. Znowu się powtórzy sytuacja z Vanguisz, ehhh.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Glodnemu chleb na mysli :reggie:

Opublikowano

Dobrze, że nie pracujesz w Epic Games, bo Girsy też dostały multi w ostatniej chwili i pracownicy też obawiali się krytyki po premierze.

Ludzie, wyciąć 10 miejscówek z singla, symetryczne mapy, wklejka z Girsów i już sprzedaż idzie 2x a tak 2 dni i do żyda.

Girsy mają gameplay, a nie QTE z cutscenkami. :daddy:

Opublikowano

Masz mój głos ;)

Jak tam otrząsnąłeś się z tego że w przypadku XO, DX12 tak dużo nie zmienia , w przeciwieństwie do tego jak uparcie twierdziłeś i pozostałe botki w (pipi)a tym robiłeś ? :/

Opublikowano

Glodnemu chleb na mysli :reggie:

A glodny glodnemu wypomni xD.

Opublikowano
Jak tam otrząsnąłeś się z tego że w przypadku XO, DX12 tak dużo nie zmienia , w przeciwieństwie do tego jak uparcie twierdziłeś i pozostałe botki w (pipi)a tym robiłeś ? :/

Jak rozumiem, doskonale wiesz wszystko o DX12, pracujesz przy nim i możesz mi już przewidzieć, co będzie z Xone aż do 2020 roku?

Opublikowano

macio na liscie exow 2015 u ciebie na xone rozumiem ze na 1 miejscu win10, zaraz po nim dx12?

Opublikowano

Karas skad wiesz ze DX12 nic nie zmienia skoro jeszcze nie wyszla zadna gra pod to pisana, a sam uptade XO, jak i premiera Win10, miec miejsce pozna jesienia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Macio miałeś przerwę od Console Wars więc wyjaśnię Ci jak wygląda na dzień dzisiejszy strategia botów:

- ciśniemy bekę z duck hunt QTE1886 

- YETI to kręt, oszust i tchórz

- wypominamy brak PS4 Mendrkowi i Limonce

- NIE PISZEMY O Bloodborne, ta gra w Console Wars dla nas nie istnieje

- nie piszemy o Windowsie i Hololensie

-nie piszemy o  DX 12, póki nie mamy udokumentowanych dowodów 

i na tej pozycji musimy wytrwać do czerwca, sytuacja jak widać nie jest więc różowa, ale damy rade. 

Opublikowano

Nie moge sie doczekac az na klapkow spadnie Ostrze Sprawiedliwosci Krola Spencera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.