Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wyparowala wraz z pora dnia :P na standzie sony w grudniowych eventach demko bloodborna mialo ta sama lokacje w nocy, tutaj widze ze jest zachod slonca

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Downgrade to boty widzą w każdym eksie, był już w inFamous, DC, Orderze, a teraz Bloodborne. Prawda jest taka, ze downgrade to niektórzy mają chyba w mózgu.
Brak gier przez następnie pół roku, a to co jest to w 900p i bez trawy, więc downgrade i nienawiść zalała im mózg.

Limonczello, Ty mi lepiej powiedz gdzie się podziała ta kozacka mgła, która była na wideo z TGS. :kaz:

Loooooool, to musi być prowokacja. Zaraz ktoś się spyta, gdzie sie podziało słońce w środku nocy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti wybaczam ich, boty sa tak biedne ze potem nie wiedza jak wyglada podwozie w sportowych samochodach bo nie ogarniaja ze moze byc inne niz w ich fiatach 126p

Opublikowano

wyparowala wraz z pora dnia :P na standzie sony w grudniowych eventach demko bloodborna mialo ta sama lokacje w nocy, tutaj widze ze jest zachod slonca

Roślinność przez inną porę dnia też stała się gorsza, a w nocy nagle rozkwita? :kaz:

YETI już jaki bulwers i docinki osobiste, oj będzie strzał z ucha. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

sonobociarnia z pełnymi ustami  :daddy:

Masz racje istna tragedia że w końcu odcięli się od gówien f2p :pinch:

[...]

Początek roku, a później

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Kolejne zapowiedzi już na początku grudnia na playstation experiens.

100x :banderas:

No faktycznie.
Opublikowano

Ale co mi do listy barona Yeti'ego ? my baroni mamy indywidualne listy a nie jak zielony plebs musi posiłkować się grupowo tworzonymi.

Opublikowano

Yeti wybaczam ich, boty sa tak biedne ze potem nie wiedza jak wyglada podwozie w sportowych samochodach bo nie ogarniaja ze moze byc inne niz w ich fiatach 126p

A skąd maja to wiedzieć jak u starego w Golfie 4 ktorego kupił od Niemca ktory podczas sprzedaży płakał nie ma czegoś takiego, a jedyne maskowanie jakie widzieli to silnika.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

YETI już jaki bulwers i docinki osobiste, oj będzie strzał z ucha. :lapka:

Lepiej powiedz czy dowiedziałeś się od taty, czemu przy zachodzie słońca nie świeci księżyc.

Opublikowano

Bo ps4 to gówno obesrane :cool:

Opublikowano

Bo ps4 to gówno obesrane :cool:

Będzie dopiero beka jak kupisz do guwno, nie pierwsza i nie ostatnia związana z tobą. :lol:

Opublikowano

Uczę się od najlepszych w tym temacie: ciebie i experta :lapka:

No i oczywiście, że kupię, gówno obesrane>gówno rozmazane. :usmiech:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiesz, ja guwno zazwyczaj spuszczam w kiblu, a ty jesteś w stanie za nie zapłacić. Rada jest taka, przeznacz te pieniądze na dobrego lekarza.

Opublikowano

Skoro Ty i prawie 20mln osób zapłaciła za guwno to ja też mogę.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Cóż za wymiana zdań :obama:

Opublikowano

Słyszeliście o kolejnym remasterze?

Playstation 4 4K Edition i Xbox One 4K Edition

Opublikowano

Mam nadzieję, że 4K będzie działać płynnie . . . 

W menu. Komórki sobie już z tym radzą.

Opublikowano

Słyszeliście o kolejnym remasterze?

Playstation 4 4K Edition i Xbox One 4K Edition

Dostanę raka, jeżeli news okaże się prawdziwy, porzucę dotychczasowe życie i zacznę być bieszczadzkim pustelnikiem

Opublikowano

Ale tylko do filmów i strumienia te 4K więc nic to nie zmienia. 

Opublikowano

Ja singla z Bad Company 2 baaaaardzo miło wspominam, miał swoje momenty, no i mimo bycia korytarzem, sprawiał wrażenie otwartości. Szkoda że multi na ps3 umarło po premierze BF3, pograłbym sobie conquest na Arica czy assault na tej zimowej mapie po ciemku.

Nie wiem jak teraz ale kolo wakacji 2014 nie bylo problemu ze znalezieniem graczy w bc2 na ps3. Nawet platyne wbilem. :wio:

Teraz sobie grywam z ekipa na PC. Miazga, mega fun, mega gierka dalej. No i single bardzo dobry, o dziwo dobry dub z Pazura.

Szkoda ze juz nigdy nie zrobia tak dobrej gierki, zyeby. :/

Najlepsze pifpaf poprzedniej generacji, zadna inna strzelanka mnie nie wciagnela.
Opublikowano

multi BF:BC2 >>> wszystkie multi FPP poprzedniej generacji. Gdzie BC3 do uja a nie jakieś amerykańsko-gangsterskie klimaty ;/

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

daddy napisal pierwszy sensowny post w cw :dafuq:

Opublikowano

zawsze o jeden więcej niż guernica  :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.