Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yeti - rzucasz tymi materiałami z gry. Tylko żebyś później nie płakał, gdy się okaże, że po jej włączeniu wszystko już widziałeś...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dobra jak the order ma średnią 8 - lemonka dostaje bana a jak the order ma średnią niższą niż 8 to lemonka dostaje bana a yeti i czez zostają

Opublikowano

Bo co? Bo jest xbotem? Może on też ma uczucia i mu smutno jak tak piszesz :/

Opublikowano

Jak Unch 4 zejdzie poniżej 8.0 to banana wyrywa Mendrek, Lem, Expert i Yeti... :dog:

Opublikowano

A jak nie to Mazzeo kermit i Don ( kubson to ukryta opcja niebieska )

Opublikowano

Bo co? Bo jest xbotem? Może on też ma uczucia i mu smutno jak tak piszesz :/

Przypomnij sobie jak na streamie szykowales buty na robaki lepiej Ty panie uczucia! :yao:

Opublikowano

Jak Unch 4 zejdzie poniżej 8.0 to banana wyrywa Mendrek, Lem, Expert i Yeti... :dog:

a jak bedzie powyzej 80% to bana lapie kazdy bot? pasuje?

Opublikowano

Czyli w dniu premiery Unch 4 Czezki kupuje nową konsole Sony. :D

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Miał byc Daddy w pakiecie.

daddy jest z tego forum od dawna a osady z gejonly są rakiem tego forum

a jak bedzie powyzej 80% to bana lapie kazdy bot? pasuje?

grafika i ND swięte krowy :reggie: chyba tylko debil by się założył

Opublikowano

Przecież U4 będzie miał średnią co najmniej 85% i to jest oczywiste.

Opublikowano

Pasuje i tak mialem kupic PS4

Opublikowano

Chciałem sobie tylko pomarzyć o świecie bez Mendrka i jemu podobnych, a Wy jak zwykle kopem w pysk sprowadzacie mnie na ziemię.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

może troche edytować zakład, nie ban, a wklejka w sygnaturze z PS4 albo Xbox przez miesiąc

Yeti z logiem Xboxa czaicie

a i tak będzie 8/10

Opublikowano

Nie będzie... samograj plus korytarzyk. Nie ma szans. :sir:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek jest ponad podzialami ale postami jednoczy oba obozy gdy pisze swoje glupoty wiec mimo wszystko jest tu potrzebny, mu nikt inny podobnym nie jest, reszta trolluje w mniejszym lub wiekszym stopniu (przynajmniej tak uwazam)

lem tu pisze pewnie z tych samych powodow co swego czasu iras czy juras - ilez mozna na gameonly gadac w kolko z 5 osobami gdzie jeszcze kazda z nich to psychofan jednego systemu, nuuudy :D

Opublikowano

Tak jak QB.

Opublikowano

No nudzi się pewnie chłopaczyna na tych zajęciach, genialne dziecko, które poznaje branże od kuchnii a taki ping tylko gierki kupuje :yao: z czym do ludzi w ogole.

Opublikowano

Ale za QB wiesz kto odpowiada, dlatego nawet nie muszę się zastanawiać nad jakością tego tytułu.

No i gry od tych ludzi samograjami nigdy nie były, jedynie korytarzami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nowe IP vs. dwudzieste uncharted :reggie:\

Co te klapy dzis bez smyczy tak lataja?

Opublikowano

Tak jak QB.

Wmawiaj sobie dalej, mały człowieczku xD

Opublikowano

Zreszta, nie ma co sie jarac U4 i QB, dzisiaj w temacie o Zamowieniu wyczytalem, ze to "epickie polaczenie tlou i gearsow".

:obama:

Dobrze, ze yeti spekal, bo teraz ja bym sie bal :obama:

Opublikowano

To co zakład już nie aktualny ?!

Opublikowano

Tak jak QB.

Wmawiaj sobie dalej, mały człowieczku xD

To pokaż mi gameplay z tej gry, który udowodni, że to nie będzie korytarzyk tak jak Order.

Opublikowano

może troche edytować zakład, nie ban, a wklejka w sygnaturze z PS4 albo Xbox przez miesiąc

Yeti z logiem Xboxa czaicie

a i tak będzie 8/10

fanek nie bedzie to mialo sredniej ponad 80%

kij grafa kij super klimat ale kazdy ta gre zjedzie za te nawarstwienie cutscenek, za z gory narzucone momenty - tutaj mozesz sie tylko skradac, teraz tylko mozesz celowac ze snajperki itp, wielu pewnie sie dowali, ze az prosilo sie o co-opa bo wiekszosc czasu bohater chodzi z kims innym u boku

ta gra nie bedzie niczym innym ponad to co pokazano na gameplayach bo nawet tworcy to przyznaja - takie jest ich zalozenie, cel od samego poczatku

niektorym to by sie przydal kubel zimnej wody bo serio niektorzy mysla ze full to bedzie polaczenie tlou z gearsami :D :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.