Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie skończył TLOU...

to ja zaczne...  noooob :P

;)

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek nazywa Pinga noobem :dynia:

Opublikowano

Nie wstydzę się tego, gra mnie tak wynudziła, że w momencie kiedy

Znajdujesz znowu dwóch murzynów na plaży

to wyłączyłem, wywaliłem z dysku i juz nigdy nie odpalę.

Idziesz, włączasz widzenie przez ściany, szczelasz, zabijasz, potem znowu to samo, ojej chowaj się szybko bo mlaskacz idzie no i go potem z CEGŁY :banderas:

Nie, po prostu nie, to nie jest gra dla mnie. To jest gra dla januszy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

a GTAV? też gra dla januszy?

bo tak sądziłem dopóki nie usiadłem do niej

Opublikowano

no gra z auto (pipi)a aimem, to chyba oczywiste.

Opublikowano

Nie, GTAV jest fajne bo masz nie dość że rewelacyjnie napisaną fabułę z masą ciekawych plot twistów (a nie to co w TLoU przewidywalne do bólu), to jeszcze możesz robić całą masę przyjemnych aktywności pobocznych czego w liniowym TLoU nie uświadczysz.

Zresztą nie ma co porównywać, GTA V to gra, TLoU to kiepska historyjka z miernym gameplayem.

Opublikowano

Fanek uprzedzajac wszystkie twoje przyszle pytania powiem iz kazda gra, ktora Ci sie podoba jest dla Januszy

Opublikowano

z GTA sie zgadzam, ale przemilcze TLOU :sleep:

asax - to Alien Isolation (druga najlepsza gra po TLOU, w jaką grałem na PS4)  też dla januszy? :/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tlou to najwiekszy samograj w jakiego w zyciu gralem. Dobrze, ze nigdy nie probowalem grac w Heavy Rain bo bym prawdopodobnie skonczyl z gejmingiem. Ping mowi prawde.

Opublikowano

@Fanek nie, to akurat wyjatek i oznaka tego, ze Playstation nie wyzarlo Ci jeszcze mozgu :)

Opublikowano

Czasami gry dla januszy sa zayebiste - np counter-strike, tlou.

Opublikowano

@Fanek nie, to akurat wyjatek i oznaka tego, ze Playstation nie wyzarlo Ci jeszcze mozgu :)

to pocieszyłeś mnie, kamień spadł mi z serca :D

Opublikowano

Czasami gry dla januszy sa zayebiste - np counter-strike, tlou.

ale zestawienie xddddddddddddddddd

dodam jeszcze LOL-a i Worlds of tanks

Opublikowano

Co tu się wyrabia. :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No właśnie to jest problem exów na platformy sony - nędzne samograje, albo gry nie stanowiące żadnego wyzwania. To jest platforma dla januszy/modnych gości co mają ps4 jako fajny gadżet w salonie i 'o patrz tutaj mam gierkę, patrz jak w nią wymiatam'.

TLoU - lipa.

InFamous - plastikowa lipa, nudna, odtwórcza, zero wyzwania.

Driveclub - wydmuszka.

Heavy Rain - boże jakie to było słabe, nawet jak QTE spyierdoliłeś to gra szła dalej. Takie telltale tylko robiło się więcej irytujących czynności wydłużających sztucznie rozgrywkę.

Beyond - nie grałem, ale pewnie też lipa.

God of War - prostacka siekanina z łysym kibolem, napier.dalaj w kwadrat i idź przed siebie, przeciwnicy nic Ci nie zrobią - zero skilla. To nie jest slasher, to jest 'oglądanka'. W temacie slasherów odsyłam do Ninja Gaiden lub Bayonetty.

Playstation all stars battle royale - to to już zupełnie powinno być zaorane. Chcieli zerżnąć pana Miyamoto, pan Miyamoto zerżnął ich.

No szkoda pisać.

Ja nie neguję faktu, iż powyższe tytuły mogą się komuś podobać i że będzie ich bronił, ale panowie jest pewna różnica. Ja lubię grać w gry, nie oglądać ładne animacje gdzie moja rola ogranicza się do klepania w jeden przycisk i wychylanie gały do przodu. Graczy z krwi i kości takich jak JA, mesjaszy, prawdziwych nestorów świata gier wideo, koneserów dobrej rozrywki jest mało. Znacznie więcej jest za to oglądaczy, co chcą sobie pyknąć w samograja w przerwie między tańcem z gwiazdami a meczem reprezentacji polski w piłkę ręczną, co to na forach się tłumaczą, że mają życie, prace i nie mają czasu na jakieś głupie hardkorowe granie. O patrz helenka jaka grafa, patrz teraz mu zrobię kontre i trójkątem łeb upyierdolę, nieźle co?

Wydaję kasę na grę po to, by się z nią bawić, by mieć satysfakcje, a nie żeby samo się robiło. Dlatego poszedłem ścieżką Xboksa, choć sympatyzuję z Nintendo. Niestety gry od Ninny również nie stanowią wyzwania i nie dają funu, a jednak średnio mnie kręci wczuwa w klimat, który wymaga dla lepszego feelingu zesrania się w pieluchę dla dorosłych i wmawiania sobie, że jest się bobaskiem.

PlayStation było hardkorowe do premiery trójki. Potem już wszystko odbiło w stronę konsumenta typu młodzi dynamiczni z wielkich ośrodków.

Opublikowano
:obama: zaorane
Opublikowano

Ale chinskie gierki o nastolatkach w spodniczkach to juz git.

Mój ulubiony argument na forum o grach wideo zaraz obok 'jesteś nołlajfem'

Opublikowano

Wydaje mi sie ze pingowi bliżej do kolekcjonera niz gracza.

Jesli TLoU to samograj i słaba gra to znak ze czas na nowa edycje CW bo ta zjadł rak.

Opublikowano

Exact dla kogos kto nie gral w heavy rain, pobieznie sprawdzil uncharted, nie gra w gry ubisoftu itp uwierz ze tlou moze byc samograjem. Dla mnie byl i nie widze co w tej opini jest takiego nieprawdziwego. Za to na pewno nie jest slaba gra, to akurat nieprawda.

Opublikowano

Zero wyzwania, no idziesz przez grę jak przecinak, samo się praktycznie wszystko robi :(.

Opublikowano

Zero wyzwania, no idziesz przez grę jak przecinak, samo się praktycznie wszystko robi :(.

Na jakim poziomie trudnosci grałes?

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.