Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najśmieszniejsze jak dostając po twarzy argumentami w postaci masy gier których w tym roku na konsolach brak, Waldek próbuje walczyć pisząc coś o sprzęcie i jego cenie żeby później jak już wszyscy zapomną pisać w CW o tym, że "baronowie gamingu" z obozu sony grają tylko na 60' telewizorach w luksusowych salonach :D

nie no spoko, definicja gamingu, wiadomo

To się nazywa alpha testing w którym uczestniczyła mała liczba ludzi żeby dawać feedback. Nie udawaj głupszego niż jesteś.

Ja wiem, jak bardzo boli tak słabe E3 i posucha jeśli chodzi o gry w ciągu najbliższych miesięcy ale musisz przełknąć tę gorzką pigułkę i ukłonić się w tym roku przed master rasą i nintedofagami. Takie życie.

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu reklamowałem pada, dostałem nowego i co? Analog już się ściera i mam problem z ładowaniem, masakra, będę musiał dziś drugi raz jechać i tydzień czekać na trzeciego już pada. A Knaczek będzie się marnować na półce  :(

A ktoś z was wymieniał wadliwe pady?  

no ja czekam już 3 tydzień na to aż wróci mój pad z serwisu, czy tam na odesłanie nowego, bo w ostatnim miesiącu trafiło do nich 1200 szt. wadliwych padów na serwis gwarancyjny  :D

dat nadkonsola <3 (to uczucie gdy knaczek czeka na pólce a ty nic nie możesz zrobić :( )

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To @UberAdi, możesz jeszcze raz wymienić co wyjdzie na 101% w 2014 roku na blaszkę ? Oczywiście mowa o ostatecznych wersjach, nie śmiesznych alphach.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

To @UberAdi, możesz jeszcze raz wymienić co wyjdzie na 101% w 2014 roku na blaszkę ? Oczywiście mowa o ostatecznych wersjach, nie śmiesznych alphach.

Pillars, Wasteland, Divinity, Civilizacja, A Hat in Time, Routine, Assetto Corsa, drugi i trzeci moduł Arena Commandera (Star Citizen), Lichdom

To planowo jest na bank 2014. Jest więcej dobrych gier na ten rok, poszukaj sobie.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Dla mnie też tr był 2 razy lepszą grą niż uncharted 3. U2 jest za to lepsze od tr i stawiam na drugim miejscu gier na ps 3. U3 po prostunie wyszedł i przynudzał pod koniec.

Potwierdzam. Świetny ten ostatni TR. Widać że wzorowanie się na serii U wyszło mu na dobre, ale dorzucił też sporo od siebie i co istotne prawie każdy element gameplayu wypadł w nim o klasę wyżej; zachowanie i ulepszanie broni oraz rozwój postaci, (które na wyższym poziomie trudności wcale nie są wrzucone na odwal), po elementy eksploracji i opcjonalne zagadki w grobowcach wymagające kombinowania i szybkich reakcji (zabawa z podmuchem wiatru, przeprawa przez pomieszczenie z zalaną podłogą pod napięciem = miód)

Jedyne co dobija to spadki framerate podczas wiekszej zadymy i większych widoczkach, o klasę niższy poziom fabuły i postaci pobocznych w stosunku do U2, oraz zbyt dużo pif paf w pierwszej połowie. Ten pierwszy problem zniknie jednak wraz z wersją na ps4.

Generalnie: U2> TR > U3. Polecam w zestawie z orenżadą Helena.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

U3 takie chu,jowe? Dobrze, że nie grałem.

Opublikowano

Mysle, ze w tym temacie powinny sie wypowiadac tyko osoby, ktore obejrzyaly wszystkie konferencje NA ZYWO. Dziekuje.

Opublikowano

@ Nie jest chojuwe. Chyba że wszystko co poniżej TR jest z automatu choojowe.

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu reklamowałem pada, dostałem nowego i co? Analog już się ściera i mam problem z ładowaniem, masakra, będę musiał dziś drugi raz jechać i tydzień czekać na trzeciego już pada. A Knaczek będzie się marnować na półce  :(

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Hahaha #magiaplaystation hahah no ale macie gddr5 xD

Opublikowano

wojnar tak w skrócie, możesz kilka słów na temat genezy zdjęcia? "Kochanie podejdź tutaj proszę i wypnij cycki bo muszę pyknąć fotkę dla ziomeczków z forumka co by ustawić co niektórych w szeregu"? Czy jednak bardziej sophisticated to było? 

te ramiona takie cienkie, może to manekin?

Często razem przeglądamy forumka i w tym przypadku sama wpadła na taki pomysł :) Jak coś to należymy do obozu SONY<3 więc tak się bawi szlachta nadkonsoli. 

Jeszcze jakieś zamówienia na fotki? Mam keczup ale chyba nie Tortex więc odpada :(

Pomysłów jest sporo. np. ten:

Zamiast stanika dziewczyna trzyma dwie płyty Blu-Ray i przyciska je do klatki piersiowej, najlepiej jedna to TLOU a druga to GTA V. Sutek ma być w środkowym otworku płyty.

awwwyisss

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Generalnie: U2> TR > U3. Polecam w zestawie z orenżadą Helena.

W końcu przybijam Ci HIGH FIVE <5>

Opublikowano

Pillars, Wasteland, Divinity, Civilizacja, A Hat in Time, Routine, Assetto Corsa, drugi i trzeci moduł Arena Commandera (Star Citizen), Lichdom

To planowo jest na bank 2014. Jest więcej dobrych gier na ten rok, poszukaj sobie.

Przecież większość tutaj absolutnie nie jest pewna na 101% prawdziwej wersji 1.0 w tym roku. A sporo z nich to głębokie indyki które często nie wychodzą na czas tylko siedzą długo w głębokiej wersji beta. Routine już 3 razy przesuwali a nowych materiałów nie ma. Postawiłbym , że wyjdzie w 2014 Wasteland 2, Divinity i może Cywilizacja, reszta niewiadoma.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Zamiast stanika dziewczyna trzyma dwie płyty CD i przyciska je do klatki piersiowej, najlepiej jedna to TLOU a druga to GTA V. Sutek ma być w środkowym otworku płyty.

myśle, że suteq chetnie by sie znalazl w otworku

HEHE

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Na PC nie ma gier, ile razy jeszcze będziecie to udowadniać, dżizas. Wróćcie do liczenia pikesli w demie UFC, licytowania się na jakieś tranzystory w kartach graficznych czy do jakichś innych typowo konsolowych zajęć.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Zamiast stanika dziewczyna trzyma dwie płyty CD i przyciska je do klatki piersiowej, najlepiej jedna to TLOU a druga to GTA V. Sutek ma być w środkowym otworku płyty.

myśle, że suteq chetnie by sie znalazl w otworku

HEHE

Monty-Python.gif

Opublikowano

<cw mode off> U3 nie yest (pipi)owe, jesli podobala ci sie 2jka 3jka powinna zadowolic.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież większość tutaj absolutnie nie jest pewna na 101% prawdziwej wersji 1.0 w tym roku. A sporo z nich to głębokie indyki które często nie wychodzą na czas tylko siedzą długo w głębokiej wersji beta. Routine już 3 razy przesuwali a nowych materiałów nie ma. Postawiłbym , że wyjdzie w 2014 Wasteland 2, Divinity i może Cywilizacja, reszta niewiadoma.

PC ALPHA INDIE MASTER RACE 

Opublikowano

<cw mode off> U3 nie yest (pipi)owe, jesli podobala ci sie 2jka 3jka powinna zadowolic.

Mi sie podobała bardziej 3 niż 2. Ale to nadal kapiszony z ladną grafiką więc nic zaje.bistego.

Opublikowano

Nie no, mnie statek w U3 zniszczyl, piekna sprawa.

Opublikowano

spoiler, raportuje Czzsky - jednego nintendofaga mniej na forum ;)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

W U3 najlepsza lokacja to pub i metro xD a tak serio to statek najlepsza lokacja w trójce, reszta bez polotu, niestety

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.