Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

hUIJOt3.png

Czezki jaka desperacja, może pisać co chce ale widac że nie ma nic na xboxie i musi grać w jakieś gówna od ubi i inne janusze. 

W sumie nie dziwne, że takie nerwus skoro musi grac w takie guwna i jeszcze w 900p bez trawy.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wszedłem do tematu The Order, włączyłem jakiś filmik pokazujący reakcję amerykańców na jakimś pokazie/hands on... Co druga wypowiedź to spust nad grafiką na przemian ze spustem nad corridor pif paf ... 

Instant cancer mode on :whyyy:

Polski dubbing w tym trailerze...

Te głosy do świata wiedźmina lepiej pasujom! :frog:

Jaaa, nawet w trailerze pokazali headshot w kolano...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@B

Wiem o tym. A cover system z KIllswitch na ps2. jednak to ekipą Marcusa inspirował się UDF z 2007 w tym aspekcie - bo i Gearsy wypromowały cover system (grałem w co-opie w jedynkę i notabene też czasami musiałem często trzymać gałkę w górę podczas rozmów przez radio).   

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

wy mi lepiej wyjasnijcie czemu hav3n ma wydziarany klucz wiolinowy na rece lub jego kolega? bo ze to dlon kobiety nie uwierze, co ten xbox robi z ludzmi :obama:

Sprytna próba odwrócenia tematu

ale serio mam nadzieje ze dziewczyna nie ma na imię Piotrek :(

Opublikowano

To są dłonie KOBIETY?!

To Ty nie wiesz ze w Anglii można być legalnie gejem?
Opublikowano

to następna wycieczka do siedziby tych typów co robią ori c'nie :reggie:?

Opublikowano

Mialem nic nie mowic ale Fanek wreszcie zgodzil sie zostac ze mna w pokoju  :lapka:

Opublikowano

No standard, Uncharted to kalka Halo i Gearsow, Sony jak zwykle nic nie potrafi zrobic swojego.

mate5 słyszysz to? teraz już wiesz że za zarażenie gier autoregeneracją powinniśmy winić nie Un a Halo i Gearsy. :obama:

Opublikowano

regeneracja pochodzi z gejlo.

Co innego regeneracja tarczy co innego blood screen

Opublikowano

- Proszem PANI!!! A DAWID WYZWAL MNIE OD DEBILI

- Rozumiem.

Opublikowano

Co innego regeneracja tarczy co innego blood screen

to w takim razie chyba gataway.

Opublikowano

@Dave

:obama:

Opublikowano

ale w gejlo ona ma sens i wytłumaczenie w fabule, w cod nie.

jezu, a co za różnica skoro efekt jest ten sam. xD

przypominam że w Lastach prócz barku autoregeneracji, apteczki wytwarza się samemu nawet w multi.  :dafuq:  

Opublikowano

Można do zakladu z Czezkym dołożyć Soula?

Dziś dałem propozycje zakładu ze order uzyska średnia ponad 75.00% nikt sie ze mną nie założył, boicie sie botki?

Za rocznego uzytkownika to mozemy dac co najwyzej 30% zaklad :reggie:
Nawet jesli poziom inteligencji wynosi 5 botów?

Botów z CS'a co najwyżej  :reggie:

Beka z Uncharteda, ale TR który jest jego kopią, to już jaraneczko. Oj bociki, zielone robaki... 

Co ja czytam TR kopią Uncharted xD, klapy dziś w jeszcze większej formie ode mnie ;d

te mokry, liż komin  :reggie:  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czy ja ci każe całować ? nie, wspomniałem tylko o lizaniu, tak czy siak bingo, od razu do gęby chciał brać  :yao:

Opublikowano

Soul: To nie jest Twój dzień ;)

Opublikowano

No standard, Uncharted to kalka Halo i Gearsow, Sony jak zwykle nic nie potrafi zrobic swojego.

mate5 słyszysz to? teraz już wiesz że za zarażenie gier autoregeneracją powinniśmy winić nie Un a Halo i Gearsy. :obama:

Gralem w gry z autoregeneracja before it was cool :hipster: Najgorsze rozwiazanie wprowadzone do gier w XXI wieku.

Opublikowano

ja nic nie wiem  :daddy::shotgun:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

o grach na pewno  :shotgun:

Opublikowano

:daddy:

Opublikowano

(...)

- Klaperstwo = wyścigowcy, goście których boli, że na XBO są za(pipi)iste exy (nic dziwnego skoro nie mogą ich dotknąć), nerwusy o płonących dwunastnicach, Czasem providentowcy.

Że niby provident ucina palce?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.