Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To i jak ładnie się do siebie odzywaliście.

My z kumplami grając w ISS upokarzaliśmy się do siódmego pokolenia wstecz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Opublikowano

tacy z was byli fajni mlodziency jak tak wspominacie a teraz gracie na tym goownie rozmazanym :frog:

Opublikowano

tacy z was byli fajni mlodziency jak tak wspominacie a teraz gracie na tym goownie rozmazanym :frog:

tak samo myslimy o was, co sie z nami wszystkimi stalo :frog:

Opublikowano

Kiedyś ludzie mieli gust i wybierali to co dobre, a teraz ślepe przywiązanie do marki zrobiło z nich januszy  :frog:

Mowa o klapkach oczywiście

Opublikowano

To już szczegół Ficuś.

Szkoda mi dzieciaków, których obecne dzieciństwo opiera się na kumplach z LOLa i jadu z Kwejka.... :frog:

Opublikowano

a kto sie bal ogladac przy rodzicach tygrysia maske? alez wtedy ta bajka kontrowersji wywolala w polskiej prasie :D

z13526345Q,Tygrysia-Maska.jpg

Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej bajki. A to dziwne, bo jarałem się wrestlingiem zanim Rozi był grubym noworodkiem.

Opublikowano

Pamietam jak przyslali mi WWF WRESTLEMANIE 2000 na N64 (szkoda, ze gry byly takie drogie i wiekszosc trzeba bylo na biezaco srzedawac) i tluklem w nia z kumplem 2 lata prawie dzien w dzien (na przemian z turok 2 i lylat wars <3). Po paru miesiacach nasze walki trwaly po 3 godziny.

2.30 min:

- dobra smieciu teraz cie wykoncze (robie upokarzajacy cios, ktory, jak cos pojdzie zle, to obroci sie przeciwko mnie) i... cyk kontra!

- HAHAHHAHAHA NA TO CZEKALEM LAMUSIE, NA TO CZEKALEM (okladka mnie chopsami na odlew w narozniku0 i... myk, kontra

- BUAHAHAHHA TY DEBILU (teraz za takie "pociski" yeti sle raporty), SPECJALNIE CI DALEM SKONTROWAC TEGO POWER BOMBA, BO JESTES TAKI SLABY, MUAHAHHAHAHAHA, A TERAZ POWTARZAJ: CODZIENNIE RANO PIJE MLECZKO OD MAMY, HAHAHHA :pawel:

Potem, jesli ktorys przegral, to kilka godzin cyzelowal postac, zmienial troszke movelist, wyglad, trenowal z kompem, i tak w kolko :pawel:

Jakie to bylo piekne :frog:

I na koniec 3godzinnej walki tekst typu: dobra, wiecej z toba nie gram, jestes zbyt chuyowy, nie ma wyzwania

:pawel:

przypomniały  mi się czasy Super Smash, Mario Kart i Miario Party  na Nintendo 64 :frog:

246969-mario-kart-64-nintendo-64-screens

pamiętacie tryb Battle z Mario Kart? ta gierka niszczyła przyjaźnie 

Opublikowano

Nintendo jedyną odpowiedzią.

Kiedys, przed twoim urodzeniem 12 lat temu, na nintendo byly nie tylko gry z mario i dlatego bylo zayebiste.

Opublikowano

To prawda.

Opublikowano

To już szczegół Ficuś.

Szkoda mi dzieciaków, których obecne dzieciństwo opiera się na kumplach z LOLa i jadu z Kwejka.... :frog:

ogolnie tragedia miec dzieci w dzisiejszych czasach, nasze dziecinstwo bylo goty w porownaniu do tego co jest teraz. nawet jak dzieciak ma kumatych rodzicow to i tak przesiaknie debilizmem kolegow z szkoly bo jak nie bedzie taki jak oni to nie bedzie miec kolegow

Opublikowano

c27ff67ea73ad20d71c8afd5752389d1.jpg

piękne czasy

Opublikowano

Kiedys, przed twoim urodzeniem 12 lat temu, na nintendo byly nie tylko gry z mario i dlatego bylo zayebiste.

To fakt, MI, Turok, Bond  no i te Star Warsy  :banderas:

Opublikowano

12 lat temu to ja ogrywalem każdego w tym wrestlingu którym się jarasz :cool:

Mario Kart 8, Smash, Smw3D, Splatoon, Mario 2D, wszystko to oferuje kanapowe granie. A jest tego więcej.

Opublikowano

Goldeneye na 4 osobowym split screenie :banderas: i ta mapa w której można się było chować po kiblach (prawie jak w szkole :frog: )

Opublikowano

Buahahhaha, przeciez kilka miesiecy temu pytales sie mnie co to za gierka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

yebany klapers :|

Opublikowano

Buahahhaha, przeciez kilka miesiecy temu pytales sie mnie co to za gierka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

yebany klapers :|

No pytałem bo nie pamietalem tytulu. I się dowiedziałem. Na N64 było sporo wrestlingow, zgniły bocie.

Opublikowano

w Select mają tę mekkę dzieciństwa - N64 z Mario Kart 64, GoldenEye, SNES z Marianami, PEGASUS, nostalgia tak bardzo 

Opublikowano

a kto sie bal ogladac przy rodzicach tygrysia maske? alez wtedy ta bajka kontrowersji wywolala w polskiej prasie :D

z13526345Q,Tygrysia-Maska.jpg

Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej bajki. A to dziwne, bo jarałem się wrestlingiem zanim Rozi był grubym noworodkiem.

Lubilem, ale lektorow czasami sie sluchac nie dalo: "zlamales mojemu bratu szczeke, od tamtej pory musi jezdzic na wozku inwalidzkim!" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja Wii U łyknę jak wyjdzie Xenobalde/Zelda i przy okazji Bayo 2 w końcu zaliczę ;)

Opublikowano

Przeskoczmy troche do czasow dreamcasta.

Jaralismy sie swego czasu SPAWNem na 4 graczy, gralismy ostatni, finalowy mecz. Strasznie, STRASZNIE chcialo mi sie sr ac, ale ze walka byla zacieta, to trzymalem. W koncu mecz sie skonczyl a ja wystrzelilem jak rakieta z pokoju.

Pech chcial, ze zaplatal mi sie kabel od pada wokol nogi i dreamcast zaliczyl 10 schodkow :frog:

Do dzis pamietam jak leci :frog:

Co ciekawe, rozyebal sie dopiero nastepnego dnia jak taki moj kompel, jawor, zwalil go niechcacy po tym jak ktorys z naszej ekipy growej go popchnal za trash talk xd

Ultima wymienila na nowke, bo nie bylo widocznych, mechanicznych uszkodzen  :dafuq:

Opublikowano

Zbieznosc xwek przypadkowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.